2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ben en indirimlisini aldim hepsi birbirine benziyor zaten pembe aksesuarlarla suslicem tam bir kiz odasi olcak esim diyor ki diger cocuk erkek olursa cibinligi ve tekstilini mavi aliriz o da kullanir haha

Ben en indirimlisini aldim hepsi birbirine benziyor zaten pembe aksesuarlarla suslicem tam bir kiz odasi olcak esim diyor ki diger cocuk erkek olursa cibinligi ve tekstilini mavi aliriz o da kullanir haha
Akıllı tüketici en doğrusu bu bence de. Mobilya beyaz olacak nevresimlerle suslerle renklendircen.

kızlarrrrr,ilk doğumunu sezaryen yapanlar , şimdiki tekmeler sezaryen yerinize gelince canınız çok yanıyormu sizinde?????
4yıl oldu ilk doğumu yapalı ama dikiş yerini tekmeleyince aşırı canım acıyo,doktor nolmal dedi ama bebek büyüdükçe nasıl olcak acaba diye düşünmekten kendimi alamıom

Eşim diyor ki adı Alise olsun. Ali ve Sena yani. Google a bı yazdım aaa öyle bir isim var şok oldum sonra yeniden baktım ki Yunanca olsun anlamı güzel mi sen ona bak diyor benim gibi birinin Yunanca isim koyması seni öldürürüm çocuk dedim

Ciddi misin yaa. Ben daha tekme filan yemedim hiç bilmiyorum ama iyileşti ki tamamen neden aciyomus ki tüh

Akıllı tüketici en doğrusu bu bence de. Mobilya beyaz olacak nevresimlerle suslerle renklendircen.

Eveet pembe bir emzirme koltugu yada sallanan sandalye istiyorum bir de ikeadan boy aynalari oluyor giyinme odalarina konulan onlardan istiyorum ki aynadan birlikte fotograf cektirebiliriz diye dusundum kizimla ah ne guzel hayaller

Benim sezaryenim 1 ekim 2019 da olmuştu zaman aralığı sana göre çok kısa acıma herhangi bi şey yok.

Aynen bende oyle zaten paranin tamamini da verdik arayip ne diyim ki bosuna moralimi bozmiyim enza bana yetiyor mobilya konusunda gunluk aktivite olarak her gun sikayet yaziyorum
Hahah ya sadece bebek ve çocuk mobilyası üzerine olduğu için bence daha sağlıklıdır. Bizden paranın 3te birini istediler kalanını teslimattan önce ödiycez

Eveet pembe bir emzirme koltugu yada sallanan sandalye istiyorum bir de ikeadan boy aynalari oluyor giyinme odalarina konulan onlardan istiyorum ki aynadan birlikte fotograf cektirebiliriz diye dusundum kizimla ah ne guzel hayaller
Boy aynası iyi fikir bende aliyim isterim ama kocam almaz kesin yıkılır düşer diye. Gardrobu öyle bir sabitledi ki gören kesin hasta bu adam der. Aşırı dikkatli biri. Evdeki prizleri kabloları bir göreceksin herşey tepelerden geliyor. Tüm köşeler korumalı. Tüm dolaplar çocuk kilitli. Kiyafet dolapları hariç onları karistirabilir. Anlatsam inanmazsin. Yüzde yüz korunaklı bir ev.

ASlında en güzeli. Biz de dogsun hareketlenmeye başlayacağı zaman evi child proof hale getiririz. Muhtemelen yeni evimizde yapacağız bu önlemleri

Alise harikalar diyarında

Haha benim esimde ayni boyle tam bir muhendis gecen gun isitici aldik balkona, fise takip calisip calismadigini kontrol etmeden delmis duvarlari. Sonra neyse iade edicek baktim dubelle deldigi yerleri elektrik bandiyla carpi atmis sanki ben cocugum elimi oraya sokucam

Aşırı rahattım ya son iki hafta biraz elim yüzüm şişti o kadar hamilelikte yaşadığım en kötü şeydi
Vallahi inanamıyorum ilkinde olmadı belki bunda nispeten rahat olurum diye diliyorum. Bunda da baslangicim çok kötü oldu çok.kusmali lekelenmeli falan ne bileyim çok özeniyorum. ,9 aylık hamile kadınlar samba yapıyor dans ediyor ağzım açık izliyorum ben gerçekten çocuk ağzımdan çıkacak zannediyordum çok zordu benimki

Boy aynası çocuk odası için pek iyi fikir gibi gelmedi bana. Benim mobilyalarımın kenarlarında bile şeritler çekili. İyiki çekmişim sürekli düştüğünde kollamak yerine güvenle evde tek başına bıraktım hep. Mutfak banyo dolapları kilitliydi. Pencere kilidi vs her şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…