2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah devamı iyi olur. Daha yeni başlıyoruz benimde bunda ağrılarım fln var bakalım sonumu merak ediyorum

Eveet pembe bir emzirme koltugu yada sallanan sandalye istiyorum bir de ikeadan boy aynalari oluyor giyinme odalarina konulan onlardan istiyorum ki aynadan birlikte fotograf cektirebiliriz diye dusundum kizimla ah ne guzel hayaller
Meltem mobilyada bir tane vardı dinlenme koltuğu diye geçiyor kampanyalıydı eşim hemen onu aldı

Teşekkür ederim canım artık bir an önce bitsin çözülsün istiyorum. Artık nasıl olacaksa olsun.. 3 günde çok yıprattı bizi.

Evet yok odaya gitmiş yok buraya gitmiş hiç bir zaman böyle korkularımız telaslarimiz olmadı sesi çıkmıyor napıyor acaba demedik.ev tamamen bir bebek evi hiç bir odada tehlike yok. En fazla koşarsa yere düşer. Bu anlamda çocuk da kendini çok özgür hissediyor kapılar kapatılmayinca. Mutfakta alt çekmeceler de dolaplarda plastikler bezler örtüler falan tarzı şeyler var o dolaplar çekmeceler ona ait istediği gibi yıkıp dokebiliyor.

Meltem mobilyada bir tane vardı dinlenme koltuğu diye geçiyor kampanyalıydı eşim hemen onu aldı

Haha biz ikeada sallanan sandalyelere bakmistim oturup denedim hatta cok rahat ama onunda kenarlarina yastik almak lazim emzirirken kolun agrirsa yumusak olur. Bakalim bana ne alicak

Bu acidan dusunmemistim ben ayaklaninca kaldiririm en kotu bilemedim ben oyun halisi ve cit alicam kesin o da cok korunakli oluyor bebegi birakmak icin

Haha biz ikeada sallanan sandalyelere bakmistim oturup denedim hatta cok rahat ama onunda kenarlarina yastik almak lazim emzirirken kolun agrirsa yumusak olur. Bakalim bana ne alicak
Evet kenarlarda destek olsa daha iyi olur. Eşim benden çok kendine aldı onu oturdu baya sallandı falan çok rahatmış diyo

Kizlar bence bir sonraki doktor muayenenizde kesin pozitifsek bizi kabul ediyor musunuz diye sorun. Az once onediodan bir sey okudum hamile pozitif kadini almamis pendik medipol hastanesi yazik yani ben kesinlikle yatis birimiyle konustugumda yazili olarak pozitif olursam dahi kabul edilecegimi yazili imzali kaseli kagit seklinde alicam

Bora hoca 3lü 4lü tarama artık literatürden kalktı dedi mi sana da canım
12. Hafta gittiğimde 3 lü 4 lü pek kayda değer sonuç vermiyo gibi bişey dediğini anımsıyorum yalan olmasın. Biz nipt yaptırdığımız için test işi bitti artık demişti, ikili sonucumu bile konuşmadık hatta. İkilimi kendim yorumladım riskler düşük görünüyordu. Senin ikilin de iyi gelmiştir umarım?

Evet benim de öyle bir sürü hafta değeri var artık ayrı ayrı ölçümler hangisini söyleyeceğimi şaşırdım
Dün baya sordum herşeyi ben de doktora ilk kez yapıldığı için HC baş çevresi, AC karın çevresi FL de bacak kemiği uzunluğu. FL bacak kemiğine göre de gramı çıktı 175 gram 16 cm imiş benim miniğim de.

2013 te yaptım doğumumu henüz çok rahatsız edici hisler yaşamıyorum

Evet ortalama bir değer alınıp hafta belirleniyor sanırım artık

anladığım kadarıyla meltem mobilya da bilindik bi yer, bence daha çok vivense vs. oralardan üretici bilinmeden alınan şeyler birazcık problem olabliiir :)

IKEA'yı soracağım ama merak eden arkadaşlara yazarım :)

Bayanlar merhaba alışverişi nasıl yapmak lazım kaçar adet kaç aylık vallahi şaştım kaldım ben nasıl alacağımı bilemiyorum

Bende henüz bi zorlanma yok canım, gerçi ben iki haftada bir işe gidiyorum onun dışında araba kullanmıyorum. Pek de çıkmadı karnım, hamile olduğun için bişey olursa diye strese girip mi kasıyosun acana karnını Yoga yaptığım için faydası oluyodur kesin öne tam eğilmeler fln da yapıyorum. Bugün eski günlerimdeki gibi baş duruşu yaptım hatta, bebek demiştir n’oluyor ya dünya ters döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…