2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence herkes birde devlet veya üniversite hastanesine gidip bir doktor edinsin baksanıza eğer korona olursanız özel hastaneler almıyormuş doguma bir kadın bu gün bu yüzden hayatını kaybetmiş

Bence herkes birde devlet veya üniversite hastanesine gidip bir doktor edinsin baksanıza eğer korona olursanız özel hastaneler almıyormuş doguma bir kadın bu gün bu yüzden hayatını kaybetmiş

Bende haberi gordum, ama ayni haberde devlet hastanelerinin de kotasi oldugu yaziyor pendik medipolden sonra devlet hastanesine gitmisler orasi da kotadan almamis acibadem aliyormus doktorum aliyoruz dedi ama o gune kadar insallah vakalar azalir normallesiriz

Ben bunu dün doktoruma sordum, kabul etmemek gibi bir durum olmaz doğumu yaptırırız dedi. Hatta bu haberden kendisi bahsetti bana sabah gördüm vicdansızlık dedi. İnşallah yakalanmayız tabi gerek kalmaz böyle şeylere

Ay tsşınsanıza ordan? Senin memleketetine gidin ya da başka güzel şehirlere. Anlattığın kadarıyla soğuk küçük bir yerde yaşıyorsunuz taşın hem kaynanayı görmemiş olursun

Bugün doktora gittim erkek olabilir dedi ay sağlıklı olsun da ama net değil çünkü bacak arasını tam açmadı göremedim ama Bi an pipi gördüm sanki dedi ay bizim kız da detaylı da Bi türlü dönmemişti 2kez doktora gitmek zorunda kalmıştık, benim çocuklar niye böyle göstermiyor ama haftasıyla uyumlu değil onu ben de sormadım 14-15 hafta ölçüde diyor

Ayy medipol mu kovidli hastayı almamış

Bence siz de tekrar bir bakın gulen dişlere.
Gülen diş değil size watsap öğretecek değilim. Dişlerini sıkan surat ayrıca yanında ağlama suratı var, buna mı takıldınız cidden? Sanırım hamilelik hormonlarınz şu ara zirvede gidin eşinize fln bulaşın, benle konuşmayın. İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…