2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İki mesaj üstte de derdi olan bir arkadaşa son derece umarsız ve duygusuz bir şekilde ayyy taşın ordan taşın zaten küçük ve soğuk bir yerdesin hemen taşın dediğiniz bir mesajı görünce insanların kolay şehir degistiremeyecegimi bile kolayca dusunemeyen biri olduğunuz fikrine kapilip az çok gerilmiş olabilirim doğrudur. Eşime değil size gerildim ama olur size de iyi akşamlar

Size ne? Arkadaş cevap verir, size mi düştü derdi. Yine onun iyiliği için dedim yorum alt tarafi pöf negatinini İnternete kusan insanları hiç sevmiyorum. Bye

Kızlar sağlık sigortası yaptıranlar, ayrıntılı ultrasonu karşılıyor mu sigortanız, benimkinin içeriğinden pek anlamadım karşılayıp karşılamadığını

Kızlar sağlık sigortası yaptıranlar, ayrıntılı ultrasonu karşılıyor mu sigortanız, benimkinin içeriğinden pek anlamadım karşılayıp karşılamadığını
Poliçemde görüntüleme yöntemleri, ileri görüntüleme vs yazıyor ama emin olamadım ben de. Soracağım bunu.

Kızlar aklıma takılan bir şey var. Görüyorum ki bir çoğunuz emzik de almaya başlamış. Emzik gerekli mi? Sanki son zamanlarda emziğin zararlı olduğuna, çok gerekmedikçe kullanılmaması gerektiğine dair bir trend var. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.

Poliçemde görüntüleme yöntemleri, ileri görüntüleme vs yazıyor ama emin olamadım ben de. Soracağım bunu.
Görüntüleme yöntemleri vs de göremedim benimkinde. Sigorta işleri eşimdedir, ben pek anlamıyorum. O da bugün ayrıntılıyı karşılamıyor sanırım falan dedi. Ben de haftaya cuma gidince sorayım bir. Karşılamıyorsa pek bi anlamı olmuyor sigorta yaptırmanın

Canım ben emziğe her ne olursa olsun alıştırmak istiyorum. Emziğin bebeği rahatlattığı, güvende hissetmesini ve uykuya rahat geçmesini sağladığı söyleniyor. Aynı zamanda anneyi de rahatlatır. Emzik alışkanlığı olmayan bebekler uykuya dalmak sakinleşmek için anne memesi ararmış. O yüzden çok uzun süreli olmasa da ben alıştırmak istiyorum

Canım benim kızıma doğduğu gün verdik.
3yaşına kadar emzik delisiydi ,ağzında hep emzik vardı gece emziksiz uyumazdı.şükür hüç bir sağlık problemi olmadı,dişleri çenesi gayet düzgün ,zamanında çıktı dişleride.bizim kurtarıcımızdı.

Benim için her türlü avantajlıydı sigorta, sadece doğum ücreti bile sigorta ücretinin tamamından pahalı. Ama niye karşılamasın ki gebelikle ilgili bir muayene neticede. Bana karşılar gibi geliyor.

Benim kızım emzik almadı canım, aslında çok da gerekli değildi ama ilk aylar çok gazlıydı, bir umut dedim ama almadı ben de illa alsın diye uğraşmadım. Bazı çocuklar çok huysuz oluyor, çok ağlıyor ya da emmeye aşırı düşkün olabiliyor. Bu durumda annesi verebiliyor. Kizim da gerek olmamıştı ama bunda gerekirse duruma göre alabilirim

Evet benim ikiliyi de saglik sigortasi karsilamisti, detayliyi da oradan karsilayacak. Musteri hizmetleri oyle demisti, annelik limitleri icin ayrilan 2.768 tl lik ayri bir bolum var oradan dusecek dedi ama daha ikili testi de dusmemis

Eklentiler

• SmartSelect_20201202-213546_WhatsApp.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
Benim için her türlü avantajlıydı sigorta, sadece doğum ücreti bile sigorta ücretinin tamamından pahalı. Ama niye karşılamasın ki gebelikle ilgili bir muayene neticede. Bana karşılar gibi geliyor.
Bana da karşılar gibi geliyor. Karşılamazsa da ayrıntılı ultrason fiyatları yüksek, inşallah karışıyordur.

neye göre ölçüm yapıyor hiç bilmiyorum ki söylemez öyle şeyleri haftamız baya yakın o zaman senle:) cinsiyeti belli oldu mu bebişinin? bi de hissetmeye başladın mı yaa ben pek hissedemedim henüz

Evet benim ikiliyi de saglik sigortasi karsilamisti, detayliyi da oradan karsilayacak. Musteri hizmetleri oyle demisti, annelik limitleri icin ayrilan 2.768 tl lik ayri bir bolum var oradan dusecek dedi ama daha ikili testi de dusmemis
Aslında benim de 8 muayene , 8 tahlil vs demiş .ikiliyi de ordan oldu ama eşim kafamı karıştırdı biraz . Karşılıyordur herhalde

Öncelikle herkese iyi akşamlar, ben iki kızımda emzik kullandım. Anneye bir rahatlık sağladığı gerçek ama uzun süre kullanmanın özellikle diş çıkardığı dönemde dişlerin düzgün çıkmasını engellendiği söyleniyor. Bir de uzun süre kullanım sonrası bebeğe bıraktırmanın çok zor olduğu alışkanlık yaptığı için bir gerçek. Ben 2 kızımda da en fazla 18 aya kadar kullandım. Çok uzun süre kullanmadıkları için bir olumsuzluk yaşamadık. Yine kullandırmayı düşünüyorum eğer kabul ederse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…