2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Kizlar iki çocuğum var ilk kizimda emzik vermedik ama kizim gece hiç uyumazdi dakika başı kalkar emerdi beni yani emzik niyetine kullanıyordu artik o yüzden cok zorlandim ama oglumda emzik verdim gercekten cok rahattı uyku duzeni olsun gece uykusu bende insallah emik alıştırmayı düşünüyorm sadece karni tok oldugunda uyku surecinde veririm diye düşünüyorum

Ben zaten hemşireyim ne yazık ki hep hastanedeyim o yüzden sanırım aylarca covid yoğun bakımda çalışmanın da verdiği az da olsa rahatlık var.. karnımın bir bölgesi birden taş gibi olup kasılıyordu ara ara ben onu hep bebek hareketi sanıyordum pazar günü çok fazla olunca korkup pazartesi muayeneye gittim kan ve idrar da istemişti onların sonucunu yollamış artı Demir ilacına da başlamış..Haftaya kontrole gidip hem sonuçlarımı gösteririm hem de cinsiyeti öğreniriz diyordum sanırım olmayacak canım

Ben ilk etapta almamayı düşünüyorum emzirme akademisini takip ediyorum oradan gördüğüm kadarıyla. İlkinde emzik kullandım emmeyi bıraktı . Emzikten olduğunu düşünmedim hiç ama oradaki ebe hemşireler emmeyi bıraktırıyor demişler.bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum. Gerekirse ileride alırım tabi

Ben geçen doğumuma arabayı kendim kullanarak gitmiştim. Hiç problem yaşamadım yani 40 hafta boyunca başka bir problem olmasın canım çok mu yoruluyorsun mesela??
Maşallah bende kontrole diye gitmiştim arabayla annem vardı yanımda. Doktor alalım bugün bebeği dedi ben şok dedimki eşimi alıp gelsem araba bende çünkü gelemez tamam al gel dedi doktor. Onunla gittik sonra, güçlü kadınlarız vesselam arkadaşım not: benim karnım ufaktı tuzum kurudu tabi öyle çok zorlanmadım

Daha tekme falan hissetmedim canım inşallah olmaz yaa çok acımaz inşallah kuzum benimkilerin arasıda sık.

Bayanlar merhaba alışverişi nasıl yapmak lazım kaçar adet kaç aylık vallahi şaştım kaldım ben nasıl alacağımı bilemiyorum
Merhaba canım, benim fikrimce
1 hastane çıkışı 0 3 ay
_2 3 ekstra penye ve nohut veya örme battaniye
3 Müslin
İç çıt çıt badilerden sıfır kol 8 tane al (kaka vs. Çok çıkıyor ilk etapta) mesela 0 3, 3-6 ay dan 6 tane al, bebeğin kilosuna göre değişir tabi mesela direk 3-6 dan 6 9 ay a geçen çok oluyor kıyafette.
Alt üst takımlardan al canım tulum dan ziyade kaka çıktığında değişmek daha kolay oluyor. Onlardan da 5 takım olsa 0 3 ay için. Ama hediye gelebilecekleride düşün derim bence.
Ağız bezi almalısın.
Alt üst takım alırken bel lastiklerini sıkı olmamasına dikkat et lütfen aşırı sıkı oluyor bazıları. Benim önerilerim bunlar sevgiler. Zaten annelik içgüdülerin gerisini halledecek

Benim de gördüğüm kadarıyla emziğe temkinli yaklaşılıyor artık. O yüzden sorayım dedi. Canım sen de MedicalPark mehmet bal’ a gidiyordun değil mi? Ayrıntılı için bir şey konuştunuz mu? Haftanın belli günleri hastaneye gelen bir uzman varmış ona mı baktırmayı düşünüyorsun yoksa dışarda birine mi?

Nasil cnm ya o kadar siddetli nasil hissedersin ki tekmeleri daha Hafif minik minik Benim daha

Emzik veya biberonla meme reddi oluşabiliyor kuzum. Herkes bu konuda ayrı birşey söyler ama ben şöyle biliyorum. Durum bebekten bebeğe değişiyor. İlk etapta kızım sütüm gelmediği için ememedi ve ben mecburen az akıtan bir biberonla mama verdim 2 ay boyunca, sütüm 1 gün sonra geldi ama yetersizdi doktorun demesi ile 2 ay boyunca günde 2 kere mamaya devam ettik. Bebeğim hem beni emdi hem mamayı. Ama hiç meme reddi yaşamadım. Aksine daha çok emmek istiyordu. Emziği ne kadar denediysem asla kabul etmedi. Kullanmak istiyorsan alabilirsin ama her bebek her Emziği de kabul etmiyor bilmelisin. Emziği doktorlar daha çok emme refleksi çok iyi olmayan zayıf çeken bebeklere kasları gelişsin diye tavsiye ediyorlar. Bebeğine ve kendine göre şekil alır canım. Hakkını helal et çok uzun oldu.

Almak istemiyorum, aklımda bile yoktu açıkçası. Burda alan arkadaşları gördükçe aklıma takıldı. :) helal olsun canım, sağol uzun uzun yazdığın için

Almak istemiyorum, aklımda bile yoktu açıkçası. Burda alan arkadaşları gördükçe aklıma takıldı. :) helal olsun canım, sağol uzun uzun yazdığın için
Bazen keşke emzik emzseydin kızım dediğim çok oldu ama şimdi halimden memnunum, 6 tane amzik aldım birsürü para verdim hiçbirini almadı pıt pıt atardı bu sefer ben almayacağım

Bende size rüyamı anlatayım kızlar, bu ara hormonlar dan rüyalar baya gerçekçi malum , rüyamda 2. Bebiş için sezeryanla alacaklar beni, bir türlü giremiyorum ameliyathaneye habire hastane önlüğüyle koridorda dolaşıyorum ay Bi stres oldum alın beni alacaksanız ya diyorum. Korkuyorum bir yandan. Uyandım ayy rüyaymış dedim rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…