- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.321
Bana o zaman acibadem de sencard da geciyor demisti 1. Trimester ikili, 2.trimester detayli icin. Ama yine musteri hizmetlerini aramakta fayda var, icimiz rahat eder
Haklısın , ilk fırsatta arayıp öğrenmek lazım, genelde karşılıyor anladığım kadarıyla ama farklılıklar olabilir
Cümlemizin inşallah adları ile sağlıkla yaşasınlar.Bizde karar veremedik cnm ama aysima daha agirlikta şuanda .masallah kiziniza saglikla buyusun insallah.
Ben zaten hemşireyim ne yazık ki hep hastanedeyim o yüzden sanırım aylarca covid yoğun bakımda çalışmanın da verdiği az da olsa rahatlık var.. karnımın bir bölgesi birden taş gibi olup kasılıyordu ara ara ben onu hep bebek hareketi sanıyordum pazar günü çok fazla olunca korkup pazartesi muayeneye gittim kan ve idrar da istemişti onların sonucunu yollamış artı Demir ilacına da başlamış..Haftaya kontrole gidip hem sonuçlarımı gösteririm hem de cinsiyeti öğreniriz diyordum sanırım olmayacak canımSonuçların iyi olmasına sevindim
Covid olunca çok gelmemizi istemiyolar bence, bizim için de daha az risk. Sonuçta hastane ortamı, az girmekte fayda var. Ben de merak ediyorum ama risk mi merak mı deyip kendimi rahatlatıyorum. Ne sonucu atmış sana? İkili mi.
Benimki gibi totosunu donup yatmazsa kesinlesircuma günü randevumuz vaaar
bizim minnoş gösterirse cinsiyeti kesinleşir mi sizce kızlar
Karşılıyor. Çünkü normal muayene gibi oluyorKızlar sağlık sigortası yaptıranlar, ayrıntılı ultrasonu karşılıyor mu sigortanız, benimkinin içeriğinden pek anlamadım karşılayıp karşılamadığını
Ben ilk etapta almamayı düşünüyorum emzirme akademisini takip ediyorum oradan gördüğüm kadarıyla. İlkinde emzik kullandım emmeyi bıraktı . Emzikten olduğunu düşünmedim hiç ama oradaki ebe hemşireler emmeyi bıraktırıyor demişler.bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum. Gerekirse ileride alırım tabiKızlar aklıma takılan bir şey var. Görüyorum ki bir çoğunuz emzik de almaya başlamış. Emzik gerekli mi? Sanki son zamanlarda emziğin zararlı olduğuna, çok gerekmedikçe kullanılmaması gerektiğine dair bir trend var. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.
Teşekkür ederimKarşılıyor. Çünkü normal muayene gibi oluyor
MaşallahBen geçen doğumuma arabayı kendim kullanarak gitmiştim. Hiç problem yaşamadım yani 40 hafta boyuncabaşka bir problem olmasın canım çok mu yoruluyorsun mesela??
Daha tekme falan hissetmedim canım inşallah olmaz yaakızlarrrrr,ilk doğumunu sezaryen yapanlar , şimdiki tekmeler sezaryen yerinize gelince canınız çok yanıyormu sizinde?????
4yıl oldu ilk doğumu yapalı ama dikiş yerini tekmeleyince aşırı canım acıyo,doktor nolmal dedi ama bebek büyüdükçe nasıl olcak acaba diye düşünmekten kendimi alamıom
Evet alıştırmaya çalışıcam zatenBazı bebekler ne yapsanızda alışmıyor hatta pekmez şeker vs. tatlı gıdalar sürüyorlar alışsınlar diye tadını alıp bitirdikten sonra atıyorlar emziği . Şansınız varsa o uyanıklardan olmaz bebeğiniz :)
Çok güzel Bi isim kuzum benimde seçenekleri arasındaMerhabalar kizlar nasilsiniz bayadır yazamadim miray ismini bizde düşündük ama şuanda aysima ismi daha agir basıyor sizce nasil kizlar aysima
Merhaba canım, benim fikrimceBayanlar merhaba alışverişi nasıl yapmak lazım kaçar adet kaç aylık vallahi şaştım kaldım ben nasıl alacağımı bilemiyorum
Benim de gördüğüm kadarıyla emziğe temkinli yaklaşılıyor artık. O yüzden sorayım dedi. Canım sen de MedicalPark mehmet bal’ a gidiyordun değil mi? Ayrıntılı için bir şey konuştunuz mu? Haftanın belli günleri hastaneye gelen bir uzman varmış ona mı baktırmayı düşünüyorsun yoksa dışarda birine mi?Ben ilk etapta almamayı düşünüyorum emzirme akademisini takip ediyorum oradan gördüğüm kadarıyla. İlkinde emzik kullandım emmeyi bıraktı . Emzikten olduğunu düşünmedim hiç ama oradaki ebe hemşireler emmeyi bıraktırıyor demişler.bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum. Gerekirse ileride alırım tabi
Nasil cnm ya o kadar siddetli nasil hissedersin ki tekmeleri daha Hafif minik minik Benim dahakızlarrrrr,ilk doğumunu sezaryen yapanlar , şimdiki tekmeler sezaryen yerinize gelince canınız çok yanıyormu sizinde?????
4yıl oldu ilk doğumu yapalı ama dikiş yerini tekmeleyince aşırı canım acıyo,doktor nolmal dedi ama bebek büyüdükçe nasıl olcak acaba diye düşünmekten kendimi alamıom
Emzik veya biberonla meme reddi oluşabiliyor kuzum. Herkes bu konuda ayrı birşey söyler ama ben şöyle biliyorum. Durum bebekten bebeğe değişiyor. İlk etapta kızım sütüm gelmediği için ememedi ve ben mecburen az akıtan bir biberonla mama verdim 2 ay boyunca, sütüm 1 gün sonra geldi ama yetersizdi doktorun demesi ile 2 ay boyunca günde 2 kere mamaya devam ettik. Bebeğim hem beni emdi hem mamayı. Ama hiç meme reddi yaşamadım. Aksine daha çok emmek istiyordu. Emziği ne kadar denediysem asla kabul etmedi. Kullanmak istiyorsan alabilirsin ama her bebek her Emziği de kabul etmiyor bilmelisin. Emziği doktorlar daha çok emme refleksi çok iyi olmayan zayıf çeken bebeklere kasları gelişsin diye tavsiye ediyorlar. Bebeğine ve kendine göre şekil alır canım. Hakkını helal et çok uzun oldu.Kızlar aklıma takılan bir şey var. Görüyorum ki bir çoğunuz emzik de almaya başlamış. Emzik gerekli mi? Sanki son zamanlarda emziğin zararlı olduğuna, çok gerekmedikçe kullanılmaması gerektiğine dair bir trend var. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.
Almak istemiyorum, aklımda bile yoktu açıkçası. Burda alan arkadaşları gördükçe aklıma takıldı. :) helal olsun canım, sağol uzun uzun yazdığın içinEmzik veya biberonla meme reddi oluşabiliyor kuzum. Herkes bu konuda ayrı birşey söyler ama ben şöyle biliyorum. Durum bebekten bebeğe değişiyor. İlk etapta kızım sütüm gelmediği için ememedi ve ben mecburen az akıtan bir biberonla mama verdim 2 ay boyunca, sütüm 1 gün sonra geldi ama yetersizdi doktorun demesi ile 2 ay boyunca günde 2 kere mamaya devam ettik. Bebeğim hem beni emdi hem mamayı. Ama hiç meme reddi yaşamadım. Aksine daha çok emmek istiyordu. Emziği ne kadar denediysem asla kabul etmedi. Kullanmak istiyorsan alabilirsin ama her bebek her Emziği de kabul etmiyor bilmelisin. Emziği doktorlar daha çok emme refleksi çok iyi olmayan zayıf çeken bebeklere kasları gelişsin diye tavsiye ediyorlar. Bebeğine ve kendine göre şekil alır canım. Hakkını helal et çok uzun oldu.
Bazen keşke emzik emzseydin kızım dediğim çok oldu amaAlmak istemiyorum, aklımda bile yoktu açıkçası. Burda alan arkadaşları gördükçe aklıma takıldı. :) helal olsun canım, sağol uzun uzun yazdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?