2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aramadilar henüz

Yarın benim de randevum var.. büyük ihtimalle eşim gelemeyecek, hala olay çözülmediği için İstanbul’da. İlk kez onsuz gideceğim
Canini sikma canim, ben de bugun ilk defa esim olmadan gordum panim halinde gittigim icin.
Once bir garip geldi ama sonra ileride de basbasa ne cok vakit gecirecegiz diye dusunup mutlu oldum

tabii ki ikimizin cocugu ama “benim” oldugu daha bi oturdu kafamda :)

Yarın benim de randevum var.. büyük ihtimalle eşim gelemeyecek, hala olay çözülmediği için İstanbul’da. İlk kez onsuz gideceğim
Ben hep eşsiz gittim dr içeri almıyor boşuna gelme diyorum ama onun görmesini de istiyorum başka doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım

Allah sağlık sıhhat versin bence en önemlisi o, neler neler şu süreçte, siz kafanıza takmayın inşallah sağlklı bir doğsun sizden daha çok severler, böyle söyleyip can sıkmasalar iyi ama işte herkes bir olmuyor...

Beni de daha aramadılar, beklemedeyim.

Kızlar akıntı bende baştan beri var bazen şeffaf oluo bazen koyu krem gb dr sordum normal dedi hormonla alakalı dedi korkma dedi beni ssaglik ocagi hemsirem geçen ayda hatırlattı bu günde Ocak ayında gel 20 haftaya girince asini ve tahlillerini yappacagiz dedi

Ben her ay düzenli gidiyorum sağlık ocağına troid için kan veriyorum. İlk gittiğimde tetanoz için 20. Haftaya randevu verdiler. Sende arayabilirsin gitmeden randevu alıp gidersin.

Tetanoz aşısı hakkında doktorum bana bıraktı illa ol demedi hatta kendi eşide yaptırmamış, genelde köy kesimlerinde doğum anında hastaneye yetişilmezse şayet kordonun kesileceği gereçlerin hijyeni açısından sıkıntı olmaması için yapılıyormuş, senin doğumun hastanede yapılacağı içinde çok gerek yok demeye getirdi, bu yüzden yaptırmayı düşünmüyorum ben, yarın sağlık ocağına gideceğim yine de bir sorarım ebeye, ama keşke grip aşısı yaptırabilsek çok korkuyorum grip olmaktan 25. Hafta sanırım olabileceğiz yanlış okumadıysam risk grubunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…