2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allaha sukredeceklerine karsi geliyorlar resmen pes yani gercekten pes.

Allaha yatip kalkip dua etsin torunu olacagi icin boyleleri yuzunden insan sinaniyor gercekten.bosver cnm Benim bir kizim var dunyalar tatlisi iyiki ilk kizim oldu iki bucuk yildir bende ugrasiyorum o kdr iyi anliyorum ki seni.daha cinsiyetini bilmiyorum kosa kosa hastaneye de gitmedim olsun dedim Allah ne verdiyse basim gozum Ustune takilma o yuzden kendi sagligina bak.

Canım yeni gördüm bugün hiç girmemiştim siteye geçmiş olsun bir şey dokunmuştur kesin. Ama hamilelikte kaşıntıyı ihmal etmemek gerekiyor. Telaşlanmak da haklısın karaciğer enzimleri yükselebiliyor çünkü genelde doktorlar mesajları geç görüyor aramak daha iyi olur muayene aralarında dönüş yapıyorlar mutlaka

çok sağol canım benim işte yaşamayan bilmiyor o çocucuğa kurban olsun allah şükretmesini bilen vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizi

Yuhh yani he bu ne .cnm kabuguna Cekil su surecte fazla gorusmemeye calis kendin ve bebegin icin en iyisi bu galiba.

Aynen öyle bende diyecek bir şey bulamadım şaşırdım kaldım. Üstelik bende tüp bebekle hamile kaldım. Ne kadar şükretsek az kalır. Çok şükür Rabbim bize bu günleri gösterdi.
canım işte yaşayan bilir bunları kendisi evlenir evlenmez hamile kalmış biz yıllardır uğraşıyoruz aşılama yaptık tutmadı sonra hamile kaldım 7 haftalıkken düşük yaptım tam tüp bebek yaptıracağımız ay adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim kadına ne yaşadığımızı sen biliyorsun dediğimde ne yaşadınız sanki 30 yıldır olmadı çocuğunuz siz üstüne çok düşüyorsunuz diyor

Kızlar sağlık ocağından sizi aradılar mı?Doktorum bana 20.haftaya kadar aramazlarsa sen git ve tetanoz aşısını mutlaka yaptır dedi ayrıca grip aşısını da yapıyorlarsa yaptır dedi.Beni aramalarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…