2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde iki haftada bir kanıma ve idrarıma bakılıyor, troidim bir ay iyiyse bir ay sonra yine yükselebiliyor sanırım onu takip ediyor dr. Kollarım delik deşik, daha iyileşmeden yenisi yapılıyor

Canım çok üzül üm çok takma kızının heyecanını keyfini sür saglıklı evlat olsun inşallah

Banada şlk hamileliğimdeki doktorum aynısını söylemişti. Bende tek doz yaptırmıştım

O zaman tamamen çekemediğinden söylüyordur

Yaa ne kötü bi durum onlar da bizim kadar heyecanlanıyorlar görmek için burda hiç öyle bi durum olmadı hep aldılar hatta bir iki kez annem de girmişti

Ilk zamanlar bizi de aliyorlardi once ben giriyordum sonra asistani esimi cagiriyordu ultrason surecinde duruyordu sonra doktor gonderiyordu esimi. Ama simdi cok vaka var dedi doktor bir aydan fazladir almiyor doktor degistirsem de almazlar gibi hastane kurali mi oldu artik bilmiyorum

Benim alıyor canım hala. Ama son alışları diye düşünüyorum vakalar bu kadar artmışken

Benim doktor iki farklı hastanede de olabiliyor birinde alıyor eşimi diğerinde oda dar olduğu için almıyor. Zaten ayda 1 gidiyoruz eşimde görsün istiyorum.

Düşüncesiz.. Kaç yaşına gelmiş kadın, dediği lafa bak. Benim kayınvalide de kızım olacağını öğrendiğinde bizim gelinler de hep kız doğuruyor demiş, erkek olmayınca üzülmüş güya. Erkek olsa babaanne olarak tüy kadar fayda görecektik sanki. Rabbim öyle bir kız evlât verdi ki bana , evim sayesinde cennet gibi cıvıl cıvıl. Hiç üzülme , değmez . Bebeğinle ilgili hayaller kur, hamileliğinin tadını çıkar.

Kizlar gyno ferro sanol kullananiniz vardir az once icerken farkina vardim.kapsulun icinde ekstra bir ilac var minik dikkat ettiniz mi hic ilk defa gordum sizinkinde de var mi bundan neyin nesi bu bilen varmi.

Benim doktor iki farklı hastanede de olabiliyor birinde alıyor eşimi diğerinde oda dar olduğu için almıyor. Zaten ayda 1 gidiyoruz eşimde görsün istiyorum.

Bizim oda cok genis aslinda doktorun seni karsiladigi bir yer var orada ilaclari vs konusuyoruz. Bir de icerde muayene alani var genis aslinda, video cekiyorum bende

Bir saattir tekmelenmekten uyuyamıyorum
Elimi karnıma koydum vurup duruyor
İlk kez bu kadar güçlü hissediyorum, aşırı duygulandım
19 aylık kızım yanımda uyuyor, bebeğim karnımda “ben de burdayım” diyor çok şükür

Dün öğleden sonra kaynanama geldik kızlar, mesajlara hiç bakamadım, eve döndüğümüzde ancak bakabilirim galiba.
Saat 8de hastaneye gidicem, endokrinde tsh bakılacak, kadın doğumda bazı tahlillerim eksikmiş onları göstericem, kafama takılan bir şeyler var netleşincr yazarım demiştim ya onunla ilgili bugün bakalım neler söyleyecekler merak ediyorum.

Herkese sağlıklı güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…