2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Haberlerde medipol almiyor diye cikmisti dogru degil mi o zaman Allah yardimcimiz olsun gercekten bizim doguma kadar azalir diye dusunmek istiyorum

Aa ben hep oturuyordum lifliyorum kendimi o yuzden oturarak daha rahat diye hic aklima bile gelmedi hamilelikle dus alma yonteminin degismesi gerektigi
Ben de hep öyle yapıyordum doktor söyleyince artık ayakta yapıyorum. Aşı olmaya gittiğimde de ebe ayakta duş alıyorsun değil mi diye sordu evet evet dedim ama sebebini hiç sormak aklıma gelmedi.

Benim kayınvalidemin 3 oğlu 1 erkek torunu var. Bizimkini hep kız istedi eğer kız olursa herşeyini alırım dedi bir de ama bizim bir oğlumuz olucak hayırlısıyla bunu öğrenince neyse sağlık olsun inşallah en küçüğümün kızı olur diye kendini avutmaya başladı. zihniyet aynı

Ben de hep öyle yapıyordum doktor söyleyince artık ayakta yapıyorum. Aşı olmaya gittiğimde de ebe ayakta duş alıyorsun değil mi diye sordu evet evet dedim ama sebebini hiç sormak aklıma gelmedi.
Ben de hiç oturarak duş alamam. Ayakta daha pratik geliyor uzun süre durmayı sevmiyorum ama ayakta alınması gerektiğini yeni öğrendim

Bunların yanında harika haftalar kitabını da alıcaz, başka öneriniz var mı??
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı, 30 milyon kelime bunları gerçekten çok beğenerek okudum. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? ( bu en başından itibaren aslında okunabilir ay ay olarak bölmüşler ) bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler? bunlar da tam bi ansiklopedi gibi çok güzel bilgiler var. şimdilik buna sadece göz gezdirdim ama çok işe yarayacak bi kitap.

Aa ben hep oturuyordum lifliyorum kendimi o yuzden oturarak daha rahat diye hic aklima bile gelmedi hamilelikle dus alma yonteminin degismesi gerektigi
Benimde düşük riski var canım doktor hep ayakta duş al der bide enfeksiyon için de ayakta almak çok önemli bende normalde otururdum ama smdi ayakta mecburen

ya böyle düşünmelerine anlam veremiyorum rabbim veriyor sanane be kadın diyemiyoruz

Benimde düşük riski var canım doktor hep ayakta duş al der bide enfeksiyon için de ayakta almak çok önemli bende normalde otururdum ama smdi ayakta mecburen

Sagolun kizlar bana kimse bir sey demedi ben her seye eskisi gibi devam ediyordum. Ayakta dus alirim bende o zaman artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…