2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben hiç anlamıyorum yaa mesela dr ultrasonda bakarken hemen kasık bölgene mi koydu cihazı?Çünkü onlar nerde olduğunu daha iyi bilir bence normal canım bı haftadan sonra yukarı çıkar

Bizim oraya koyuyor gobegimin altina hemen hatta bazen ic camasirimi da iyice alta cekiyorum, serdigi ortuyu indiriyor oyle bakiyor

Hanımlaaar sorum var ?
yenidoğan alışverişi için,
Kaç tane yelek, tulum, alt üst takım, tek alt almalıyım? Yeni doğan çok alma hemen büyür dediler e üç aylık aldam kocaman olur hepsi ona?

İkinci sorum,
Malum bizimkiler mayısta doğacak haziran Temmuz ağustos aylarında 3-4 aylık olacaklar. Ben tişört şort falan aldım ama üşürmü giyemez mi yaz sıcağında da ? Neler almalıyım 3-6 aylık arası

Canım üşümez yani ablamı hatırlıyorum 2-3 aylıkken kızına şort falan giydiriyordu hatta bazen sadece zıbınla bırakıyordu

Yaaa maşallah ben hareket hissetmiyorum henüz

Dun gece bende gobek deligimin altinda sol kisimda iki buyuk pit pit seklinde hissettim ilk defa bu kadar gucluydu genelde gobek deliginin altinda hissediliyormus ama normal bence
Ben de bir kaç gündür artık baya net bi şekilde hissediyorum. Sürekli aynı yerde bazen daha da şiddetleniyor bazen de hafif sağa sola kayma şeklinde oluyor

Bizim doktor da son gittiğimizde bundan sonra artık eşleri almayacağım dedi

Chakra indiriminden alışveriş yapanlar siparişleriniz geldi mi ? Benim havlu gelmişti az önce aradılar stok sorunu yüzünden hastane setini gönderemeyeceklerini söylediler. Kuğulu olandan almıştım modal karışımlı. Bambu olanı hala stokta gözüküyor aslında

Bizim doktor da son gittiğimizde bundan sonra artık eşleri almayacağım dedi
Ben sırf bu mevzu yüzünden hastane değiştirdim, umarım bizimkiler de artık almayacağı demez.
Bütün bölümlere 1 refakatçi alınıyor, kadın doğum olunca neden eşler alınmıyor çok saçma.

Aa ne saçma, satarken stok kontrolü yapmamışlar mı? Kızıyorum böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…