2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim dün geldi canım. Kuğulu setten aldım bende

Bebeğin doğum kilosu çok etkiliyor o yüzden şuan yenidoğan olarak fazla bişey alma derim son haftalar doğum kilosu aşağı yukarı belli olmaya başlar o zaman bakarsın zayıf bi bebek olacak gibiyse bir kaç takım tulum vs eklersin. Gerçekten çok hızlı büyüyorlar. Ama kimi bebekte aşırı minyon doğuyor

Bizim doktor da son gittiğimizde bundan sonra artık eşleri almayacağım dedi

Her sey yolunda olsun da saglikli olalim da almasinlar napalim video cekiyorum bende bol bol boyle bir surecteyiz artik doktorlarada bir sey diyemiyorum ne kadar az insanla karsilassalar o kadar iyi onlar icinde ama baya uzakta durabilirdi esim bizden oda genisti. Yazik o da artik hic mi almicak bu seferlik mi yine diyor her gittigimizde doktor degistirince bir sansimi deniycem yine ama bakalim

Doktor da öyle dedi. Günde ortalama 50 hasta görüyorum eşleri ve çocukları olunca ×3 oluyor 150 ye çıkıyor kişi sayısı, kendimi geçtim sizler için korkuyorum filan dedi. Videoyu nasıl çekiyorsun yattığın yerden bende kendim çekmeyi deniyeceğim eşim gelmeyeceği için

Bizim hastanede doktorlardan biri ayrılmış, benim doktor yoğunlaştı. Günde 50 hasta görsem yanında eşi ve çocuğu olsa 150 kişi ediyor dedi. Kendimi geçtim sizler için riskli filan dedi. Onların işi de çok zor çok riskli bişey diyemiyorum

Benim siparişlerim geçen hafta geldi. 27 sinde.

Orası öyle tabi, sadece hastayı alsalar tüm hastaneye başka kimseyi kabul etmeseler bir şey demem de, önceki gittiğim hastanede bir tek kadın doğumda eşleri almıyorlardı. Diğer bölümlere herkes refakatçisiyle giriyordu. İlk zamanlarımızdı bir de bizim, eşim ultrasonda hiç görememişti, videoya çekiyordum. O kadar üzülüyordum ki. Neyse şimdi gördü baya, bundan sonra değişirse de yapacak bir şey yok.

Ay ben aldım şuan civil ve ebebekteki fiyatlar iyi yine alıcam korona azarsa dışarı çıkamam bir daha ya diye aldım
canım arkadaşlarımın çocukları var ebebekten kıyafet alma sakın dediler ancak bir kere giydirirsin sonra kaldır at oluyorlar başka şeyini alırsan al ama kıyafetini ordan alma dediler bende sizinle paylaşıyım dedim

Günaydın, ben de 18+2 yim ama benim de hala göbek deliğimin altında kalıyor, sırtüstü yattığımda göbek deliğimden aşağısı baya kabarık duruyor, ordan anlıyorum yerini.

Ben gebeliğimin başından beri hiç hastaneye gitmedim. Doktorumun kliniğine gidiyorum randevu aralıklarını çok uzun tutuyorlar biz gittiğimizde tek hasta ya oluyor ya hiç olmuyor. Kapı pencere hep açık zaten.
Biz maddi olarak özel muayenehaneye gitmeyi tercih etmedik ama şu zamanda yapılacak en mantıklı şey gerçekten.

kızlar bahsettiğiniz şöyle bir çıkıntı mı? bu sabah tam orda bir sertlik vardı elimi bi attım aha dedim bebiş bu hemen fotosunu çektim. normalde sırtüstü yatarken dümdüz hatta içe göçük olan karnımda böyle bir görüntü görmek ve onu hissetmek beni ağlattı kızım büyüyor teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…