- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.641
Bende oralarda hissediyorum bugün niyeyse sabahtan beri sağ kasığımla göbeğimin alt kısmı ağrıyoGünaydın, ben de 18+2 yim ama benim de hala göbek deliğimin altında kalıyor, sırtüstü yattığımda göbek deliğimden aşağısı baya kabarık duruyor, ordan anlıyorum yerini.
benimki de tam olarak böyle, kaburgalarımın olduğu yer içe çöküyor ama o kısım kabarık kalıyorkızlar bahsettiğiniz şöyle bir çıkıntı mı?bu sabah tam orda bir sertlik vardı elimi bi attım aha dedim bebiş bu hemen fotosunu çektim. normalde sırtüstü yatarken dümdüz hatta içe göçük olan karnımda böyle bir görüntü görmek ve onu hissetmek beni ağlattı kızım büyüyor teyzeleri
Eki Görüntüle 2732953
Bende öyleyim yaa. Bir de korkudan dışarı çıkmadım hiç. Baktım bu sefer kilodan hasta olucam. Yürüyüşe çıktım ilk defa. İlk gün zorlamayayım dedim ama nefes nefese kaldım 2 tur attımGaliba oyleartik saga sola donerken de keskin batmalar oluyor. Bir de nefes alma seklim bile degismis daha simdiden annemde oyle dedi esim de simdiden boyleysem son aylar nasil olurum bilmiyorum
ayy kusura bakma dün bi ara girdim, gördüm de yazdığını ama yoğunluktan ekleyemedim, unutmuşum, hemen ekliyorum.Bende oralarda hissediyorum bugün niyeyse sabahtan beri sağ kasığımla göbeğimin alt kısmı ağrıyobu arada beni listeye eklermisn canım dün yazmıştım
Bendede oyle ve cok rahat oluyor klinikte muayene olmak kimse olmuyor uzun uzun da kaliyoruzBen gebeliğimin başından beri hiç hastaneye gitmedim. Doktorumun kliniğine gidiyorum randevu aralıklarını çok uzun tutuyorlar biz gittiğimizde tek hasta ya oluyor ya hiç olmuyor. Kapı pencere hep açık zaten.
Canim bende 15+5 te gozukuyorum ama bende de altta bebek sol gobek deligimin altina sola bakiyor doktor ztn anliyorum sanki sol daha belirgin sis gibi. Yalniz ben bi kez bile hissetmedim bebek hareketi sdc karnimda gerilme hissediyorum merakla hissedecegim zamani bekliyorumGünaydın kizlar bişey sorcam e bebek de baya indirim var hastane çıkışları 5li 35 TL 10 lu 90tl civarı acaba bebisler için sağlıklı mı bazısında yüzde yüz pamuk diyo müslinler 30 TL civarı
Bide bisy daha sorcam ben şuan 15+1 haftalığım ama bebiş hala kasık bölgesinde normal mi yoksa yukarı çıkması mi gerek riskli olduğum için bilmiyorum dün doktora sormayı unuttum
Önemli değil canımayy kusura bakma dün bi ara girdim, gördüm de yazdığını ama yoğunluktan ekleyemedim, unutmuşum, hemen ekliyorum.
Canım bende elimle bakıyorum bı süre arada bı minik kıpırdama var sanki yada bana öyle geliyo bilmiyorum doktor 3 haftaya kadr tam hissedersin dedi bide yatakta sağa sola dönerken sanki karnimda bisy dönüyo benle bu sabah da sağ kasığım bide göbeğimin alt kısmı ağrıyo accik artık napiyo içerde bilemiyorumCanim bende 15+5 te gozukuyorum ama bende de altta bebek sol gobek deligimin altina sola bakiyor doktor ztn anliyorum sanki sol daha belirgin sis gibi. Yalniz ben bi kez bile hissetmedim bebek hareketi sdc karnimda gerilme hissediyorum merakla hissedecegim zamani bekliyorum
Oyh yerim yaaa masallah iyi olsunlarda yeterki tek sikintimiz gec hissetmek olsun :) bazen bende gobegimin altinda bisiler hissediyorum ama hareket etti diye konduramiyorum gazdir.falan diyorum biraz daha dikkat edicem bundan sonra:)Canım bende elimle bakıyorum bı süre arada bı minik kıpırdama var sanki yada bana öyle geliyo bilmiyorum doktor 3 haftaya kadr tam hissedersin dedi bide yatakta sağa sola dönerken sanki karnimda bisy dönüyo benle bu sabah da sağ kasığım bide göbeğimin alt kısmı ağrıyo accik artık napiyo içerde bilemiyorum
Diğer kumaştan göndersinler eğer iletişime geçebilirsen. Bu fiyatlara iner mi bir daha ?Ben de alırken aynı modelden iki tane olduğu için kumaş farkı var diye düşünüp bakmıştım modal olanı almıştım ama aniden çok fazla satış olunca onlar satışı kapatamadan stok dışı almış oldum sanırım.
Aynı benim kız,umarım bu uyku sevgisi doğduklarından sonra da devam eder14.20 de canım bizimki sürekli uyuduğu için doktor öğleden sonra gel dedi o saate aldık
Aynen kuzum ya sağlıklı olsunlar da gerisi boş büyüsün yavru kuşlarımızOyh yerim yaaa masallah iyi olsunlarda yeterki tek sikintimiz gec hissetmek olsun :) bazen bende gobegimin altinda bisiler hissediyorum ama hareket etti diye konduramiyorum gazdir.falan diyorum biraz daha dikkat edicem bundan sonra:)
Ah ah insallahAynı benim kız,umarım bu uyku sevgisi doğduklarından sonra da devam eder
Doktor da öyle dedi. Günde ortalama 50 hasta görüyorum eşleri ve çocukları olunca ×3 oluyor 150 ye çıkıyor kişi sayısı, kendimi geçtim sizler için korkuyorum filan dedi. Videoyu nasıl çekiyorsun yattığın yerden bende kendim çekmeyi deniyeceğim eşim gelmeyeceği için
Benimde kızımı ekler misinayy kusura bakma dün bi ara girdim, gördüm de yazdığını ama yoğunluktan ekleyemedim, unutmuşum, hemen ekliyorum.
Bende öyleyim yaa. Bir de korkudan dışarı çıkmadım hiç. Baktım bu sefer kilodan hasta olucam. Yürüyüşe çıktım ilk defa. İlk gün zorlamayayım dedim ama nefes nefese kaldım 2 tur attım
Canim benim inan bu tur konusmalar hep oluyor hele ki kayinvalideler tarafindan. Benimde iki kizim var ucuncuye hamileyim. Cinsiyetini henuz bilmiyorum yurt disinda oldugum icin hemen soylemiyor bunlar. Benim kayinvalidemde hep oyle dedi keske erkek olaydi iyiydi diye ikinci kizimda bende cok uzulmustum.... inan bu sadece geri kafalilik . Kiz evlat degilmi? Cahiller iste oglan bebek hasretiyle yaniyorlar millete hava attiklarini saniyolar... sen hic keyfini bozma niye agliyorsu ki ? Yarin belkide senin kizin babaannesine bakacak ne belli? Aglayipta uzme bebisini. Annesi belli babasi belli ve de saglikli en onemlisikızlar canım çok sıkkın dün hastaneye gittik kızımız olacakmış çok sevindim sonra hastaneden çıktım kayınvalidem haber bekliyordu onu aradım kızmış anne dedi gönülsüz gönülsüz iyi hayırlısı olsun dedi ben erkek olur sanıyordum neyse dedi sonra ilk çocuğun erkek olsaydı iyiydi dedi bende o da aynı kızda aynı ne farkeder ikisi de benim için evlat dedim hem bana arkadaş olur dedim kadın oğlum napacak dedi bende ne demek napacak anne onunda kızı oluyor dedim sonra bi şekilde kapattık telefonu sonra işe geçene kadar ağladım iş yerinde akşama kadar ağladım hala etkisinden kurtulamıyorum çok zoruma gitti ayrıca benim ilk çocuğum düşükle sonuçlandı 2 buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz be kadın sanki bilmiyormuş gibi konuşmaları çok zoruma gitti((
Gunluk tam bir saat yuruyorum kizlar 10 bin adim atiyorum... hemde tempolu deneyin. Yavas yavas aciliyor insan. Ama normaldede hep yururdum zaten. Yurumek cok rahatlatiyorBende öyleyim yaa. Bir de korkudan dışarı çıkmadım hiç. Baktım bu sefer kilodan hasta olucam. Yürüyüşe çıktım ilk defa. İlk gün zorlamayayım dedim ama nefes nefese kaldım 2 tur attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?