2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunluk tam bir saat yuruyorum kizlar 10 bin adim atiyorum... hemde tempolu deneyin. Yavas yavas aciliyor insan. Ama normaldede hep yururdum zaten. Yurumek cok rahatlatiyor
ben de her gün 7.000-10.000 arası yürümeye çalışıyorum, genelde yarısını sabah yarısını akşam yapıyorum. yürüdüğüm zaman daha enerjik oluyorum.

Ben çok yürüyünce belim ağrıyor ve bir gün boyunca çekiyorum o bel ağrısını kendimi yormamaya çalışıyorum ya.

Bebeğinizi hissettiniz mi? Ben 17. haftamın içindeyim ilk gebeliğim herkes çok erken diyo ama hissettiğimden eminim. Bazen küçük bir fiske şeklinde, bazen de içimde baloncuk patlıyor gibi hissediyorum. Pozisyon değiştirince geçiyor mesela elimle burada şu an diye gösterebiliyorum

Diğer kumaştan göndersinler eğer iletişime geçebilirsen. Bu fiyatlara iner mi bir daha ?
Az önce kargo geldi ben anlam veremedim. sabah aradılar stoklarda yok göndermeyeceğiz diye 2 saat sonra kargo geldi kuğulu olan. stokta yok diye şimdi başka bir ürün de göndermişler yine hastane çıkışı gökkuşağı desenli. aradım siparişim geldi diyorum bizden çıkmadı olarak gözüküyor diyorlar

Bende nerdeyse 2 haftadan beri net hissediyorum Benim ikinci belki ondandırÇok güzel bir duygu

Gunluk tam bir saat yuruyorum kizlar 10 bin adim atiyorum... hemde tempolu deneyin. Yavas yavas aciliyor insan. Ama normaldede hep yururdum zaten. Yurumek cok rahatlatiyor
Ben de eskiden 10 bin adım atardım ama doktor fazla abartmadan 40 dk yeterli olur, bel ağrısı yorgunluk hissettiğin an zorlama dedi. şimdi o kadar olmasa da arada yürüyorum zorlamadan.

çok sağol canım benim çok haklısın

Aaa şaka gibiler gerçekten

ben aşağı yukarı 3 haftadır hissediyorum, ilk zaman çok belli belirsizdi, şimdi daha sık ve daha belirgin hissediyorum.

30 aralıkta randevum. 22.haftam olacak

Doktorum 21. Haftada gitmeyi tavsiye etti

beni 19. haftada kontrole çağırdı, o zaman detaylı randevunu alırız dedi, bilmiyorum artık kaçıncı haftada detaylıya alacak.

23 Aralığa randevu aldık

bu ayın 28 ine randevum var o zman inşallah 20 haftalık olacağız
Hemen hemen 20 Li haftalarda çağırmış. Beni 22 aralıkta çağırdı. 19 haftalık oluyorum. Erken gibi geldi biraz da. Ama sonraki kontrol muayenesinde de yine detaylı olarak bakacağını söyledi yani 21 haftalıkken.

Bende useniyorum artik hic halim yok bu aralar ama yurumemiz lazim kesinlikle cok iyi yapmissin
Ben her gün düzenli yürüyorum, min. 8bin adım atmaya çalışıyorum. Hatta bir yürüyüş yarışması topiği var ona katıldım heveslendirsin beni diye. İyi oluyor, her gece bildirim yapıyoruz günlük adım sayımızı

Ayy ne guzell 8 bin adim da baya cok masallah hazirlanip bende mi yurusem bak gaza geldim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…