2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu arada eksik tahlillerim için araştırma hastanesinde kadın doğuma da gittim dün, o da ayrıntılı ultrason için radyolojiden gün al dedi, 14 Aralık’a gün verdiler (20+1) oluyorum.

Özel muayenehanesine gittiğim doktor da ayrıntılı için 25 Aralık’a gün verdi (21+5) oluyorum o tarihte de.

Bebeğimiz de çok şükür sağlıklı görünüyordu, her iki doktor da gelişimini çok beğendi haftasıyla uyumlu gidiyor

Bu bizim minnoş kız teyzeleri

Eklentiler

• 418852FC-66FF-4A83-B906-1DE100E2A962.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 0D298FC9-76DB-4A4D-98A1-4FD72729A14F.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 62
Bende dediğin gibi yaptım kuzum haftalar öncesinden hatırlattım istediklerimi ima ettim ama malesf bak bu saat oldu hala aramadı çok inatçı iyiyken çok iyi ama küçük bi tartsma da böyle uzatır aramaz konuşmaz burnumdan getirir kaynanamı aradım sesimden anladi bisy olduğunu sordu anlattm diyo bulmuşsun çiçek gibi oğlan yat kalk şükret çiçeğe ne gerek var çalışıyo yorgun evlendiniz geç bunları fln daha çok sinirmi bozdu diyo kalk şükür namazı kıl böyle bı koca bulmuşsun yrn senin de oğlun büyür gelinin biri alır gider yani konuşma tarzına bak ben diyorum üzüldüm bisy bekledim diyo bizde yok öyle doğum günü kutlama fln o kadr kirginim ki durup durup ağlıyorum

Maşallah ona

Düşünceli bir bebek maşallah

Benim ilişki sonrası değil de bu ara sanki bir şey içten zorluyor ağrıyor aşağı baskı oluyor gibi bi his var zonklama gibi tarif edemedim ama sebebini anlayamadım

Enfeksiyon olabilir mi canım ya da idrara sıkışık mı oluyorsun acaba
İlşki sırasında pek ağrım olmuyor ama sonrası çok çok fena oluyor benim için.
Geçen gün afedersin tuvalette bile oturtamadım aşağıdan vakum yapılıyor gibi kemiklerim çekildi sanki, değişik bir ağrı

Mantar mı var

Senin adına çok sevindim kuzum maşallah insallah bundan sonra hep böyle olur ikinci torun da geliyo kalbi yumuşar kıymet bilir insallaahhhhh

Enfeksiyon gibi değil aslında yani akıntım her zamanki gibi. Bol su içiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ise bilmiyorum. Ama baya bi sızlıyor durduk yere. Ama dokununca bir şey yok. Ben bundan bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Ağdadan sonra minik bir sivilce çıktı genital bölgemde. 3-4 gün sonra geçmeyince ben de baya bi oynadım o sivilce ile. Oynadıktan sonra oldu gibi bu zonklama

Kaynanana hiç anlatma canım, onlar tabi oğullarını tutacak, ben de sadece bir kez yüzeysel anlattım da kaynanam da bana benzer şeyler söyledi boşver hiç açma konuyu.

Benim eşim de bak normalde çok iyidir ama kavga ettiğimizde sinirlenince falan duygularını tamamen kapatır asla aramaz sormaz eyvallahı olmaz.
Bunların modeli de bu işte ne yapacaksın boşuna üzülme.
Sen bebeğine odaklan, eşin belki de işten gelince bir şey olmamış gibi davranacak veya birkaç gün sonra telafi edecek belli olmaz.

Hepsi böyle değil ama çoğu erkek öküzgillerden
Bize de bunlar kısmet olmuş iyi yönlerine odaklanıp mutlu olmak için küçük bahaneler bulmaktan başka çözümü yok

Belki de o ağrı yaptı canım.
O sivilce niye oluyor ya Ağda sonrası bende de olmaya başladı ve kilodun lastiği bile acıtıyor değince

Senin adına çok sevindim kuzum maşallah insallah bundan sonra hep böyle olur ikinci torun da geliyo kalbi yumuşar kıymet bilir insallaahhhhh
İnşallah canım
Ben biraz yol da yaptım, size alışması güzel mutlu oldum dedim doğuma gittiğimde aklım kalmaz en azından dedim

Benim mat seramik hiç iz bırakmıyor. Zaten suyu minimum düzeyde püskürtüyor, çok hafif nemli gibi. Anneminki de parlak onunkinde de iz kalmıyor hatta parlak seramikte daha başarılı silme işlemi.
Parlakta daha basarili ise harika. Benim seramikler parlak olacak anneminkiler de oyle. Kendime alirken ona da almak istiyorum benim tostosa bakarken kolaylik olur ona da.

Belki de o ağrı yaptı canım.
O sivilce niye oluyor ya Ağda sonrası bende de olmaya başladı ve kilodun lastiği bile acıtıyor değince
Ay evet çok sinir bozucu araştırdım da kil kökü iltihabı oluyormuş sanırım deri tahriş olunca. Yani iki gündür çekiyorum ağrıyı ara ara oynadığım için enfeksiyon mu oldu ne oldu bilemedim

Oyyy masallah

Aynen kuzum öküzün önde gideni odun odun kimse yogurduna ekşi demez tabi haklısın kaynanama göre oğlundan daha iyisi yok boşuna anlattm ama valla bu defa alttan almicam çok onemsiyosa bebeğimizi kendisi gelcek bana üzüntü de iyi değil biliyo riskim var artk paşa gönlü bilir burda da içimi dokmesem catlarim herlde valla Allah razı olsun

Çok sağ ol canım bende bol bol havalandırıyorum eve karton tabak vs çok mantıklı olmuş. İnşallah biran önce kurtulalım şu süreçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…