- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.941
Bende dediğin gibi yaptım kuzum haftalar öncesinden hatırlattım istediklerimi ima ettim ama malesfCanım yazdıklarını şimdi okudum, üzülme lütfen.
Erkeklerin böyle şeyleri düşünebilmesi için hiçbir baskı ve stres altında olmamaları gerekiyor ki biraz kafaları çalışsın
Eşin polisti galiba, stresli bir işi var, sana belki yansıtmıyor ama senin riskli durumun da onu strese sokmuş olabilir, bu ve benzer sebeplerden odaklanamamış olabilir canım.
Sen de biraz üzerine gidince de en kolayı seçmiş ve tartışmış, klasik erkek davranışı işte.
Ben de senin gibi çok duygusalım, ilk zamanlar biz de benzer sebeplerden çok tartıştık ben çok üzüldüm ağladım ama baktım adamın doğası böyle değişmeyecek kabullendim ve kendi haline bıraktım
Bazen kendiliğinden düşünür bazen hiçbir şey akıl edemez ama inan bunlar çok takılacak şeyler değil.
Daha genel düşün, eşinin genel olarak sana yaklaşımı nasıl, anlayışlı mı, idare eder mi, seni kendi haline bırakır mı, ev işlerinde yardımcı olur mu vs bunlar üzerinden düşününce rahatlarsın.
Sana en güzel sürprizi yapsa ama ufacık sebeplerden kavga çıkarsa ne önemi olur değil mi, o yüzden takılma kuzum.
İlk yıldönümü kutlamamızda ben artık kafasının etini yedim ne yapacaksın diye diye o da çiçek yaptırmış, yemeğe gittik, bir de telefonum bozulmuştu telefon almıştı ama inan ben hepsinin alt yapısını yaptım yoksa hayatta düşünmezdi.
Çoğu erkek böyle, talep edeceksin ki yapacak
Üzülme kuzucum
Maşallah onaBu arada eksik tahlillerim için araştırma hastanesinde kadın doğuma da gittim dün, o da ayrıntılı ultrason için radyolojiden gün al dedi, 14 Aralık’a gün verdiler (20+1) oluyorum.
Özel muayenehanesine gittiğim doktor da ayrıntılı için 25 Aralık’a gün verdi (21+5) oluyorum o tarihte de.
Bebeğimiz de çok şükür sağlıklı görünüyordu, her iki doktor da gelişimini çok beğendi haftasıyla uyumlu gidiyor
Bu bizim minnoş kız teyzeleri
Düşünceli bir bebekBu arada eksik tahlillerim için araştırma hastanesinde kadın doğuma da gittim dün, o da ayrıntılı ultrason için radyolojiden gün al dedi, 14 Aralık’a gün verdiler (20+1) oluyorum.
Özel muayenehanesine gittiğim doktor da ayrıntılı için 25 Aralık’a gün verdi (21+5) oluyorum o tarihte de.
Bebeğimiz de çok şükür sağlıklı görünüyordu, her iki doktor da gelişimini çok beğendi haftasıyla uyumlu gidiyor
Benim ilişki sonrası değil de bu ara sanki bir şey içten zorluyor ağrıyor aşağı baskı oluyor gibi bi his var zonklama gibi tarif edemedim ama sebebini anlayamadım
Mantar mı varEnfeksiyon olabilir mi canım ya da idrara sıkışık mı oluyorsun acaba
İlşki sırasında pek ağrım olmuyor ama sonrası çok çok fena oluyor benim için.
Geçen gün afedersin tuvalette bile oturtamadım aşağıdan vakum yapılıyor gibi kemiklerim çekildi sanki, değişik bir ağrı
Senin adına çok sevindim kuzum maşallahKızlar biz de dün akşam eve döndük, zaten Perşembe akşam yemeğe anca gittik, ben erken gitmek istemedim, Cuma da sabah ve öğleden sonra hep dışardaydık doktor işleri için.
Böylece kaynanamda çok zaman geçirmemiş oldum ama şaşırtıcı şekilde kibar ilgiliydi
İlk gittiğimizde biraz soğuktu ama sonra torun sevgisinden kendine geldi
Bir de çocuğu ona bırakıp gittik ya sorumluluk vermemiz hoşuna gitti galiba, çok mutluydu, hatta bana bir kere kızım bile dedi
Eşim sabah hastene dönüşü çayı koyun demek için aradığında da tamam yavrum tamam oğlum diyerek konuştu ben şok
Pasta yapmıştım, eline sağlık dedi, sabah hastane dönüşü ben biraz uyudum ona bile surat asmadı
Annesi bizi görmek istiyormuş vaktiniz varsa uğrasanız mı dedi, ben de yaşlı kadın gidip de riske atmayalım dedim, çocuklar anneanneye yemek götüreceklerdi, ben de kızımı da onlarla gönderdim kapıdan baksın içeri girmeden gelin dedim, kaynanam da bana allah razı olsun dedi kızımı gönderdim diyeyaşlı kadın gönlü olsun mutlu olsun dedim.
Ve en güzeli kızım doğduğundan beri ilk kez eşimle başbaşa çarşıya çıktık ve el ele yürüdük
Babanneye bırakma olayını sevdim
Enfeksiyon gibi değil aslında yani akıntım her zamanki gibi. Bol su içiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ise bilmiyorum. Ama baya bi sızlıyor durduk yere. Ama dokununca bir şey yok. Ben bundan bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Ağdadan sonra minik bir sivilce çıktı genital bölgemde. 3-4 gün sonra geçmeyince ben de baya bi oynadım o sivilce ile. Oynadıktan sonra oldu gibi bu zonklamaEnfeksiyon olabilir mi canım ya da idrara sıkışık mı oluyorsun acaba
İlşki sırasında pek ağrım olmuyor ama sonrası çok çok fena oluyor benim için.
Geçen gün afedersin tuvalette bile oturtamadım aşağıdan vakum yapılıyor gibi kemiklerim çekildi sanki, değişik bir ağrı
Bende dediğin gibi yaptım kuzum haftalar öncesinden hatırlattım istediklerimi ima ettim ama malesfbak bu saat oldu hala aramadı çok inatçı iyiyken çok iyi ama küçük bi tartsma da böyle uzatır aramaz konuşmaz burnumdan getirir kaynanamı aradım sesimden anladi bisy olduğunu sordu anlattm diyo bulmuşsun çiçek gibi oğlan yat kalk şükret çiçeğe ne gerek var çalışıyo yorgun evlendiniz geç bunları fln daha çok sinirmi bozdu diyo kalk şükür namazı kıl böyle bı koca bulmuşsun yrn senin de oğlun büyür gelinin biri alır gider yani konuşma tarzına bak ben diyorum üzüldüm bisy bekledim diyo bizde yok öyle doğum günü kutlama fln o kadr kirginim ki durup durup ağlıyorum
Yok öyle bir ağrı veya kaşıntı falan değil, içten gelen bir ağrı da değil, sadece o bölgedeki kemiklerde sızlama oluyor.Mantar mı var
Enfeksiyon gibi değil aslında yani akıntım her zamanki gibi. Bol su içiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ise bilmiyorum. Ama baya bi sızlıyor durduk yere. Ama dokununca bir şey yok. Ben bundan bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Ağdadan sonra minik bir sivilce çıktı genital bölgemde. 3-4 gün sonra geçmeyince ben de baya bi oynadım o sivilce ile. Oynadıktan sonra oldu gibi bu zonklama
İnşallah canımSenin adına çok sevindim kuzum maşallahinsallah bundan sonra hep böyle olur ikinci torun da geliyo kalbi yumuşar kıymet bilir insallaahhhhh
Parlakta daha basarili ise harika. Benim seramikler parlak olacak anneminkiler de oyle. Kendime alirken ona da almak istiyorum benim tostosa bakarken kolaylik olur ona da.Benim mat seramik hiç iz bırakmıyor. Zaten suyu minimum düzeyde püskürtüyor, çok hafif nemli gibi. Anneminki de parlak onunkinde de iz kalmıyor hatta parlak seramikte daha başarılı silme işlemi.
Ya zaten babaanne yani bırakabilmen lazım. Getir torunu özledim fln demiyorsa babaannede bir sorun vardırİnşallah canım
Ben biraz yol da yaptım, size alışması güzel mutlu oldum dedim doğuma gittiğimde aklım kalmaz en azından dedim
Ay evet çok sinir bozucu araştırdım da kil kökü iltihabı oluyormuş sanırım deri tahriş olunca. Yani iki gündür çekiyorum ağrıyı ara ara oynadığım için enfeksiyon mu oldu ne oldu bilemedimBelki de o ağrı yaptı canım.
O sivilce niye oluyor ya Ağda sonrası bende de olmaya başladı ve kilodun lastiği bile acıtıyor değince
Oyyy masallahBu arada eksik tahlillerim için araştırma hastanesinde kadın doğuma da gittim dün, o da ayrıntılı ultrason için radyolojiden gün al dedi, 14 Aralık’a gün verdiler (20+1) oluyorum.
Geçmiş olsun canım evet deprem olduArkadaşlar Antalya’da deprem olmuş. Bizim burda da baya hissedildi yerde oturuyordum o sırada sanki zemin altımdan kayacak gibiydi. Son depremden sonra baya tedirgin olduk
Aynen kuzum öküzün önde gideni odun odunKaynanana hiç anlatma canım, onlar tabi oğullarını tutacak, ben de sadece bir kez yüzeysel anlattım da kaynanam da bana benzer şeyler söyledi boşver hiç açma konuyu.
Benim eşim de bak normalde çok iyidir ama kavga ettiğimizde sinirlenince falan duygularını tamamen kapatır asla aramaz sormaz eyvallahı olmaz.
Bunların modeli de bu işte ne yapacaksın boşuna üzülme.
Sen bebeğine odaklan, eşin belki de işten gelince bir şey olmamış gibi davranacak veya birkaç gün sonra telafi edecek belli olmaz.
Hepsi böyle değil ama çoğu erkek öküzgillerden
Bize de bunlar kısmet olmuş iyi yönlerine odaklanıp mutlu olmak için küçük bahaneler bulmaktan başka çözümü yok
Çok sağ ol canım bende bol bol havalandırıyorum eve karton tabak vs çok mantıklı olmuş. İnşallah biran önce kurtulalım şu süreçtenCanım çok geçmiş olsun yakın zamanda benim de eşim geçirdi bana bulaşmadı ama.Tek kullanımlık karton bardak tabak vs almıştım evi her gün havalandırıyordum endişe etme korkulacak bir süreç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?