2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben ilk gebelikte pek hatırlamıyorum böyle ağrı oluyor muydu ama bunda fena oluyorum
Niye emmoğlu oldunuz kız Doğumu da kolaylaştırıyor son haftalarda

Bu arada koli gelmiş gözün aydın
Ya benim canım istemiyor hiç bu ara önceden böyle değildi bi de korkuyorum
Ayneeeen geldi koliler mutluyummm

Çok teşekkür ederim, sağ olun beslenmeme de dikkat ediyorum umarım bana da bulaşmaz.

Canım ben de soramadım utandım hep açıkçası artık istemiyorum da bu korku bana yeter

Yaa boşuna stres yapmışsın bak

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızın da alışır zamanla, kızların hayali hep kız kardeşleri olması, zor kabulleniyorlar biraz
Evet oyun arkadaşı olması için kız istiyordu erkek bebekler yaramaz olurmuş onunla oynamazmis öyle diyor kendiside pek kız çocuğu gibi değil aslında hep bı ekşın peşinde bebeklerini ,minişlerine paylaşmak zorunda kalmayacaksin iyi tarafından bak dedim oyuncakları çok kıymetlidir biraz ikna oldu gibi
Hayırlı olsun canım
Teşekkürler

Canım gün içinde uzun yürüyüşler yapıyor musun, çok ayakta duruyor musun? Bu sebeplerden de olabilir çünkü. Tarif ettiğin ağrının aynısını yaşıyorum, ilk başta ilişkiden şüphelendim ama dikkat edince yürüyüş sonrası olduğunu farkettim .

Peki silme yapilan zemin nasil? Seramik mi? Seramikse mat seramiklerden mi yoksa parlak seramiklerden mi? Parlak seramiklerde su izi kaliyor mu?
Parlak seramiklerden. Gayet güzel parlatıyor. Ama dediğim gibi tek mopum olduğu için yıkayıp takayım dedim o zaman su lekesi çok olmuştu. Bir de elimizle sildiğimiz gibi olmuyor tabi. Ama hele ki şu halimde hiç yoktan iyi

Endişelenme canımm sorun yok normal üç ay olmayınca ve sen kasınca ondan olmuştur. Bana doktorum yasaklamadı sıkıntı yaşamadık

ben hamileliğimin başından beri normal hayatıma ara vermedim. hatta hormonlarım salgılarım arttığı için eskiden arada ihtiyaç duyduğum kayganlaştırıcıya bile gerek duymuyorum ilişki kaynaklı ağrı sızı çekmedim. bi sefer kafanı rahatlatıp gevşemeye baksan, senin için de iyi bir sonuç çıkabilir ortaya, belki sıkıyorsundur kendini istemsizce

Canim cok uzun sure ara verince de o alan daraliyor dolayisiyla iliski zorlasabiliyor biz riskli donemde de ara vermedik doktor bize de ilk oyle dedi ama sonra baktik her sey normal gidiyor uzunca bir ara olmadi hic. O yuzden bende hic sorun olmadi, hic kanamada olmadi ama seninki de kesinlikle kasmanla alakalidir merak etme

Evet canım kendimi kastığım için kanama oldu nedense içim rahat devamı da gelmedi çok şükür dr da öyle demişti ilk üç ay yasak sonrasında biraz zorlanabilirsin diye

Endişelenme canımm sorun yok normal üç ay olmayınca ve sen kasınca ondan olmuştur. Bana doktorum yasaklamadı sıkıntı yaşamadık
Evet canım kastığım için sorun oldu devamı da gelmedi zaten şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…