- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.961
Ohh iyi yapmışsın kuzum çocuk hastane köşelerinde perişan olur şimdiden demen iyi olmuşİnşallah canım
Ben biraz yol da yaptım, size alışması güzel mutlu oldum dedim doğuma gittiğimde aklım kalmaz en azından dedim
Teşekkürler canım siz de mi hissettinizGeçmiş olsun canım evet deprem oldu
Ya benim canım istemiyor hiç bu ara önceden böyle değildi bi de korkuyorumBen ilk gebelikte pek hatırlamıyorum böyle ağrı oluyor muydu ama bunda fena oluyorum
Niye emmoğlu oldunuz kızDoğumu da kolaylaştırıyor son haftalarda
Bu arada koli gelmiş gözün aydın
Çok teşekkür ederim, sağ olun beslenmeme de dikkat ediyorum umarım bana da bulaşmaz.Geçmiş olsun canım kuzenim oldu corono oldu ha ile Ken bebrk e zararı olmuyor ama, ilaç kullanı mı olmuyor çok halsizlik ve iştahsızlık çrkri 3 hafta sonra, doktor a gitti bebek şükür iyi.. Umarım olmazsın canım olursa da korkma, endişe etme bol vitamin meyva, sebze ye ilaç kullanamıyor hamile ve emziren anneler
Canım ben de soramadım utandım hep açıkçası artık istemiyorum da bu korku bana yeterYa ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorum
Biz normal düzende devam ediyoruz sıkıntı yok ama ilişki sonrası canım çok yanıyor, doğru bir ifade mi bilmiyorum ama sanki alt tarafım düşecekmiş gibi ağrıyor, o bölgenin kemikleri sızlıyor gibi değişik bir şey oluyor.
Ben öyle sancılanınca da eşim pişman oluyor üzülüyor bir daha yapmayalım diyor ama yine aklını çeliyorum
Benim gibi ilişki sonrası ağrı yaşayan var mı kızlar
Çok sağ ol canım amin inşallah. Hepimiz şu süreçten bu hastalığı kapmadan çıkalım inşallah.Çok geçmiş olsun canım inşallah sana bulaşmamistr çok dikkat et odaları herşeyi ayırın en kısa zmnda geçer inşallah
Yaa boşuna stres yapmışsın bakKızlar biz de dün akşam eve döndük, zaten Perşembe akşam yemeğe anca gittik, ben erken gitmek istemedim, Cuma da sabah ve öğleden sonra hep dışardaydık doktor işleri için.
Böylece kaynanamda çok zaman geçirmemiş oldum ama şaşırtıcı şekilde kibar ilgiliydi
İlk gittiğimizde biraz soğuktu ama sonra torun sevgisinden kendine geldi
Bir de çocuğu ona bırakıp gittik ya sorumluluk vermemiz hoşuna gitti galiba, çok mutluydu, hatta bana bir kere kızım bile dedi
Eşim sabah hastene dönüşü çayı koyun demek için aradığında da tamam yavrum tamam oğlum diyerek konuştu ben şok
Pasta yapmıştım, eline sağlık dedi, sabah hastane dönüşü ben biraz uyudum ona bile surat asmadı
Annesi bizi görmek istiyormuş vaktiniz varsa uğrasanız mı dedi, ben de yaşlı kadın gidip de riske atmayalım dedim, çocuklar anneanneye yemek götüreceklerdi, ben de kızımı da onlarla gönderdim kapıdan baksın içeri girmeden gelin dedim, kaynanam da bana allah razı olsun dedi kızımı gönderdim diyeyaşlı kadın gönlü olsun mutlu olsun dedim.
Ve en güzeli kızım doğduğundan beri ilk kez eşimle başbaşa çarşıya çıktık ve el ele yürüdük
Babanneye bırakma olayını sevdim
Evet oyun arkadaşı olması için kız istiyordu erkek bebekler yaramaz olurmuş onunla oynamazmis öyle diyor kendiside pek kız çocuğu gibi değil aslında hep bı ekşın peşinde bebeklerini ,minişlerine paylaşmak zorunda kalmayacaksin iyi tarafından bak dedim oyuncakları çok kıymetlidir biraz ikna oldu gibiHayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızın da alışır zamanla, kızların hayali hep kız kardeşleri olması, zor kabulleniyorlar biraz
TeşekkürlerHayırlı olsun canım
Kuzmm ben 85 sanıyordum kendimi buraya öyle yazdırdım Ama ilk muane de doktor 86 küsür 87 ye yakın ölçmüştü şuan tam 90Bana denk geliyor dediğin gibi. Kaç kilo aldın sen kuzum
Canım gün içinde uzun yürüyüşler yapıyor musun, çok ayakta duruyor musun? Bu sebeplerden de olabilir çünkü. Tarif ettiğin ağrının aynısını yaşıyorum, ilk başta ilişkiden şüphelendim ama dikkat edince yürüyüş sonrası olduğunu farkettim .Ya ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorum
Biz normal düzende devam ediyoruz sıkıntı yok ama ilişki sonrası canım çok yanıyor, doğru bir ifade mi bilmiyorum ama sanki alt tarafım düşecekmiş gibi ağrıyor, o bölgenin kemikleri sızlıyor gibi değişik bir şey oluyor.
Ben öyle sancılanınca da eşim pişman oluyor üzülüyor bir daha yapmayalım diyor ama yine aklını çeliyorum
Parlak seramiklerden. Gayet güzel parlatıyor. Ama dediğim gibi tek mopum olduğu için yıkayıp takayım dedim o zaman su lekesi çok olmuştu. Bir de elimizle sildiğimiz gibi olmuyor tabi. Ama hele ki şu halimde hiç yoktan iyiPeki silme yapilan zemin nasil? Seramik mi? Seramikse mat seramiklerden mi yoksa parlak seramiklerden mi? Parlak seramiklerde su izi kaliyor mu?
Endişelenme canımm sorun yok normal üç ay olmayınca ve sen kasınca ondan olmuştur. Bana doktorum yasaklamadı sıkıntı yaşamadıkKızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Bende de var bu sanki tekme atıyor alttan alttan. İdrar keseme baskı oluyor sankiBenim ilişki sonrası değil de bu ara sanki bir şey içten zorluyor ağrıyor aşağı baskı oluyor gibi bi his var zonklama gibi tarif edemedim ama sebebini anlayamadım
Hiç zorlama kendini boşver. Eşler de korkuyor genelde zaten.Evet canım bebek için endişeleniyorum eşim çok anlayışlı bu konuda ama ona da haksızlık ediyorum gibi hissediyorum artık
ben hamileliğimin başından beri normal hayatıma ara vermedim. hatta hormonlarım salgılarım arttığı için eskiden arada ihtiyaç duyduğum kayganlaştırıcıya bile gerek duymuyorumYa ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorum
Kızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Evet evet benim de öyle bir his genital bölgeme baskı oluyorBende de var bu sanki tekme atıyor alttan alttan. İdrar keseme baskı oluyor sanki
Evet canım kendimi kastığım için kanama oldu nedense içim rahat devamı da gelmedi çok şükürCanim cok uzun sure ara verince de o alan daraliyor dolayisiyla iliski zorlasabiliyorbiz riskli donemde de ara vermedik doktor bize de ilk oyle dedi ama sonra baktik her sey normal gidiyor uzunca bir ara olmadi hic. O yuzden bende hic sorun olmadi, hic kanamada olmadi ama seninki de kesinlikle kasmanla alakalidir merak etme
Evet canım kastığım için sorun oldu devamı da gelmedi zaten şükürEndişelenme canımm sorun yok normal üç ay olmayınca ve sen kasınca ondan olmuştur. Bana doktorum yasaklamadı sıkıntı yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?