- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.921
Çok geçmiş olsun canım inşallah sana bulaşmamistr çok dikkat et odaları herşeyi ayırın en kısa zmnda geçer inşallahÇok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.
Canım kendini çok kasmışsın ondan olmuştur. Korkuyorsan boşver zorlama hiç kendiniKızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Peki silme yapilan zemin nasil? Seramik mi? Seramikse mat seramiklerden mi yoksa parlak seramiklerden mi? Parlak seramiklerde su izi kaliyor mu?Şöyle söyleyeyim ben bütün evi sildiririm dersen tek mop yetmez çünkü yıkayıp takmak iyi olmuyor bir kere denedim su lekesi yaptı. Her odada fsrklı mop takarsan daha iyi olur onun içinde ekstra alman lazım. Ama ben hergün heryeri sildirmiyorum mesela en çok antre ve mutfak sildiriyorum. Arada diğer odaları. Tek bezim olduğu için sildirme işini tek oda yaptırıyorum günde
Evet canım bebek için endişeleniyorum eşim çok anlayışlı bu konuda ama ona da haksızlık ediyorum gibi hissediyorum artıkCanım kendini çok kasmışsın ondan olmuştur. Korkuyorsan boşver zorlama hiç kendini
Canım yazdıklarını şimdi okudum, üzülme lütfen.Çok geçmiş olsun canım inşallah sana bulaşmamistr çok dikkat et odaları herşeyi ayırın en kısa zmnda geçer inşallah
Hayırlı olsunKirazHanim bana da erkek yazarmısın dün öğrendim kızımı teskin etmesi zor oldu kız kardeş çok istiyordu hatta adını bile bahar koymuştu ama nasibimizde erkek evlat varmış hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah
Ya ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorumEvet canım bebek için endişeleniyorum eşim çok anlayışlı bu konuda ama ona da haksızlık ediyorum gibi hissediyorum artık
Valla biz emmoğlu olduk eşimleYa ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorum
Biz normal düzende devam ediyoruz sıkıntı yok ama ilişki sonrası canım çok yanıyor, doğru bir ifade mi bilmiyorum ama sanki alt tarafım düşecekmiş gibi ağrıyor, o bölgenin kemikleri sızlıyor gibi değişik bir şey oluyor.
Ben öyle sancılanınca da eşim pişman oluyor üzülüyor bir daha yapmayalım diyor ama yine aklını çeliyorum
Benim gibi ilişki sonrası ağrı yaşayan var mı kızlar
Mantıklı öyle de yapılabilir aynen mutfak her gün silinirŞöyle söyleyeyim ben bütün evi sildiririm dersen tek mop yetmez çünkü yıkayıp takmak iyi olmuyor bir kere denedim su lekesi yaptı. Her odada fsrklı mop takarsan daha iyi olur onun içinde ekstra alman lazım. Ama ben hergün heryeri sildirmiyorum mesela en çok antre ve mutfak sildiriyorum. Arada diğer odaları. Tek bezim olduğu için sildirme işini tek oda yaptırıyorum günde
Valla biz emmoğlu olduk eşimleo yüzden bilemicem ben ama olduğunda da normal oluyordu ağrımıyordu
TeşekkürlerHayırlı olsunson durum kızlar: 19 erkekler: 11
.çok sevindim canım ohh betaber çarşı lrufide güzeldirKızlar biz de dün akşam eve döndük, zaten Perşembe akşam yemeğe anca gittik, ben erken gitmek istemedim, Cuma da sabah ve öğleden sonra hep dışardaydık doktor işleri için.
Böylece kaynanamda çok zaman geçirmemiş oldum ama şaşırtıcı şekilde kibar ilgiliydi
İlk gittiğimizde biraz soğuktu ama sonra torun sevgisinden kendine geldi
Bir de çocuğu ona bırakıp gittik ya sorumluluk vermemiz hoşuna gitti galiba, çok mutluydu, hatta bana bir kere kızım bile dedi
Eşim sabah hastene dönüşü çayı koyun demek için aradığında da tamam yavrum tamam oğlum diyerek konuştu ben şok
Pasta yapmıştım, eline sağlık dedi, sabah hastane dönüşü ben biraz uyudum ona bile surat asmadı
Annesi bizi görmek istiyormuş vaktiniz varsa uğrasanız mı dedi, ben de yaşlı kadın gidip de riske atmayalım dedim, çocuklar anneanneye yemek götüreceklerdi, ben de kızımı da onlarla gönderdim kapıdan baksın içeri girmeden gelin dedim, kaynanam da bana allah razı olsun dedi kızımı gönderdim diyeyaşlı kadın gönlü olsun mutlu olsun dedim.
Ve en güzeli kızım doğduğundan beri ilk kez eşimle başbaşa çarşıya çıktık ve el ele yürüdük
Babanneye bırakma olayını sevdim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallahTeşekkürlerbizde kızları coğaltalim dedik ama nasipte erkek varmış sağlıkla gelsinde en zoru kızımı ikna etmek oldu en son ne yapayım annecim çocuğun pipisinimi keselim dedim onada olur dedi bugün biraz daha kabullenmiş durumda
Hayırlı olsun canımKirazHanim bana da erkek yazarmısın dün öğrendim kızımı teskin etmesi zor oldu kız kardeş çok istiyordu hatta adını bile bahar koymuştu ama nasibimizde erkek evlat varmış hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah
.çok sevindim canım ohh betaber çarşı lrufide güzeldir
Benim ilişki sonrası değil de bu ara sanki bir şey içten zorluyor ağrıyor aşağı baskı oluyor gibi bi his var zonklama gibi tarif edemedim ama sebebini anlayamadımYa ben de ilişki ile ilgili hep diyorum doktora sorcam ama hep utanıyorum soramıyorum
Biz normal düzende devam ediyoruz sıkıntı yok ama ilişki sonrası canım çok yanıyor, doğru bir ifade mi bilmiyorum ama sanki alt tarafım düşecekmiş gibi ağrıyor, o bölgenin kemikleri sızlıyor gibi değişik bir şey oluyor.
Ben öyle sancılanınca da eşim pişman oluyor üzülüyor bir daha yapmayalım diyor ama yine aklını çeliyorum
Benim gibi ilişki sonrası ağrı yaşayan var mı kızlar
Benim mat seramik hiç iz bırakmıyor. Zaten suyu minimum düzeyde püskürtüyor, çok hafif nemli gibi. Anneminki de parlak onunkinde de iz kalmıyor hatta parlak seramikte daha başarılı silme işlemi.Peki silme yapilan zemin nasil? Seramik mi? Seramikse mat seramiklerden mi yoksa parlak seramiklerden mi? Parlak seramiklerde su izi kaliyor mu?
Bana denk geliyor dediğin gibi. Kaç kilo aldın sen kuzumYahu ben olmuşum 90 kilo daha bikere bile bişe demedi doktorum ve boyumda kısa sana hep kelekker denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?