2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktor bana kondom kullanılması gerekiyor dedi kendiliğinden, enfeksiyon yapabiliyormuş kuzum.

Oğlanı senin yetiştirdiğin belli diyeydin kuzum anlatma böyle şeyleri boşver baksana olana, o sana yapmadıysan sen ona bişeyler yap gün geçtikçe böyle şeyler düzelir değişir, o soğukluklar geçer

Benim kızımda öyleydi ya, her gün dua ediyordu kız olması için, erkek olduğunu biraz zor sindirdi

Canım bence eşinin ailesine hiç bir şey anlatma ben öyle yapıyorum çünkü dönüp dolaşıp beni bulacağını biliyorum.

Doktor bana kondom kullanılması gerekiyor dedi kendiliğinden, enfeksiyon yapabiliyormuş kuzum.

Bana da eski doktorum geri cekilme yontemini kullanmalisiniz demisti, bu doktorum da riskli donem de tavsiye etmiyorum iliskiyi ama sonrasinda farketmez demisti geri cekilme vs

Mrb cok gecmis olsun.Yonetimden butun uyelere bildirim gondermesini rica edin illaki biri cikar.umarim sonuclariniz temiz gelir.

Maşallah kuzuya. Benmde 230 gr dedi 2 gün önce tam 18.hafta da normal mi acaba

Eklentiler

• IMG_20201203_214206.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…