2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gecmis olsun topuk kani ile bakilan bu hizli tarama testlerine ek olarak belki mutasyon taramasi ile enzim aktivitesindeki dusus ne duzeyde o bakiliyor olabilir. Cocuk metabolizmaya yonlendirildiniz mi? Diyetle duzenleme yapilirsa kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum.

Roborock s5 aldım ben. 1 ay oldu. Gayet memnunum. En azından ortalık toz olmuyor artık. Hergün makine açamıyordum ama bunu hergün bir iki odaya gönderiyorum. Bende sirkeli su koyuyorum. Mutfakta direkt sildiriyorum diğer odalarda sildirme yapacaksam halıyı topluyorum. Birde mopun bezine parkeleri sildirirken amway falan döküyorum. Kalebodur sildireceksem de marc falan döküyorum.

Evet çocuk metobolizma bölümüne yönlendirilidik. Haftaya gidcz bu topuk kanı yanıltıcı olabilir mi acaba

Çok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.

Canım çok geçmiş olsun yakın zamanda benim de eşim geçirdi bana bulaşmadı ama.Tek kullanımlık karton bardak tabak vs almıştım evi her gün havalandırıyordum endişe etme korkulacak bir süreç değil

Son düzenleme:
Kızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum

Aynen doktorun dediği gibi olmuştur canım, korkma.

Aynen doktorun dediği gibi olmuştur canım, korkma.
Yok kuzum açıkçası bu konularda biraz bilgim var senelerdir evli olan kadın bilmem kaçıncı ilişkisinde kendini kasarsa bile kanama olurmuş yine de yazmak istedim

Allah razı olsun canım mop un bezini silebiliyormuyuz yoksa sıvı mı döküyoruz snway bende kullanıyorum valla iş hayatı yogun zaten iki çocukla oğlum da, dagınıl sil in toz alsın yeter bende roborock s5 max düşünüyorum şubatta alırız diyorum ama mayıs da, dogum önce tüm evi süpürür sonra, halılarım küçük benim koridor abtre de parke halı kaldırır sildiririm e de dolanır ben yenrk yaparken yada, oğlanın ödevlerı çok onlara bakar Ken haftada, dık çalıştırır ım mutfak özellikle umarım işine yarar çok umutluyum

Geçen gün benim de canım çok yandı biraz pembe leke geldi ama içinden gelmedi genital bölgemden geldi tahriş oldu sanırım. Endişe etme bence kendini kastığın için de olmuş olabilir

Mentollü migren tasi nedir benimde migrenim çok tutuyor zorlanıyorum

Geçmiş olsun canım luzebım de hamile
Evet çocuk metobolizma bölümüne yönlendirilidik. Haftaya gidcz bu topuk kanı yanıltıcı olabilir mi acaba
Geçmiş olsun canım içini ferah tut ayrıntılı tahlil lerde daha net bişey derler temiz çıkan birçok insan var

Geçmiş olsun canım kuzenim oldu corono oldu ha ile Ken bebrk e zararı olmuyor ama, ilaç kullanı mı olmuyor çok halsizlik ve iştahsızlık çrkri 3 hafta sonra, doktor a gitti bebek şükür iyi.. Umarım olmazsın canım olursa da korkma, endişe etme bol vitamin meyva, sebze ye ilaç kullanamıyor hamile ve emziren anneler

Geçen gün benim de canım çok yandı biraz pembe leke geldi ama içinden gelmedi genital bölgemden geldi tahriş oldu sanırım. Endişe etme bence kendini kastığın için de olmuş olabilir
Ben de öyle düşündüm canım içten gelen bir şey olsa çamaşıra bulaşırdı sadece peçeteye silince geldi ve arkası gelmedi

Şöyle söyleyeyim ben bütün evi sildiririm dersen tek mop yetmez çünkü yıkayıp takmak iyi olmuyor bir kere denedim su lekesi yaptı. Her odada fsrklı mop takarsan daha iyi olur onun içinde ekstra alman lazım. Ama ben hergün heryeri sildirmiyorum mesela en çok antre ve mutfak sildiriyorum. Arada diğer odaları. Tek bezim olduğu için sildirme işini tek oda yaptırıyorum günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…