- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.901
Gecmis olsun topuk kani ile bakilan bu hizli tarama testlerine ek olarak belki mutasyon taramasi ile enzim aktivitesindeki dusus ne duzeyde o bakiliyor olabilir. Cocuk metabolizmaya yonlendirildiniz mi? Diyetle duzenleme yapilirsa kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum.Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Roborock s5 aldım ben. 1 ay oldu. Gayet memnunum. En azından ortalık toz olmuyor artık. Hergün makine açamıyordum ama bunu hergün bir iki odaya gönderiyorum. Bende sirkeli su koyuyorum. Mutfakta direkt sildiriyorum diğer odalarda sildirme yapacaksam halıyı topluyorum. Birde mopun bezine parkeleri sildirirken amway falan döküyorum. Kalebodur sildireceksem de marc falan döküyorum.Canım çok sagol açıklama yaptığın için mop lu da, benim makina halısı jsfıf ıslansa bişey olmaz toz, alır gibi siler en azından diye düşündüm biraz da, sirke koyuyor arkadaşım evet pahalı vileda Bike tutacak vaktim olmuyor bide yogun iş hayatına erken başlarım 2 çocuk dogum öncesi alaca
Evet çocuk metobolizma bölümüne yönlendirilidik. Haftaya gidcz bu topuk kanı yanıltıcı olabilir mi acabaGecmis olsun topuk kani ile bakilan bu hizli tarama testlerine ek olarak belki mutasyon taramasi ile enzim aktivitesindeki dusus ne duzeyde o bakiliyor olabilir. Cocuk metabolizmaya yonlendirildiniz mi? Diyetle duzenleme yapilirsa kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum.
Çok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.Çok geçmiş olsunEşiniz test yaptırmadan önce de dikkat ediyor muydunuz yani bulaşmama nasıl oluyor ayrı durarak mı yoksa yakın temasa rağmen yine de bulaşmama ihtimali var mı ? etraftan çok duyuyorum eşinde olup kendisine bulaşmayan kişileri. normalde aynı ortamda 15 dk bulunmak bile yetiyor bulaşması için deniyor ama bunun net bi cevabı yok sanırım.
Canım çok geçmiş olsun yakın zamanda benim de eşim geçirdi bana bulaşmadı ama.Tek kullanımlık karton bardak tabak vs almıştım evi her gün havalandırıyordum endişe etme korkulacak bir süreç değilÇok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.
Yahu ben olmuşum 90 kilo daha bikere bile bişe demedi doktorum ve boyumda kısa sana hep kelekker denk geliyoBen öyle bir doktor görmedim hayatımda malesef. Adam resmen paramı veriyorum gidiyorum deme kilo vermessen gelme dedi
Aynen doktorun dediği gibi olmuştur canım, korkma.Kızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Yok kuzum açıkçası bu konularda biraz bilgim var senelerdir evli olan kadın bilmem kaçıncı ilişkisinde kendini kasarsa bile kanama olurmuşAynen doktorun dediği gibi olmuştur canım, korkma.
Allah razı olsun canım mop un bezini silebiliyormuyuz yoksa sıvı mı döküyoruz snway bende kullanıyorum valla iş hayatı yogun zaten iki çocukla oğlum da, dagınıl sil in toz alsın yeter bende roborock s5 max düşünüyorum şubatta alırız diyorum ama mayıs da, dogum önce tüm evi süpürür sonra, halılarım küçük benim koridor abtre de parke halı kaldırır sildiririm e de dolanır ben yenrk yaparken yada, oğlanın ödevlerı çok onlara bakar Ken haftada, dık çalıştırır ım mutfak özellikle umarım işine yarar çok umutluyumRoborock s5 aldım ben. 1 ay oldu. Gayet memnunum. En azından ortalık toz olmuyor artık. Hergün makine açamıyordum ama bunu hergün bir iki odaya gönderiyorum. Bende sirkeli su koyuyorum. Mutfakta direkt sildiriyorum diğer odalarda sildirme yapacaksam halıyı topluyorum. Birde mopun bezine parkeleri sildirirken amway falan döküyorum. Kalebodur sildireceksem de marc falan döküyorum.
Uf en zoru da her şeyi açıkça doktora sormak oluyorAynen doktorun dediği gibi olmuştur canım, korkma.
Geçen gün benim de canım çok yandı biraz pembe leke geldi ama içinden gelmedi genital bölgemden geldi tahriş oldu sanırım. Endişe etme bence kendini kastığın için de olmuş olabilirKızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Kızlar merhaba. Ben 3 gün önce grip oldum çay limon derken çok şükür ciğerlerime inmesini ve bronşit olmayı engelledim. Yoksa antibiyotiksiz kurtulmam imkansız olacaktı. Fakat şuan sinüzitlerim geçmiyor af edersiniz yeşil renkte akıyor. Internetten okuduğum kadarıyla suda nane kaynatıp içinde mentollü migren taşımdan azcık ufaladım ve akşam onu solumuştum. Dişime kadar inen migren ağrılarım geçti ama burnumyarı tıkalı yarı açık. Bu akşam da yapsam sizce bunun zararı var mıdır. Doktorum hafta sonu
Geçmiş olsun canım luzebım de hamileÇok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.
Geçmiş olsun canım içini ferah tut ayrıntılı tahlil lerde daha net bişey derler temiz çıkan birçok insan varEvet çocuk metobolizma bölümüne yönlendirilidik. Haftaya gidcz bu topuk kanı yanıltıcı olabilir mi acaba
Aynen öyleYok kuzum açıkçası bu konularda biraz bilgim var senelerdir evli olan kadın bilmem kaçıncı ilişkisinde kendini kasarsa bile kanama olurmuşyine de yazmak istedim
Yalanci pozitiflik oluyor mu bilmiyorum.Evet çocuk metobolizma bölümüne yönlendirilidik. Haftaya gidcz bu topuk kanı yanıltıcı olabilir mi acaba
Geçmiş olsun canım kuzenim oldu corono oldu ha ile Ken bebrk e zararı olmuyor ama, ilaç kullanı mı olmuyor çok halsizlik ve iştahsızlık çrkri 3 hafta sonra, doktor a gitti bebek şükür iyi.. Umarım olmazsın canım olursa da korkma, endişe etme bol vitamin meyva, sebze ye ilaç kullanamıyor hamile ve emziren annelerÇok teşekkürler. Eşimin belirtileri 3 gündür vardı ve 3. gün belirtiler çok artınca gidip test yaptırdı. Aslında doktor eşime bugün senin en az 4. günündür karına bulaşmama ihtimali çok çok düşük bu sürede demiş. Ama biz yine tedbiren odaları ayırdık.Bana bulaştıysa bile hiç belirtim yok.
Ben de öyle düşündüm canım içten gelen bir şey olsa çamaşıra bulaşırdı sadece peçeteye silince geldi ve arkası gelmediGeçen gün benim de canım çok yandı biraz pembe leke geldi ama içinden gelmedi genital bölgemden geldi tahriş oldu sanırım. Endişe etme bence kendini kastığın için de olmuş olabilir
Şöyle söyleyeyim ben bütün evi sildiririm dersen tek mop yetmez çünkü yıkayıp takmak iyi olmuyor bir kere denedim su lekesi yaptı. Her odada fsrklı mop takarsan daha iyi olur onun içinde ekstra alman lazım. Ama ben hergün heryeri sildirmiyorum mesela en çok antre ve mutfak sildiriyorum. Arada diğer odaları. Tek bezim olduğu için sildirme işini tek oda yaptırıyorum gündeAllah razı olsun canım mop un bezini silebiliyormuyuz yoksa sıvı mı döküyoruz snway bende kullanıyorum valla iş hayatı yogun zaten iki çocukla oğlum da, dagınıl sil in toz alsın yeter bende roborock s5 max düşünüyorum şubatta alırız diyorum ama mayıs da, dogum önce tüm evi süpürür sonra, halılarım küçük benim koridor abtre de parke halı kaldırır sildiririm e de dolanır ben yenrk yaparken yada, oğlanın ödevlerı çok onlara bakar Ken haftada, dık çalıştırır ım mutfak özellikle umarım işine yarar çok umutluyum
Trednyoldan almıştım küçük bi taş migren taşı yazarsanız çıkar. Alnıma ve enseme sürüyordum benim yakıyor gibi oluyor tamamen geçirmiyor ama hafiflettiği olduMentollü migren tasi nedir benimde migrenim çok tutuyor zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?