2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuş

Benim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuş
Evet canım hatırladım öyle bir sorun yaşamıştın ama ben kastığım için olduğunu biliyorum o yüzden içim rahat

Kızlar yüzlerce sayfayı tek tek okudum hepinizi özlüyorum. Malesef hemşire olduğumdan dolayı her Allahın günü hastanedeyimve çift maskeyle çalışmak aşırı yorucu . Hatta yarın sabahta işe gideceğim birazdan uyurum. 24 haftayı iple çekiyorum.. Size cuma günü gittiğim kontrolden bahsetmek istiyorum. Kendi doktorum raporlu oldugundan hiç tanımadığım Bi doktora gittim doktor baya inceledi organlarına parmak sayısına kadar baktı 360gr olmuş oğlum 19 haftalık olduk ama 20+4 ölçtü bana detaylı usg önerdi henüz nereye gideyim bilmiyorum. Çok beklemeden araştırıp Bi doktor bulmam gerekecek. Hepinizi öpüyorum. Musmutlu hamişlik geçirelim .

Benim de dün 18 haftayken 225 gr.dı. bacak ve kolları uzunmuş sadece. uzun boylu olacak dedi doktor
O şimdiden belli olur mu acaba? Doğuma kadar değişir mi ki. Bizimkinin bacak boyu da 1 hafta önde çıktı. Ama doğuma kadar değişir gibi düşündüm.

O şimdiden belli olur mu acaba? Doğuma kadar değişir mi ki. Bizimkinin bacak boyu da 1 hafta önde çıktı. Ama doğuma kadar değişir gibi düşündüm.

Benim bebeğin başı büyüktü, üç hafta sonra normale dönmüştü mesela bacak ve kolu bilmiyorum ama
Ultrasonda bebek ölçümlerinin ufak çıkması, kilosunun az olması gelişme geriliği anlamına gelir mi?

Benim kızımda öyleydi ya, her gün dua ediyordu kız olması için, erkek olduğunu biraz zor sindirdi
Bizim isim bile vermişti bahar diye seviyordu eltimin bir yaşında kızı var birde 7,5 yaşında oğlu hemen hemen her gün birlikteyiz benim kardesimde kız olsun abim tek erkek kalsın diyordu büyük hayal kırıklığına uğradı dün yarım saat kucağımda ağladı erkek olduğunu söylediğimde ,bugün biraz daha kabullenmiş durumda erkekte olsa bana çeker demi anne sonuçta benim kardeşim diyor aklından kim bilir neler geçiyor

Kıyamam ona ben alışacaktır inşallah, benimkide zor alıştı, eşim bile bir garip oldu bunuda kız istiyordu, daha doyamadım kız evlada filan diyordu,oğlan olduğunu duyunca sevinmedi, ama oda alıştı artık bu fikre, kıza alışkın olduğumuz için sanırım, inşallah sağlıkla gelirler

Arkadaşlar Antalya’da deprem olmuş. Bizim burda da baya hissedildi yerde oturuyordum o sırada sanki zemin altımdan kayacak gibiydi. Son depremden sonra baya tedirgin olduk
Çok geçmiş olsun canım Mersin’de miydin sen
Haberlerde gördüm allah beterinden korusun

Ya zaten babaanne yani bırakabilmen lazım. Getir torunu özledim fln demiyorsa babaannede bir sorun vardır
Hala var mıydı yani görümce
Ne yapalım herkesin süper babannesi olmuyor

Yok kuzum hiç oynama daha fena olur, ben ellemiyorum kendiliğinden geçiyor bir süre sonra.
Bir kez eşime gösterdim sıkılacak bir şey mi bak bakalım dedim de o da hiç oynamayalım daha fena olur dedi.

Dur bakalım canım şimdi böyle düşünüp daha çok hırslandırma kendini.
Neye sıkılırsan yaz biz burdayız, ben de her şeyimi burda paylaşıyorum.
İstediğin zaman özelden de yazabilirsin

Çok sağ ol canım bende bol bol havalandırıyorum eve karton tabak vs çok mantıklı olmuş. İnşallah biran önce kurtulalım şu süreçten
Eşin hastaymış canım geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşallah

Bizde hep bir kız daha geçiriyorduk eşimle içimizden bizim kızda maşallah hiç erkek çocuğunu aratmiyor zaten hoplasin zıplasın hep bi muzurluk peşinde hamile kalmadan önce hergün hadi anne boğusalim diye yanasiyordu bana, eşimde erkek çocuğuna ihtiyaç varmiydi ki vardı bir tane erkek Fatma var diyordu hep, şimdi oda kabullenmeye çalışıyor dalgaya vuruyor padişah torunuyuz ya soyumuz yürüyecek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…