- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.001
Bende acaba azmı die üzüldüm baya. Sağlıklı olsunlar da.Bence normal canım maşallah ben 17.haftada gittiğimde 190 gramdı dr iyi demişti
Benim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuşKızlar dr bize risk olmamasına rağmen ilk üç ay ilişkiyi yasaklamıştı sonra serbest dedi biz de denedik ilişki anında kendimi çok kastım çok korktum bebek için canım da çok yandı açıkçası bu sebeplerden olduğuna inanıyorum birkaç saat sonra lavaboda peçeteye silince hafif kırmızı birkaç damla leke geldi doktoruma yazdım kendini kastığın için olmuş yazdı yine de biraz endişeleniyorum
Çok teşekkür ederim güzel fikirMrb cok gecmis olsun.Yonetimden butun uyelere bildirim gondermesini rica edin illaki biri cikar.umarim sonuclariniz temiz gelir.
Evet canım hatırladım öyle bir sorun yaşamıştın ama ben kastığım için olduğunu biliyorum o yüzden içim rahatBenim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuş
Benim de dün 18 haftayken 225 gr.dı. bacak ve kolları uzunmuş sadece. uzun boylu olacak dedi doktorBende acaba azmı die üzüldüm baya. Sağlıklı olsunlar da.
Biz kullanmıyorduk ya kullanmalıyız o zamanEk olarak bi bilgi daha; spermler prostoglandin tabiatinda oldugu icin rahim agzinin gevsemesini ve dogumu tetiklemektedir.
Dr bilgilendirmedi mi canım?Biz kullanmıyorduk ya kullanmalıyız o zaman
Yok ya ben direk ilk gittiğimde ilişki yasak değil dedi o kadar korunma için birşey söylemediDr bilgilendirmedi mi canım?
O şimdiden belli olur mu acaba? Doğuma kadar değişir mi ki. Bizimkinin bacak boyu da 1 hafta önde çıktı. Ama doğuma kadar değişir gibi düşündüm.Benim de dün 18 haftayken 225 gr.dı. bacak ve kolları uzunmuş sadece. uzun boylu olacak dedi doktor
Benim daha önce gittiğim iki doktor da prezervatif ile ilişki olmalı mutlaka demiştiYok ya ben direk ilk gittiğimde ilişki yasak değil dedi o kadar korunma için birşey söylemedi
Benim bebeğin başı büyüktü, üç hafta sonra normale dönmüştü mesela bacak ve kolu bilmiyorum amaO şimdiden belli olur mu acaba? Doğuma kadar değişir mi ki. Bizimkinin bacak boyu da 1 hafta önde çıktı. Ama doğuma kadar değişir gibi düşündüm.
O şimdiden belli olur mu acaba? Doğuma kadar değişir mi ki. Bizimkinin bacak boyu da 1 hafta önde çıktı. Ama doğuma kadar değişir gibi düşündüm.
Benim bebeğin başı büyüktü, üç hafta sonra normale dönmüştü mesela bacak ve kolu bilmiyorum ama
Bizim isim bile vermişti bahar diye seviyordu eltimin bir yaşında kızı var birde 7,5 yaşında oğlu hemen hemen her gün birlikteyiz benim kardesimde kız olsun abim tek erkek kalsın diyordu büyük hayal kırıklığına uğradı dün yarım saat kucağımda ağladı erkek olduğunu söylediğimde ,bugün biraz daha kabullenmiş durumda erkekte olsa bana çeker demi anne sonuçta benim kardeşim diyor aklından kim bilir neler geçiyorBenim kızımda öyleydi ya, her gün dua ediyordu kız olması için, erkek olduğunu biraz zor sindirdi
Banada salı günü 250 gram dedi, nırmali ne hiç bilmiyorum bende, sıkıntı olsa söylerdi diye düşündümMaşallah kuzuya. Benmde 230 gr dedi 2 gün önce tam 18.hafta da normal mi acaba
Kıyamam ona benBizim isim bile vermişti bahar diye seviyordu eltimin bir yaşında kızı var birde 7,5 yaşında oğlu hemen hemen her gün birlikteyiz benim kardesimde kız olsun abim tek erkek kalsın diyordu büyük hayal kırıklığına uğradı dün yarım saat kucağımda ağladı erkek olduğunu söylediğimde ,bugün biraz daha kabullenmiş durumda erkekte olsa bana çeker demi anne sonuçta benim kardeşim diyor aklından kim bilir neler geçiyor
Biz de öyle, bir iki yanaştım ama risk almayalım dedi ben de ha tamam canım dedim kapattık defteriValla biz emmoğlu olduk eşimleo yüzden bilemicem ben ama olduğunda da normal oluyordu ağrımıyordu
Çok geçmiş olsun canım Mersin’de miydin senArkadaşlar Antalya’da deprem olmuş. Bizim burda da baya hissedildi yerde oturuyordum o sırada sanki zemin altımdan kayacak gibiydi. Son depremden sonra baya tedirgin olduk
Ne yapalım herkesin süper babannesi olmuyorYa zaten babaanne yani bırakabilmen lazım. Getir torunu özledim fln demiyorsa babaannede bir sorun vardır
Hala var mıydı yani görümce
Yok kuzum hiç oynama daha fena olur, ben ellemiyorum kendiliğinden geçiyor bir süre sonra.Ay evet çok sinir bozucu araştırdım da kil kökü iltihabı oluyormuş sanırım deri tahriş olunca. Yani iki gündür çekiyorum ağrıyı ara ara oynadığım için enfeksiyon mu oldu ne oldu bilemedim
Dur bakalım canım şimdi böyle düşünüp daha çok hırslandırma kendini.Aynen kuzum öküzün önde gideni odun odunkimse yogurduna ekşi demez tabi haklısın kaynanama göre oğlundan daha iyisi yok boşuna anlattm ama valla bu defa alttan almicam çok onemsiyosa bebeğimizi kendisi gelcek bana üzüntü de iyi değil biliyo riskim var artk paşa gönlü bilir burda da içimi dokmesem catlarim herlde valla Allah razı olsun
Eşin hastaymış canım geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşallahÇok sağ ol canım bende bol bol havalandırıyorum eve karton tabak vs çok mantıklı olmuş. İnşallah biran önce kurtulalım şu süreçten
Bizde hep bir kız daha geçiriyorduk eşimle içimizden bizim kızda maşallah hiç erkek çocuğunu aratmiyor zaten hoplasin zıplasın hep bi muzurluk peşinde hamile kalmadan önce hergün hadi anne boğusalim diye yanasiyordu bana, eşimde erkek çocuğuna ihtiyaç varmiydi ki vardı bir tane erkek Fatma var diyordu hep, şimdi oda kabullenmeye çalışıyor dalgaya vuruyor padişah torunuyuz ya soyumuz yürüyecek diyorKıyamam ona benalışacaktır inşallah, benimkide zor alıştı, eşim bile bir garip oldu bunuda kız istiyordu, daha doyamadım kız evlada filan diyordu,oğlan olduğunu duyunca sevinmedi, ama oda alıştı artık bu fikre, kıza alışkın olduğumuz için sanırım, inşallah sağlıkla gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?