- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.041
Saol canım benim Allah razı olsun valla biraz rahatlıyorum duzeldik gibi akşam ignem vardı pruloton snra eve geldik iyi gibiyiz çok şükür ama hamilelikte valla kavga etmemek lazım günüm zehir oldu ağrılarım arttii Allah'ım şu topikteki prensen annelere güzel anlayışlı koca nasip et kıymet bilsinler bizi uzmesinler cokkkk aminnnNe yapalım herkesin süper babannesi olmuyor
Yok kuzum hiç oynama daha fena olur, ben ellemiyorum kendiliğinden geçiyor bir süre sonra.
Bir kez eşime gösterdim sıkılacak bir şey mi bak bakalım dedim de o da hiç oynamayalım daha fena olur dedi.
Dur bakalım canım şimdi böyle düşünüp daha çok hırslandırma kendini.
Neye sıkılırsan yaz biz burdayız, ben de her şeyimi burda paylaşıyorum.
İstediğin zaman özelden de yazabilirsin
Eşin hastaymış canım geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşallah
Benimde erkek kardeşim var sağlıklı sıhhatli olsun ama kız kardeş gibi olmuyor kuzenlerim, en yakın arkadaşımin, eltimin kız kardeşleri var aralarındaki ilişkileri hep gıptayla izledim onların kız kardeş ilişkilerine özendim bende o yüzden kızımın kız kardeşi olsun istedim hep benim yaşımda 36 nasip işi ama bende başka çocuk düşünmüyorum kızımı 30 yaşında doğurdum şu anki hamileligimle bile arada dünya fark var hamilelik için yaşlanmisim diyorumBenimde kız kardeşim olsun isterdim hep, iki tane abim var, sanırım bu yüzden kızımın kız kardeşi olmasını istemiştim, gerçi hayalim hep iki kız bir erkekti ama artık diğerine yaşım yetmez35 yaşındayım, bunda jübileyi yaparım Allah onlara sağlık ve uzun ömür versin inşallah
Canım az sirkeye sıcak su ekle azcık ılıştır,pamukla üstünden masaj yap.ben 5dk falan yapıyorum.kan toplaya yeri daha çabuk dağıtıyor.hergün düzenli yapıyorum.mucize değil ama toparlamasına yardımcı.Sirkeli su iyi geliyor mu bende yapim
Evet düzeliyor mutlaka ama kendini üzdüğünle kalıyorsun o yüzden sinirleneceksin söyleyeceksin bilsin hata yaptığını ama takmamaya gayret edeceksin. Ben öyle yapıyorum genelde hatasını anlaması için. Gerçi benimki kedi gibiSaol canım benim Allah razı olsun valla biraz rahatlıyorum duzeldik gibi akşam ignem vardı pruloton snra eve geldik iyi gibiyiz çok şükür ama hamilelikte valla kavga etmemek lazım günüm zehir oldu ağrılarım arttii Allah'ım şu topikteki prensen annelere güzel anlayışlı koca nasip et kıymet bilsinler bizi uzmesinler cokkkk aminnn
Ay kuzum ne kedisi benimki aslan aslan hayatta geri adım atmaz inatçı tripli sinirli yani kotuyken çekilmez bir adam olur kendisine sorsan yine o haklı bende işte konusuom sinirleniom snra napcm işte düzeliyo ama benim yüreğim sisiyoEvet düzeliyor mutlaka ama kendini üzdüğünle kalıyorsun o yüzden sinirleneceksin söyleyeceksin bilsin hata yaptığını ama takmamaya gayret edeceksin. Ben öyle yapıyorum genelde hatasını anlaması için. Gerçi benimki kedi gibisinirlensem karşımda gülüyor bazen o daha da sinirimi bozuyor. İlişkilerde hep alttan alan taraf bi taraf olur. Bizde de genelde eşim oluyor. Bazen çekilmez olabiliyorum hamilelikle de arttı bu istemeden oluveriyor
Benim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuş
Yok canım ben Ankara dayım haberler açıktı son dakika yazdıTeşekkürler canım siz de mi hissettiniz
Canım rahatlayamıyorsan kendini sakın zorlama İnan olmuyor (evet istek var ama kafada hep bebeğe odaklanma durumu bu)Kızlar bende eşimi zor durduruyorum hala ilişki olmadı doktora da sormayı unuttum yine. Ben korkuyorum o ilk aylarda ki kanamalar yine olursa diye rahatlayamıyorum. Aslında istekliyim ama ne bileyim tuhaf bir psikoloji
Canım bize doktor keseyi gördükten sonra serbest demisti sonra benim kanamam oldu o korkuyla 4 aya girdikten sonra denedik korkarak lavaboya gidiyorum hala iliskiden sonra ama afedersin orgazm olmamaya çalısıyorum çünkü olunca kanamam olmustu olmayınca cok sukur bir sıkıntı yasamadımKızlar bende eşimi zor durduruyorum hala ilişki olmadı doktora da sormayı unuttum yine. Ben korkuyorum o ilk aylarda ki kanamalar yine olursa diye rahatlayamıyorum. Aslında istekliyim ama ne bileyim tuhaf bir psikoloji
Cnm gunaydin bir onceki gebeligimde tsh 3.5 du hemen beni dahiliyeye yonlendirmisti.bir oran var bilinen bir rakam butun dr lar 2.5 ustu yeni gebelikte ozellikle istemiyorlar halbuki sinır 4 olmasina ragmen su Anda benim 1.6larda her ay kontrole gidiyorum ben de bir gun 50 bir gun 25 kullaniuorum.dr un bunu yuzden kacirmis ama merak etme arkadasim 5 ay boyunca 18 lerde tsh gezdi dusuremediler cok sukur bebegi de saglikli ama yine de ihmale gelmez.Kızlar bir de ben kafama takılan şeyler var diyordum ya onu yazayım.
Ben takibimi devlet hastanesinde başlattım, daha sonra da özel muayenehanesi olan bir doktora da gitmeye başlamıştım.
Bu özeldeki doktora tahlillerimi gösterdiğimde eksik tahlillerim olduğunu söylemişti, ben e-nabızdan gebelikte yapılan tüm tahlillerimi çıkardım, TORCH testi yapılmamış dedi veya belki yapıldı ama kitler bazen bozuk çıkabiliyor dedi, ama bunu devlet hastanesindeki doktor neden söylemedi ona takılmıştım.
Cuma günü araştırma hastanesinde bunun için kan verdim bakalım ama özeldeki doktor haftan ilerliyor geç kalma daha fazla demişti, bu kafama takıldı, inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz.
Bunun dışında devlet hastanesinde gebeliğin ilk zamanı yapılan tahlillerde tsh normal çıkmıştı (2.14)
Daha sonra gittiğimde ben tekrar hatırlattım, ilk gebelikte ilaç kullandığımı da söyledim, o zaman takip edelim dedi ben kan verdim bu kez de 3.64 çıktı, ama doktor iyi dedi ilaç başlamadı.
Ben hemen özeldeki doktora sordum o da endokrin veya dahiliye görmeli dedi.
Cuma günü endokrinde kan verdim, değerim biraz daha artmış, ilaç başladık be ayda bir kan verip doktora göndericem.
Pazartesi-Çarşamba-Cuma 50 mcg, diğer günler 25 olarak düzenledi doktor.
Asıl anlamadığım devlet hastanesindeki bu gittiğim doktoru herkes çok övüyordu ama iki önemli konunun da peşine ben düştüm hallettim.
Muayene sırasında da pek konuşmuyor zaten, sadece sekretere ölçümleri söylüyor.
Araştırma hastanesi daha kalabalık olmasına rağmen doktor ekranı bana çevirdi, bu başı bu gözleri dizi dirseği kolu bacağı diye tek tek gösterdi.
İşte kişilik meselesi. Biraz sen artık biliyorsundur eşinin neye ne tepki vereceğini. Sen kendini hiç yorma üzme kırma akışını bırak gitsin bebeğin de üzülür sonraAy kuzum ne kedisi benimki aslan aslan hayatta geri adım atmaz inatçı tripli sinirli yani kotuyken çekilmez bir adam olur kendisine sorsan yine o haklı bende işte konusuom sinirleniom snra napcm işte düzeliyo ama benim yüreğim sisiyo
Canım torch enfeksiyon tarama testi. Gebeliğin genelde 11-14 haftaları arası yapılıyor bu istenilen testlerin bas harfinden oluşmuş torch ismi de misal baştaki toxoplazmaTorch testi ne
Aynen kuzum haklisn şuan için en önemli şey bebeğimiz onlar sağlıklı olsun da gerisi boşİşte kişilik meselesi. Biraz sen artık biliyorsundur eşinin neye ne tepki vereceğini. Sen kendini hiç yorma üzme kırma akışını bırak gitsin bebeğin de üzülür sonra
Ben yarin gidiyorum cnm kismetse yarin cinsiyeti ogrenecegim insallahGünayyydııııınrandevuyu çarşamba ya da perşembeye alcam var mı pazartesiden itibaren randevusu olannnn
Özelde gittiğim doktor torch testi için haftan ilerliyor bir an önce yaptır demişti ama araştırma hastanesinde doktor bir şey demedi ben de anlamadım.Canım geç kalmış değilsin bence hiç takılma bundan sonrasına bak. Doktorun söylememesi gerçekten sinir bozucu o konuda anlıyorum seni. Benim ilk gittiğim doktor bir sürü tahlilimi eksik yapmış tekrar tahlil yaptırdım neyseki bir şey çıkmadı. şeker değerine hiçbir şey dememiş normalden daha yüksek çıkmasına rağmen.bir de onun tahlilini vericem. Yani bazı doktorlar çok da önemsemiyor bence
HaklısınEvet canım aslında gebelikte kondomsuz ilişki önerilmiyor ama gebelikte olsun bari biraz rahat olalım diyorum ben de
Benim sıkıntı enfeksiyonla ilgili değil ona eminim kuzum, hem öyle bir ağrı değil hem de idrsr tahlilim temiz çıktı
Ama tekrar olduğuna kondomla deneyelim bakalım aynı ağrı olacak mı
İlk gebeliğimde ben sen aynı senin şimdiki düzende kullanmıştım canım, doğuma kadar da devam ettim, aylık düzenli olarak da kan veriyordum.Benimde tsh değerim 3.60 larda çıkmıştı canm dr muayene edip bana da hafta içi 25 hafta sonu iki günde 50 mcg hap verdi, belki düşmüştür benimde bir aydır kullanıyordum, pazartesi ölçtürmek için sağlık ocağına gideceğim, ilaçları kullanınca düşüyor, değer ilacı bırakınca yükseliyor, sanırım hamileğin sonunna kadar kullanacağım aralıklı olarak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?