2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Saol canım benim Allah razı olsun valla biraz rahatlıyorum duzeldik gibi akşam ignem vardı pruloton snra eve geldik iyi gibiyiz çok şükür ama hamilelikte valla kavga etmemek lazım günüm zehir oldu ağrılarım arttii Allah'ım şu topikteki prensen annelere güzel anlayışlı koca nasip et kıymet bilsinler bizi uzmesinler cokkkk aminnn

Benimde erkek kardeşim var sağlıklı sıhhatli olsun ama kız kardeş gibi olmuyor kuzenlerim, en yakın arkadaşımin, eltimin kız kardeşleri var aralarındaki ilişkileri hep gıptayla izledim onların kız kardeş ilişkilerine özendim bende o yüzden kızımın kız kardeşi olsun istedim hep benim yaşımda 36 nasip işi ama bende başka çocuk düşünmüyorum kızımı 30 yaşında doğurdum şu anki hamileligimle bile arada dünya fark var hamilelik için yaşlanmisim diyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin İnşallah

Evet düzeliyor mutlaka ama kendini üzdüğünle kalıyorsun o yüzden sinirleneceksin söyleyeceksin bilsin hata yaptığını ama takmamaya gayret edeceksin. Ben öyle yapıyorum genelde hatasını anlaması için. Gerçi benimki kedi gibi sinirlensem karşımda gülüyor bazen o daha da sinirimi bozuyor. İlişkilerde hep alttan alan taraf bi taraf olur. Bizde de genelde eşim oluyor. Bazen çekilmez olabiliyorum hamilelikle de arttı bu istemeden oluveriyor

Ay kuzum ne kedisi benimki aslan aslan hayatta geri adım atmaz inatçı tripli sinirli yani kotuyken çekilmez bir adam olur kendisine sorsan yine o haklı bende işte konusuom sinirleniom snra napcm işte düzeliyo ama benim yüreğim sisiyo

Benim kanaman olduğunda hastaneye gitmistim ya canım doktor bana ilişki sonrası normal demişti çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı olmaZ dedi gebelikte orada damarlar daha fazlalaşıyormuş

Teşekkürler canım siz de mi hissettiniz
Yok canım ben Ankara dayım haberler açıktı son dakika yazdı

Kızlar bende eşimi zor durduruyorum hala ilişki olmadı doktora da sormayı unuttum yine. Ben korkuyorum o ilk aylarda ki kanamalar yine olursa diye rahatlayamıyorum. Aslında istekliyim ama ne bileyim tuhaf bir psikoloji

Kızlar bende eşimi zor durduruyorum hala ilişki olmadı doktora da sormayı unuttum yine. Ben korkuyorum o ilk aylarda ki kanamalar yine olursa diye rahatlayamıyorum. Aslında istekliyim ama ne bileyim tuhaf bir psikoloji
Canım rahatlayamıyorsan kendini sakın zorlama İnan olmuyor (evet istek var ama kafada hep bebeğe odaklanma durumu bu)

Canım bize doktor keseyi gördükten sonra serbest demisti sonra benim kanamam oldu o korkuyla 4 aya girdikten sonra denedik korkarak lavaboya gidiyorum hala iliskiden sonra ama afedersin orgazm olmamaya çalısıyorum çünkü olunca kanamam olmustu olmayınca cok sukur bir sıkıntı yasamadım

Cnm gunaydin bir onceki gebeligimde tsh 3.5 du hemen beni dahiliyeye yonlendirmisti.bir oran var bilinen bir rakam butun dr lar 2.5 ustu yeni gebelikte ozellikle istemiyorlar halbuki sinır 4 olmasina ragmen su Anda benim 1.6larda her ay kontrole gidiyorum ben de bir gun 50 bir gun 25 kullaniuorum.dr un bunu yuzden kacirmis ama merak etme arkadasim 5 ay boyunca 18 lerde tsh gezdi dusuremediler cok sukur bebegi de saglikli ama yine de ihmale gelmez.

İşte kişilik meselesi. Biraz sen artık biliyorsundur eşinin neye ne tepki vereceğini. Sen kendini hiç yorma üzme kırma akışını bırak gitsin bebeğin de üzülür sonra

İşte kişilik meselesi. Biraz sen artık biliyorsundur eşinin neye ne tepki vereceğini. Sen kendini hiç yorma üzme kırma akışını bırak gitsin bebeğin de üzülür sonra
Aynen kuzum haklisn şuan için en önemli şey bebeğimiz onlar sağlıklı olsun da gerisi boş

Özelde gittiğim doktor torch testi için haftan ilerliyor bir an önce yaptır demişti ama araştırma hastanesinde doktor bir şey demedi ben de anlamadım.
Neyse ki hepsini hallettim de kafam rahat şimdi canım.
Bir de bunlar önemsenmeyecek tahlillerde değil yani, ne diye böyle umursamaz davranırlar anlamıyorum

Haklısın ama işte çok çabuk değişiyor kuzum enfeksiyon olayı, sen bol su içmeye devam et inşallah geçer

İlk gebeliğimde ben sen aynı senin şimdiki düzende kullanmıştım canım, doğuma kadar da devam ettim, aylık düzenli olarak da kan veriyordum.
Tsh önemli aslında, ben iki hafta ilaç kullanmamıştım da doktor baban çok kızmıştı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…