2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana da eski doktorum geri cekilme yontemini kullanmalisiniz demisti, bu doktorum da riskli donem de tavsiye etmiyorum iliskiyi ama sonrasinda farketmez demisti geri cekilme vs
Bilemiyorum kuzum herkese göre risk durumu değişiyordur belki, hep gebelik başlarında kesenin etrafında kanama oldu bende progestan kullandım, buna rağmen doktorları hiç ilişki yasak demedi. Çok şükür hiç enfeksiyon problemi de yaşamadım.

Kızlar ben uyuyamadım ya dön Allah dön. Randevu yaklaştığı zamanlarda böyle oluyorum nolcak benim bu panik hallerim

Perşembe gece ben de öyleydim, iki saatlik uykuyla gittim hastaneye.
Benimki genelde hastane ortamına girmenin stresinden oluyor
Muayenehaneye giderken hiç öyle hissetmiyorum ama hastaneye gideceğim zamanlar gece stresten uyuyamıyorum

Ay kurban olurum yaa çocuklar ne kadar farklı düşünüyor çok tatlı.

Günaydın canım, evet ben de senin söylediğin şekilde biliyorum, ilk gebeliğimde doktor çok sıkı takip etmişti, ilaç kullanmıştım.
Ama bunda doktorun önemsememesi sinir bozucu oldu. Neyse ki halletim ilaçla başladık.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Canım torch enfeksiyon tarama testi. Gebeliğin genelde 11-14 haftaları arası yapılıyor bu istenilen testlerin bas harfinden oluşmuş torch ismi de misal baştaki toxoplazma
Ben de yaptıramadım ya ilkinde bakılmıştı. Şimdi doktora gitmez oldum Of korona sorun Olmaz umarım yaptırmamak

Aynennn ben de hem hastane ortamı hem randevu Nası geçer acaba düşüncesi derken bi bakıyorum saat 2-3 olmuş

Günayyydııııın randevuyu çarşamba ya da perşembeye alcam var mı pazartesiden itibaren randevusu olannnn
Salı günü sabah devlet hastanesinde randevum var benim de
Bu sıralar biraz sık görmüş olacağım bebeği
Cuma günü hem araştırmada hem özelde baktılar, Salı günü devlette kontrolüm var.
14 Aralık’ta araştırma hastanesinde detaylı, 25 Aralık’ta özeldeki doktor detaylı bakacak derken randevular birbirini kovalıyor

Günayyydııııın randevuyu çarşamba ya da perşembeye alcam var mı pazartesiden itibaren randevusu olannnn
Bende haftaya gidecem ultrasyonda kızımı görecem kan testin de kız demiş di doktor ama inanasım gelmedi bakalım haftaya ne diyecek doktor saglıklı Bi kızım olur inşallah

Ya canım maalesef bazen doktordan doktora yoğunluktan yoğunluğa değişiyor her doktor farklı, şimdi ben şehir hast. De tek doktora gideyim diyorum ama randevu bulamıyorum bazen o doktor o gün olmuyor. Gezen bir hamileyim doktor doktor. Göstermesi lazım aslında yani merak ediyoruz, Bi çevir bakıt nolur yani..

Devlet hastanesinde gittiğim doktor aşırı yoğun değil canım küçük bir ilçe zaten, araştırma hastanesi ordan daha kalabalık olmasına rağmen daha çok ilgilendi doktor, sanırım tarz meselesi

Şehir hastanesinde aynı doktora denk gelmek gerçekten zor oluyor, arkadasım da şehir hastanesine gidiyor, her gün randevu takip ediyor doktora denk getirmek için

Kızlar ben uyuyamadım ya dön Allah dön. Randevu yaklaştığı zamanlarda böyle oluyorum nolcak benim bu panik hallerim
Aboo uyu kuzum uyu, uykusuz gecelerimiz yaklaşıyor bende bugün gece uyandım, kızımla yatmıştım, uyu uyu çabuk bebek gelince uyuyamazsın dedim kendi kendimi motive ettim yattım

18 haftalık olmuş kuzu az daha bekleyeydin doğumda görürdün şaka bir yana, inşallah gösterir arkadaşım bekliyoreee
Hic sorma cnm 13 haftalikti gittigimde 1 ay oldu iste bide dr um baska ile gitti o yuzden sarktiama ciddi ciddi dogumda ogrenmeyi dusundum de millet kizdi nasil sabredeceksin diye gelen yogun istek uzerine ogrenmeyi planliyorum yarinkizim kiz olsun cok istiyo erkek olsa onunla minis oynamazmissaglikli olsunlar da ne olursa olsun.

Bazısı usg çıktısı vermiyor ona üzülüyorum, ver ne var yani çok söyledim bugün, evet canım Allah iyi doktorlara denk getirsin amiiinn

Canım sen niye hem devlete hem özele gidiyorsun? Covidli doğum olayı yüzünden mi?

Canım bu torch testi dediğin en başta sağlık ocağında kan verdik o muydu benim doktorum hiç bisy demedi sadcee üçlü test zmni geldi ama ikili yaptın ucluye gerek yok dedi

Bazi dr lar onemli ayrintilari gozden kaciriyor ya adam ona sinir oluyor bana da oyle bir iki defa denk geldi.olsun cnm en azindan bilincliyiz de farkindayiz herseyin yoksa yandik yani.amin cnm benim insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…