- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.101
Benim doktorum korunmasız ilişkiye girmeyin dedi ama enfeksiyonla ilgili bir şey söylemedi. Spermler rahim ağzını gevşetiyor dedi. Yine de riske atmayın isterseniz.
Ya cansuBende inan hic duymadim boyle bir sey kimseye sormadim daneyse sorucam bu sefer gittigimde zaten kesin degistiricem doktorumu eger bana evet kesinlikle gerekli derse neden soylemediniz o zaman diye bir yukselicem daha da gitmicem mesela gorumceme yemeklerine kimyon kat gaz problemi olmasin demis doktoru benim ki hic boyle seyler de demiyor. Her sey yolunda diyip gonderiyor sorum yoksa bitiyor gorusmede, keske boyle konularda da bize bilgi verseler
Özele mi gidiyorsun canımBende inan hic duymadim boyle bir sey kimseye sormadim daneyse sorucam bu sefer gittigimde zaten kesin degistiricem doktorumu eger bana evet kesinlikle gerekli derse neden soylemediniz o zaman diye bir yukselicem daha da gitmicem mesela gorumceme yemeklerine kimyon kat gaz problemi olmasin demis doktoru benim ki hic boyle seyler de demiyor. Her sey yolunda diyip gonderiyor sorum yoksa bitiyor gorusmede, keske boyle konularda da bize bilgi verseler
Ya illaki alisacaklar da sanirim oyun arkadasi olsun istiyorlar.bir de kiskanmasinlar diye hediye getirir yeni dogan abla ya da abisine.beni yumurtayla kandirmislardiYaa bu ablalar yok mune olsa sevecek emin ol sağlıkla gelsin inşallah, benim kızım ufak daha anlamıyor abla olacağını ara ara söylüyoruz ama ne tepki verecek çoook merak ediyorum. Umarım kötü hissetmezler
Ay ne güzelmiş o öyle yaSalı günü sabah devlet hastanesinde randevum var benim de
Bu sıralar biraz sık görmüş olacağım bebeği
Cuma günü hem araştırmada hem özelde baktılar, Salı günü devlette kontrolüm var.
14 Aralık’ta araştırma hastanesinde detaylı, 25 Aralık’ta özeldeki doktor detaylı bakacak derken randevular birbirini kovalıyor
İnsallah canımBende haftaya gidecem ultrasyonda kızımı görecem kan testin de kız demiş di doktor ama inanasım gelmedi bakalım haftaya ne diyecek doktor saglıklı Bi kızım olur inşallah
Gamsız demeyelim de en iyisini yapıyor diyelimBir ben horul horul uyuyorum galiba randevu öncesigamsız mıyım neyim.
Ben de öyle düşünüp sonra bayılmışımAboo uyu kuzum uyu, uykusuz gecelerimiz yaklaşıyorbende bugün gece uyandım, kızımla yatmıştım, uyu uyu çabuk bebek gelince uyuyamazsın dedim kendi kendimi motive ettim yattım
Iste cok buyumeden ikinciyi kaptirmak lazimYaa benim kızım 19 aylık o da pek anlamıyor gibi
Ama ultrason resimlerini görünce hemen kardeş kardeş diye bağırmaya başlıyor çok tatlı
Kardeş nerde diyorum karnımı gösteriyor, bazen de bebek diyor yiyesim geliyor
Ahaha benden sık giden varmış yaaaAy ne güzelmiş o öyle ya
Bana da kimyon söylemişti ben severim zaten yumurta filan yerken atıyorum yemeklerde de misal kuru fasülye nohut filansa atıyorum gaz yapmasın diye herşeye atmadımBende inan hic duymadim boyle bir sey kimseye sormadim daneyse sorucam bu sefer gittigimde zaten kesin degistiricem doktorumu eger bana evet kesinlikle gerekli derse neden soylemediniz o zaman diye bir yukselicem daha da gitmicem mesela gorumceme yemeklerine kimyon kat gaz problemi olmasin demis doktoru benim ki hic boyle seyler de demiyor. Her sey yolunda diyip gonderiyor sorum yoksa bitiyor gorusmede, keske boyle konularda da bize bilgi verseler
vallahi sen ve ben başı çekeriz sanmıştımAhaha benden sık giden varmış yaaa
Sen sabırlısın maşallahvallahi sen ve ben başı çekeriz sanmıştım
Ya cansuayrılık planı yapıyorsun resmen ahaha çok tatlı
Bana da kimyon söylemişti ben severim zaten yumurta filan yerken atıyorum yemeklerde de misal kuru fasülye nohut filansa atıyorum gaz yapmasın diye herşeye atmadım
Cansu sen ayrılmayı kafana koymuşsun belli dicek doktorun sana
Canım benim eski doktorum da paylaşmadı hiç doğumla alakalı bir şey.Bir kez alttan muayene etmek istedi çok zorlandım çekindim falan sonuç olarak muayene edemedi bana sen normal de doğuramazsın bu gidişle demiştiKuaforum bile liseden beri ayni cok zor degisimler benim icinama dun dogum videolari cikti karsima kesfette esim de yanimdaydi, dedi ki senin doktorun sen ikinamiyosun diye sana kizar bile. Baksana bunlar bitanem filan diyo hastalarina dedi dusundum de gercekten kizabilir instagraminda da tek bir tag tek bir gonderi olmayinca dogumla ilgili kesin degistirmeye karar verdim
Canım benim eski doktorum da paylaşmadı hiç doğumla alakalı bir şey.Bir kez alttan muayene etmek istedi çok zorlandım çekindim falan sonuç olarak muayene edemedi bana sen normal de doğuramazsın bu gidişle demişti
Evet canım onlar eksik görünüyordu, bu Cuma kan verdimIste cok buyumeden ikinciyi kaptirmak lazimCnm senden simdi torch testi icin kan almamislar mi orayi anlayamadim ben.
Canım sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklar için değil de mantar, idrar yolu enfeksiyonu vs. olmamak adına da kondom öneriliyor benceSanirim oyle bir de bana suan gittigim doktor acik acik sey demisti, riskli donemde kayip yasiyorlar bunu cinsel iliskiye bagliyorlar. Dolayisiyla bende uzuluyorum hasta da o yuzden ben herkese yasak diyorum demistikondom konusunda da bence tek eslilik yasayan ciftlerde cok gerekli olmayabilir cunku bana soylemediler hic boyle bir sey. Ama hamilelik ve cinsel yasam konusunda dunya standartlari goz onunde bulunduruldugunda ve bilimsel olarak baz alindiginda daha guvenli oldugu icin risk almamak adina doktorlar kondom kullanmali demis olabilirler. Bende sorucam ama eger kesinlikle gerekliyse bana neden soylemediniz dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?