2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya cansu ayrılık planı yapıyorsun resmen ahaha çok tatlı

Özele mi gidiyorsun canım

Ya illaki alisacaklar da sanirim oyun arkadasi olsun istiyorlar.bir de kiskanmasinlar diye hediye getirir yeni dogan abla ya da abisine.beni yumurtayla kandirmislardive de inanmistim ne de olsa yas 5.5 du.cocuklarin o masum halleri hic gitmesin istiyor insan.

Ay ne güzelmiş o öyle ya

Kızlar hayırlı günler nasılsıniz?

Cinsiyeti öğrenememiş bi tek ben kaldım galiba herkes öğrendi mi

Neler, alıyorsunuz tavsiyeleriniz var mi

Iste cok buyumeden ikinciyi kaptirmak lazimCnm senden simdi torch testi icin kan almamislar mi orayi anlayamadim ben.

Bana da kimyon söylemişti ben severim zaten yumurta filan yerken atıyorum yemeklerde de misal kuru fasülye nohut filansa atıyorum gaz yapmasın diye herşeye atmadım

Cansu sen ayrılmayı kafana koymuşsun belli dicek doktorun sana

Ya cansu ayrılık planı yapıyorsun resmen ahaha çok tatlı

Kuaforum bile liseden beri ayni cok zor degisimler benim icin ama dun dogum videolari cikti karsima kesfette esim de yanimdaydi, dedi ki senin doktorun sen ikinamiyosun diye sana kizar bile. Baksana bunlar bitanem filan diyo hastalarina dedi dusundum de gercekten kizabilir instagraminda da tek bir tag tek bir gonderi olmayinca dogumla ilgili kesin degistirmeye karar verdim

Bende mercimek corbasina filan atmaya basladim kan da yapiyormus galiba fasulyeyle nohutu da youtube da ogrendigim kadariyla 10 dakika on pisirme yapip gazini aliyormusum

Haha yine de kotu ayrilmam belki geri donerim, diger doktor dogumda olmazsa filan

Canım benim eski doktorum da paylaşmadı hiç doğumla alakalı bir şey.Bir kez alttan muayene etmek istedi çok zorlandım çekindim falan sonuç olarak muayene edemedi bana sen normal de doğuramazsın bu gidişle demişti

Benim eski doktorum ilk zamanlar idrarim olmadigi icin bebegin kalp atisini duyamamisti karnimdan sonra ya bir saat bekliceksin ya da alttan bakicaz demisti, bende bilmiyorum o zamanlar idrardan kaynakli oldugunu bebegi kaybettim sanip aglamistim ben aglarken bakti sadece o sefer cok canim yanmisti son gidisimiz oldu zaten kotu bir deneyimdi. Onun disinda toplamda bana alttan usg ile 3 4 kez bakildi, bir kere de plastik bir seyle suruntu aldi iste ben o kadar sorun yasamiyorum artik alistim sanirim kendini rahat birakmak onemli

Canım sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklar için değil de mantar, idrar yolu enfeksiyonu vs. olmamak adına da kondom öneriliyor bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…