- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.081
Yaa bu ablalar yok muHic sorma cnm 13 haftalikti gittigimde 1 ay oldu iste bide dr um baska ile gitti o yuzden sarkti ama ciddi ciddi dogumda ogrenmeyi dusundum de millet kizdi nasil sabredeceksin diye gelen yogun istek uzerine ogrenmeyi planliyorum yarin kizim kiz olsun cok istiyo erkek olsa onunla minis oynamazmis saglikli olsunlar da ne olursa olsun.
Evet ya bi görüntü bile vermiyor bazıları.Bazısı usg çıktısı vermiyor ona üzülüyorum, ver ne var yaniçok söyledim bugün, evet canım Allah iyi doktorlara denk getirsin amiiinn
Doğumu devlette yapmayı düşünüyorum canım, o yüzden doktorla iletişimi kesmemek adına takiplere düzenli gidiyorum.Canım sen niye hem devlete hem özele gidiyorsun? Covidli doğum olayı yüzünden mi?
Canım bu torch testi dediğin en başta sağlık ocağında kan verdik o muydu benim doktorum hiç bisy demedi sadcee üçlü test zmni geldi ama ikili yaptın ucluye gerek yok dedi
Canım benim doktorum sadece ikili test için kan ver dedi başka tahlil yapmadı en iyisi sorym ilk gebelik olunca acemi oluyo insan başka test gerekiyo muYok kuzum buna hastanede bakılıyor galiba sağlık ocağında bakılmıyor.
Belki senim doktorun bakmıştır bir sorun yoktur.
Yaa benim kızım 19 aylık o da pek anlamıyor gibiYaa bu ablalar yok mune olsa sevecek emin ol sağlıkla gelsin inşallah, benim kızım ufak daha anlamıyor abla olacağını ara ara söylüyoruz ama ne tepki verecek çoook merak ediyorum. Umarım kötü hissetmezler
Canım benim doktorum sadece ikili test için kan ver dedi başka tahlil yapmadı en iyisi sorym ilk gebelik olunca acemi oluyo insan başka test gerekiyo mu
Baktım canım doktorum sağlık ocağına git demişti orda topsoplazma TSH fln nerdeyse çoğu şeye bakilmsti açlık şekeri fln normaldi hepsiSen gebeliğin ilk başında gittiğinde tahlil vermedin mi canım, orda yüzeysel de olsa bakılıyor.
E-nabızdan kontrol et istersen nelere bakılmış orda çıkıyor
Ben de ordan kontrol ettim yoksa hiç haberim olmayacaktı
Bana da aynı açıklamayı yapmıştı canım dr bebeğin enfeksiyon kapmaması adına korunmalı olmalı ilişki demişti.Normalde idrar enfeksiyonundan bile bu yüzden çekindim ben dikkatli olmalıyızGebelikte (Hamilelikte) Seks ve Cinsel Yaşam - Hera Klinik
Gebelikte cinsel yaşam ile ilgili bilgiler: Gebelikte seks nasıl olmalı, hangi durumlarda cinsellikten kaçınılmalı, ne zamana kadar cinsel ilişki serbesttir?www.jinekolognet.com
Boyle bir link buldum bu konuyla alakali
Belki de orda bakılmıştır canım, toksoplazma bakıldıysa detaylı bakmışlardır.Baktım canım doktorum sağlık ocağına git demişti orda topsoplazma TSH fln nerdeyse çoğu şeye bakilmsti açlık şekeri fln normaldi hepsi
Bilemiyorum kuzum herkese göre risk durumu değişiyordur belki, hep gebelik başlarında kesenin etrafında kanama oldu bende progestan kullandım, buna rağmen doktorları hiç ilişki yasak demedi. Çok şükür hiç enfeksiyon problemi de yaşamadım.
Rahmin gerilmesi normal canım rahim büyüyor ben net hatırlamıyorum bebeği 7.haftada görmüştük sanırım birde dr kesmeden progestanı kesme çünkü sadece düşük tehdidi için verilmiyor o ilaç ağrıları da azaltıyor süt rengi akıntı zaten çok normal onu gebeliğin sonuna kadar bile görebiliriz yarın inşallah bebeği görürsünüz yolk kesenin görünmesi orada embriyonun olduğuna işaret zatenKizlar Bisey sorucam .. ben su an 8.haftadayim adet haftasini ve 1 hafta gev döllenmeyi cikarirsak 6+ 2 felanim diye tahmin ediyorum.. persembe doktordayim. Ultrasyonda bakti. Kese var yolk keseside var boyutlarda normal. Ama embryoyu tam göremedi. Yani emin olamadi. Bisey oynuyor gibi dedi. Bide kanamam vardi bana progesteron verdi. Artik kanamam yok vok sükür. Bide dün gece rahmim cok gerildim sanki sagdan soldan cekip geriyorlarmis gibiydi. Sizdede oldumu hic böyle. Ve bebisi ne zaman gördünüzpersembedn yarina kadar beklemek bana ölüm gibi oldu. Yarini cok korkarak ve cok merak ederek bekliyorum bilmiyorum. Acaba bebek gelismismi. Kücük diyemi görünmedi iyice. Yada biseymi olmustut bebege. Progesterondan veri kanama yik ama hep süt renginde akintim var hamile kaldigimdan beridirde geliyor zaten..
Bana da aynı açıklamayı yapmıştı canım dr bebeğin enfeksiyon kapmaması adına korunmalı olmalı ilişki demişti.Normalde idrar enfeksiyonundan bile bu yüzden çekindim ben dikkatli olmalıyız
Açıkçası çevremden birkaç kişiyle paylaştığımda biz hiç öyle şeyler yaşamadık hep korunmasız oldu ilişkimiz dediler maşallah çocukları da çok sağlıklı ama dediğim gibi iki doktor da bana altını çizerek prezervatif olmalı demiştiCanim ama burada yazan tek eslilikte kondomun cok gerekli olmadigi, bir yada birden fazla kisiyle iliski yasayan ciftlerde gerekli oldugu. Ama tabii ki risk olusturmamak adina onermis olabilir bende sorucam gittigimde
Ben cok korkuyorum embryo gelistimi gelismedimi icinde yasamiyormu yoksa diye.Rahmin gerilmesi normal canım rahim büyüyor ben net hatırlamıyorum bebeği 7.haftada görmüştük sanırım birde dr kesmeden progestanı kesme çünkü sadece düşük tehdidi için verilmiyor o ilaç ağrıları da azaltıyor süt rengi akıntı zaten çok normal onu gebeliğin sonuna kadar bile görebiliriz yarın inşallah bebeği görürsünüz yolk kesenin görünmesi orada embriyonun olduğuna işaret zaten
İçini ferah tut canım olumlu düşün güzel şeyler olsun bütün gebelerde o evham var Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırızBen cok korkuyorum embryo gelistimi gelismedimi icinde yasamiyormu yoksa diye.bundan önce kimyasal gebeligim oldu ilk cocugum olucak. Progestani zaten devam aliyorum doktor alma diyene kadar. Asla kesmem. Iste korkum bebegin gelisip gelismedigi.. yarin insallah görürüm insallah kücüktür ve gec döllenme oldugu icin böyledir
InsaAllahİçini ferah tut canım olumlu düşün güzel şeyler olsun bütün gebelerde o evham var Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız
Benim doktorum korunmasız ilişkiye girmeyin dedi ama enfeksiyonla ilgili bir şey söylemedi. Spermler rahim ağzını gevşetiyor dedi. Yine de riske atmayın isterseniz.Sanirim oyle bir de bana suan gittigim doktor acik acik sey demisti, riskli donemde kayip yasiyorlar bunu cinsel iliskiye bagliyorlar. Dolayisiyla bende uzuluyorum hasta da o yuzden ben herkese yasak diyorum demistikondom konusunda da bence tek eslilik yasayan ciftlerde cok gerekli olmayabilir cunku bana soylemediler hic boyle bir sey. Ama hamilelik ve cinsel yasam konusunda dunya standartlari goz onunde bulunduruldugunda ve bilimsel olarak baz alindiginda daha guvenli oldugu icin risk almamak adina doktorlar kondom kullanmali demis olabilirler. Bende sorucam ama eger kesinlikle gerekliyse bana neden soylemediniz dicem
Açıkçası çevremden birkaç kişiyle paylaştığımda biz hiç öyle şeyler yaşamadık hep korunmasız oldu ilişkimiz dediler maşallah çocukları da çok sağlıklı ama dediğim gibi iki doktor da bana altını çizerek prezervatif olmalı demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?