2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canim ama burada yazan tek eslilikte kondomun cok gerekli olmadigi, bir yada birden fazla kisiyle iliski yasayan ciftlerde gerekli oldugu. Ama tabii ki risk olusturmamak adina oermis olabilir bende sorucam gittigimde
bize de doktor kondom kullanın demedi geri çekilme yöntemi de spermle temas etmemesi adına yeterli oluyordur heralde zaten sevmiyorum da kullanmayı daha çok kaşıntı yapıyor bende.

bize de doktor kondom kullanın demedi geri çekilme yöntemi de spermle temas etmemesi adına yeterli oluyordur heralde zaten sevmiyorum da kullanmayı daha çok kaşıntı yapıyor bende.
Geri çekilme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana da

Kızlar bu 8. Ayda alınan raporla ilgili bir şey sorucam. Kendi kliniği olan doktorların yazdığı rapor da geçerli oluyor mu yoksa mutlaka hastaneden mi verilmesi gerekiyor raporun?

Kızlar bu 8. Ayda alınan raporla ilgili bir şey sorucam. Kendi kliniği olan doktorların yazdığı rapor da geçerli oluyor mu yoksa mutlaka hastaneden mi verilmesi gerekiyor raporun?
Ne raporu alınıyor 8.ayda? İlk kez duydum Bence kendi kliniği olan doktorların da anlaşmalı olduğu hastaneler olduğu için geçerli olur diye düşünüyorum.

Eğer enfeksiyona yatkınsa zaten kullan mutlaka canım ama benim hiç enfeksiyon falan olmaz o yüzden kullanmıyorum doktor da söylemediği için böyle gidiyor bakalım
Enfeksiyon için değil de bir arkadaşım o şekilde korunmasına rağmen hamile kalmıştı temas etme ihtimali oluyor yani

Aynen bizde hep o yontemi kullandik acikcasi, hala da oyle devam ediyoruz. Hayatimda hic kondom da kullanmadim hatta ben o yuzden de biraz diretiyorum

Ay kurban olurum yaa çocuklar ne kadar farklı düşünüyor çok tatlı.
Şükür bugün biraz daha kabullenmiş durumda sürekli erkek bebek ismi düşünüyor su olsun bu olsun diye fikirlerle geliyor kıyafetlerini o seçecekmis kız olmasını en çok oyun arkadaşı olarak düşündüğü için istiyordu. Küçükken hep arabalarla oynardı otoparkı bile var şimdi kardeşine arabalarıni veririz bebeklerin sana kalacak diyince oyuncak paylaşmamak hoşuna gitti oyuncaklarımiz çok değerli bizim
Ahh bu kızlar biz erkek olduğunu söyleyince yarım saat göz yaşı döktü kızım dedesi üzülmesine dayanamadı birlikte pastaneye gidip pasta aldılar dedesi harçlık verdi anca sakinleşti o gün için kardeşi hakkında konuşmayı yasaklamisti

Canım sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklar için değil de mantar, idrar yolu enfeksiyonu vs. olmamak adına da kondom öneriliyor bence

Hic bilmiyorum ki canim, zaten hamilelik boyunca iki kez tahlil yaptirdik temiz cikti hic enfeksiyon filan olmamisti. Ama sorucam umarim gerek yoktur

Hic bilmiyorum ki canim, zaten hamilelik boyunca iki kez tahlil yaptirdik temiz cikti hic enfeksiyon filan olmamisti. Ama sorucam umarim gerek yoktur
Bende hiç sormadım doktorlar da bir şey söylemedi ama duymuştum bunu bi yerden nerden duyduğumu hatırlamıyorum

Geri çekilme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana da
Korunma yöntemi olarak diyorsan değil zaten hamile kalmamak değil ya ama maksat burda, yoğun bir sperm salgısının rahim ağzına ulaşmaması. Bir kaç taneden bir şey olmaz diye düşünüyorum şahsen

Ucuza gitmişsin yaaa şimdikelere yumurta versen napar acaba aynen kıskanmasınlarda kuzum, bende bişeyler düşünsem iyi olacak hediye için benim kız da yemek sever kardeşin sana bunu pişirmiş diyim

Ucuza gitmişsin yaaa şimdikelere yumurta versen napar acaba aynen kıskanmasınlarda kuzum, bende bişeyler düşünsem iyi olacak hediye için benim kız da yemek sever kardeşin sana bunu pişirmiş diyim

Aksine çıkmayabiliyor diye biliyorum. Benimde ilk gebelikte çıkmıştı doktora sordum çıkmayabilir 2. De dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…