- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.121
bize de doktor kondom kullanın demedi geri çekilme yöntemi de spermle temas etmemesi adına yeterli oluyordur heraldeCanim ama burada yazan tek eslilikte kondomun cok gerekli olmadigi, bir yada birden fazla kisiyle iliski yasayan ciftlerde gerekli oldugu. Ama tabii ki risk olusturmamak adina oermis olabilir bende sorucam gittigimde
Geri çekilme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana dabize de doktor kondom kullanın demedi geri çekilme yöntemi de spermle temas etmemesi adına yeterli oluyordur heraldezaten sevmiyorum da kullanmayı daha çok kaşıntı yapıyor bende.
Eğer enfeksiyona yatkınsa zaten kullan mutlaka canım ama benim hiç enfeksiyon falan olmaz o yüzden kullanmıyorum doktor da söylemediği için böyle gidiyor bakalımGeri çekilme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana da
Ne raporu alınıyor 8.ayda? İlk kez duydumKızlar bu 8. Ayda alınan raporla ilgili bir şey sorucam. Kendi kliniği olan doktorların yazdığı rapor da geçerli oluyor mu yoksa mutlaka hastaneden mi verilmesi gerekiyor raporun?
Enfeksiyon için değil de bir arkadaşım o şekilde korunmasına rağmen hamile kalmıştı temas etme ihtimali oluyor yaniEğer enfeksiyona yatkınsa zaten kullan mutlaka canım ama benim hiç enfeksiyon falan olmaz o yüzden kullanmıyorum doktor da söylemediği için böyle gidiyor bakalım
Haftaya doktor günümüz bakalım bir ay oldu görmedik ne durumda sıpaSen sabırlısın maşallah
bize de doktor kondom kullanın demedi geri çekilme yöntemi de spermle temas etmemesi adına yeterli oluyordur heraldezaten sevmiyorum da kullanmayı daha çok kaşıntı yapıyor bende.
Şükür bugün biraz daha kabullenmiş durumda sürekli erkek bebek ismi düşünüyor su olsun bu olsun diye fikirlerle geliyor kıyafetlerini o seçecekmis kız olmasını en çok oyun arkadaşı olarak düşündüğü için istiyordu. Küçükken hep arabalarla oynardı otoparkı bile var şimdi kardeşine arabalarıni veririz bebeklerin sana kalacak diyince oyuncak paylaşmamak hoşuna gitti oyuncaklarımiz çok değerli bizimAy kurban olurum yaa çocuklar ne kadar farklı düşünüyorçok tatlı.
Ahh bu kızlar biz erkek olduğunu söyleyince yarım saat göz yaşı döktü kızım dedesi üzülmesine dayanamadı birlikte pastaneye gidip pasta aldılar dedesi harçlık verdi anca sakinleşti o gün için kardeşi hakkında konuşmayı yasaklamistiHic sorma cnm 13 haftalikti gittigimde 1 ay oldu iste bide dr um baska ile gitti o yuzden sarkti ama ciddi ciddi dogumda ogrenmeyi dusundum de millet kizdi nasil sabredeceksin diye gelen yogun istek uzerine ogrenmeyi planliyorum yarin kizim kiz olsun cok istiyo erkek olsa onunla minis oynamazmis saglikli olsunlar da ne olursa olsun.
Canım sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklar için değil de mantar, idrar yolu enfeksiyonu vs. olmamak adına da kondom öneriliyor bence
Bende hiç sormadım doktorlar da bir şey söylemedi ama duymuştum bunu bi yerden nerden duyduğumu hatırlamıyorumHic bilmiyorum ki canim, zaten hamilelik boyunca iki kez tahlil yaptirdik temiz cikti hic enfeksiyon filan olmamisti. Ama sorucam umarim gerek yoktur
Bende hiç sormadım doktorlar da bir şey söylemedi ama duymuştum bunu bi yerden nerden duyduğumu hatırlamıyorum
Korunma yöntemi olarak diyorsan değil zatenGeri çekilme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana da
Ucuza gitmişsin yaaaYa illaki alisacaklar da sanirim oyun arkadasi olsun istiyorlar.bir de kiskanmasinlar diye hediye getirir yeni dogan abla ya da abisine.beni yumurtayla kandirmislardive de inanmistim ne de olsa yas 5.5 du.cocuklarin o masum halleri hic gitmesin istiyor insan.
Ucuza gitmişsin yaaaYa illaki alisacaklar da sanirim oyun arkadasi olsun istiyorlar.bir de kiskanmasinlar diye hediye getirir yeni dogan abla ya da abisine.beni yumurtayla kandirmislardive de inanmistim ne de olsa yas 5.5 du.cocuklarin o masum halleri hic gitmesin istiyor insan.
Ben de verdigimi hatirlamiyorum daEvet canım onlar eksik görünüyordu, bu Cuma kan verdim
Çarşamba gideceğim bende cinsiyeti de belli olacak çok heyecanlıyımGünayyydııııınrandevuyu çarşamba ya da perşembeye alcam var mı pazartesiden itibaren randevusu olannnn
Bizde geri çekilme yöntemini kullanıyoruzKorunma yöntemi olarak diyorsan değil zatenhamile kalmamak değil ya ama maksat burda, yoğun bir sperm salgısının rahim ağzına ulaşmaması. Bir kaç taneden bir şey olmaz diye düşünüyorum şahsen
Aksine çıkmayabiliyor diye biliyorum. Benimde ilk gebelikte çıkmıştı doktora sordum çıkmayabilir 2. De dedisize de çok geçmiş olsun. şekerimi hiç ölçmedim ama dr kontrolunde idrar tahlili yaptıklarında idrarımda şeker çıkmıştı ve bu da dr un hoşuna gitmedi zaten ilk gebeliğimde de gebelik şekerim çıkmıştı. bu durumlarda yani bir önceki gebelilte gebelik şekeri çıkıyorsa sonraki gebelikşerde de muhakkak çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?