2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne yapıyorsunuz kızlar ben cuma akşamı anneme geldim birkaç gün burada kalıcam bol bol film izleyerek geçiyor günümüz
Ay ne iyi ettin yaaaa ne güzel geçiyordur eminim aile evi başka ben evde hafta sonu işte dizi film izliyoruz aynı şekilde ye iç yat

Ay ne iyi ettin yaaaa ne güzel geçiyordur eminim aile evi başka ben evde hafta sonu işte dizi film izliyoruz aynı şekilde ye iç yat
Evet yaaa evde hep tek başına sıkıldım eşim de çalışacağı için geldik

Ben aşırı susuyorum bir de ya siz de böylemisiniz aşırı susuyorum

Ben dun gece 2 sise su ictim uyanip en az 3 4 kez ya su ya tuvalet icin uyaniyorum pek uyuyamiyorum bu ara geceleri gebelik sekerinden suphelenmistim ama seker degerlerim hep normal cikti, yarin da yine tsh icin kan vericem tekrar sekerimi de olcturucem

Doktorum 16. Haftada tekrar tsh aldı normaldi bana söylemişti zaten çok su iç diye ama ben kışın böyle susamam yazın evet çok susarım ama kışın 2,5 lt su içtiğimi hiç hatırlamam çok su içiyorum ve dk başı tuvaletteyim zorlanıyprum ya, kabızlığa da suyun etkisi yok bu arada ben bir gün çıkmıyorum ertesi gün anca. Anlamadım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…