- 10 Nisan 2020
- 1.506
- 1.485
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.181
Benim resmen gebeliğe özgü olduSuyu ben de çok içerim. Ama gebeliğe özgü bi şey değil benim su tüketimim hep çok olur.
Ohh mis anne evi gibisi yok iyi etmişsinNe yapıyorsunuz kızlar ben cuma akşamı anneme geldim birkaç gün burada kalıcam bol bol film izleyerek geçiyor günümüz
Ben de yarın şekerime ve tsh a baktırmayı düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz şekerdeBen dun gece 2 sise su ictim uyanipen az 3 4 kez ya su ya tuvalet icin uyaniyorum pek uyuyamiyorum bu ara geceleri gebelik sekerinden suphelenmistim ama seker degerlerim hep normal cikti, yarin da yine tsh icin kan vericem tekrar sekerimi de olcturucem
kızlar bu dediğiniz değerler neyle ilgili yaa ve bu test? ben tamamen fransızım konuya. siz böyle konuşunca ben panik oldum valla dünyadan haberim yok. doktorum 17. haftama kadar yani şu ana kadar iki defa tahlil istedi ikincisi 2li tarama dedi başka da bişey demedi sonuçlar çıkınca da herşey yolunda dedi o kadar. ben de alıp bakmalı mıyım tahlil sonuçlarına ya da doktora sizin bu bahsettiğiniz testi yapıp yapmadığını sormalı mıyım ki??Benimde tsh değerim 3.60 larda çıkmıştı canm dr muayene edip bana da hafta içi 25 hafta sonu iki günde 50 mcg hap verdi, belki düşmüştür benimde bir aydır kullanıyordum, pazartesi ölçtürmek için sağlık ocağına gideceğim, ilaçları kullanınca düşüyor, değer ilacı bırakınca yükseliyor, sanırım hamileğin sonunna kadar kullanacağım aralıklı olarak,
Doktorum 16. Haftada tekrar tsh aldı normaldi bana söylemişti zaten çok su iç diye ama ben kışın böyle susamam yazın evet çok susarım ama kışın 2,5 lt su içtiğimi hiç hatırlamam çok su içiyorum ve dk başı tuvaletteyim zorlanıyprum ya, kabızlığa da suyun etkisi yok bu arada ben bir gün çıkmıyorum ertesi gün anca. Anlamadım gitti ya
Ben de yarın şekerime ve tsh a baktırmayı düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz şekerde
Evet bir gün önce yediğinin bile etkisi oluyormuş şekerde ya ben tatlı falan yemedim bugün dikkat etmeye çalıştım bakalım ne çıkacak. Bence yediğinle alakalıdır su içme isteği de bende de oluyor bazenBen bir kere annemlere kahvaltiya gitmistim uc dort hafta once sabah pisi, aksam manti cayla beraber de helva yedirmistu. Sonra babam sekerimi olctu bu halde bile sinirda cikmistiben sunu farkettim hamburger ve patates yedigim gunler daha cok su icin uyaniyorum dun mesela oyle bir gundu ama ondan oncesi icinde surekli su iciyorum belki 3 4 litreyi buluyordur anlamadim bende neden
Benim tsh 2,3 tü şimdi 1,9 falan. Benimde üç kez ölçtüler bu zamana kadar . Şeker yok bende ondan eminim ama su meselesini yarın sorucamBende hic boyle susamazdimtsh benim cok dustu ama basta 3 e yakindi diye her ay veriyorum kan iste istiyor doktorum. Ben eskiden kabizlik konusunda cok problem cekerdim haftada iki filan cikabilirdim tuvalete simdi cok daha iyiyim
Bu değerler tiroid canm, kan tahlili istemedi mi hiç doktorun, bakmıştır belki normaldir seninkızlar bu dediğiniz değerler neyle ilgili yaa ve bu test? ben tamamen fransızım konuya. siz böyle konuşunca ben panik oldum valla dünyadan haberim yok. doktorum 17. haftama kadar yani şu ana kadar iki defa tahlil istedi ikincisi 2li tarama dedi başka da bişey demedi sonuçlar çıkınca da herşey yolunda dedi o kadar. ben de alıp bakmalı mıyım tahlil sonuçlarına ya da doktora sizin bu bahsettiğiniz testi yapıp yapmadığını sormalı mıyım ki??
Evet bir gün önce yediğinin bile etkisi oluyormuş şekerde ya ben tatlı falan yemedim bugün dikkat etmeye çalıştım bakalım ne çıkacak. Bence yediğinle alakalıdır su içme isteği de bende de oluyor bazen
Benim tsh 2,3 tü şimdi 1,9 falan. Benimde üç kez ölçtüler bu zamana kadar . Şeker yok bende ondan eminim ama su meselesini yarın sorucam
Bende öyleyim canım çok su içiyorum, haliyle çok gidiyorumBen aşırı susuyorum bir de ya siz de böylemisiniz aşırı susuyorum
Ben de henüz bir şey hissetmiyorumKızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ilk gebeliğim ve çok da zayıf değilim, ondan mıdır bilmem ama bağırsak hareketlerim dışında pek bir şey hissedemiyorum hala. Sadece yatar pozisyonda elimi karnıma koyunca minik dalga gibi bir his oluyor ama bağırsak hareketi gibi geliyor yine bana..
İnşallahBen minnacik tatli da yedim birazcik cikolatadabakalim yarin insallah guzel cikar sonuclarimiz
Tamamen bebişe bağlı kuzumHoşgeldin canım benim de Mayıs 3 en geç görünüyor doğum bakalım hayırlısısağlıcakla gelsin kızın insallah.
anladım canım teşekkür edrim :) bakmıştır o zaman kalp atışını aldıktan sonra bi tahlil istemişti bi de 2li tarama için işte.Bu değerler tiroid canm, kan tahlili istemedi mi hiç doktorun, bakmıştır belki normaldir seninHerkeste olan bir şey değil, benim sadece hamilelik dönemi yükseliyor mecbur ilaç kullanmak zorumdayım
Burdayım canım. Bu aralar pek tadım yok. Sende ne var ne yok ?
Aslında düşününce çok bi zaman da kalmadı gibi ama sayılı gün hem çabuk geçiyor hem geçmiyor KPSS hazırlanırken su gibi geçmişti şimdi de geçse yaTamamen bebişe bağlı kuzumbakalım paşa gönlü ne zaman isterse 13 mayıs bayrammış tam o aralığa geliyor benim planlı sezeryan 38 de alıyoruz genellikle demişti doktor bayramdan önce doğurmam lazım neden bende bilmiyorum sonrası geç oluyor diye düşündüm normal gelmeye kalkar falan. 8 ila 12 si arası inşallah heyecanlandım Bi an
Nooolduuu canım neyin varBurdayım canım. Bu aralar pek tadım yok. Sende ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?