2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de yarın şekerime ve tsh a baktırmayı düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz şekerde

kızlar bu dediğiniz değerler neyle ilgili yaa ve bu test? ben tamamen fransızım konuya. siz böyle konuşunca ben panik oldum valla dünyadan haberim yok. doktorum 17. haftama kadar yani şu ana kadar iki defa tahlil istedi ikincisi 2li tarama dedi başka da bişey demedi sonuçlar çıkınca da herşey yolunda dedi o kadar. ben de alıp bakmalı mıyım tahlil sonuçlarına ya da doktora sizin bu bahsettiğiniz testi yapıp yapmadığını sormalı mıyım ki??

Bende hic boyle susamazdim tsh benim cok dustu ama basta 3 e yakindi diye her ay veriyorum kan iste istiyor doktorum. Ben eskiden kabizlik konusunda cok problem cekerdim haftada iki filan cikabilirdim tuvalete simdi cok daha iyiyim

Ben de yarın şekerime ve tsh a baktırmayı düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz şekerde

Ben bir kere annemlere kahvaltiya gitmistim uc dort hafta once sabah pisi, aksam manti cayla beraber de helva yedirmistu. Sonra babam sekerimi olctu bu halde bile sinirda cikmisti ben sunu farkettim hamburger ve patates yedigim gunler daha cok su icin uyaniyorum dun mesela oyle bir gundu ama ondan oncesi icinde surekli su iciyorum belki 3 4 litreyi buluyordur anlamadim bende neden

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ilk gebeliğim ve çok da zayıf değilim, ondan mıdır bilmem ama bağırsak hareketlerim dışında pek bir şey hissedemiyorum hala. Sadece yatar pozisyonda elimi karnıma koyunca minik dalga gibi bir his oluyor ama bağırsak hareketi gibi geliyor yine bana..

Evet bir gün önce yediğinin bile etkisi oluyormuş şekerde ya ben tatlı falan yemedim bugün dikkat etmeye çalıştım bakalım ne çıkacak. Bence yediğinle alakalıdır su içme isteği de bende de oluyor bazen

Bende hic boyle susamazdim tsh benim cok dustu ama basta 3 e yakindi diye her ay veriyorum kan iste istiyor doktorum. Ben eskiden kabizlik konusunda cok problem cekerdim haftada iki filan cikabilirdim tuvalete simdi cok daha iyiyim
Benim tsh 2,3 tü şimdi 1,9 falan. Benimde üç kez ölçtüler bu zamana kadar . Şeker yok bende ondan eminim ama su meselesini yarın sorucam

Bu değerler tiroid canm, kan tahlili istemedi mi hiç doktorun, bakmıştır belki normaldir senin Herkeste olan bir şey değil, benim sadece hamilelik dönemi yükseliyor mecbur ilaç kullanmak zorumdayım

Ben minnacik tatli da yedim birazcik cikolatada bakalim yarin insallah guzel cikar sonuclarimiz

Benim tsh 2,3 tü şimdi 1,9 falan. Benimde üç kez ölçtüler bu zamana kadar . Şeker yok bende ondan eminim ama su meselesini yarın sorucam

Benim tsh 0.58 di gecen ay cok degisik bir hormon ilac kullanmadigim halde kendi kendine inip cikiyor. Sor bakalim ne dicek bende merak ediyorum

Ben de henüz bir şey hissetmiyorum

Hoşgeldin canım benim de Mayıs 3 en geç görünüyor doğum bakalım hayırlısı sağlıcakla gelsin kızın insallah.
Tamamen bebişe bağlı kuzum bakalım paşa gönlü ne zaman isterse 13 mayıs bayrammış tam o aralığa geliyor benim planlı sezeryan 38 de alıyoruz genellikle demişti doktor bayramdan önce doğurmam lazım neden bende bilmiyorum sonrası geç oluyor diye düşündüm normal gelmeye kalkar falan. 8 ila 12 si arası inşallah heyecanlandım Bi an

Bu değerler tiroid canm, kan tahlili istemedi mi hiç doktorun, bakmıştır belki normaldir senin Herkeste olan bir şey değil, benim sadece hamilelik dönemi yükseliyor mecbur ilaç kullanmak zorumdayım
anladım canım teşekkür edrim :) bakmıştır o zaman kalp atışını aldıktan sonra bi tahlil istemişti bi de 2li tarama için işte.

Aslında düşününce çok bi zaman da kalmadı gibi ama sayılı gün hem çabuk geçiyor hem geçmiyor KPSS hazırlanırken su gibi geçmişti şimdi de geçse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…