2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba bende 6+3 te görememiştim. Sadece kese ve yolk kese görünmüştü. Hatta kesin olmadı gözüyle bakmıştım -tüp bebekti benim- . Ardından tam 8 haftalıkken gittim ve kalp atışını duyduk. Hiç dert etme görünür inşallah

Bende bu sebepten sezaryene itildim ilkinde

InsaAllah insaAllahhhhh

Canım rahatlayamıyorsan kendini sakın zorlama İnan olmuyor (evet istek var ama kafada hep bebeğe odaklanma durumu bu)
zorlamamak en iyisi.. Böyle evde kanka gibi takılmakta güzel
Bu da psikolojik olabilir. Bilmiyorum ben dediğim gibi şuan istemiyorum biraz daha geçsin ne bileyim

Merhaba kızlar benim doktora gitmeme çoook var 18. Haftada gitmeyi planlıyorum 1 ay olacak o zamana inşallah. Mecbur bekliyorum çünkü pandemi malum , bu arada bebişine hareketlerini çok az hissetmiştim 15 te 16 bitti ve baya baya artık yer değiştirdiğini sağdamı soldamı olduğunu hissediyorum çok güzel

Benımkı korkuyo kacıyomarkası ne canım ben harıtalandırmada sıkıntı yasıyorum
Xiaomi vacuum mop pro.
Benimki de gidip gidip üstüne düğmesine basıyor. Zaten robotun minnacık aklı var o da gidiyor Leyla koydum adını , aklı sürekli gidiyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…