- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.201
Ailevi meseleler kuzum. Annemlerin pek huzuru yok şu sıralar olanları kafaya takiyorum. Hiç biri yeni meseleler değil halbuki ama işte insan üzülüyor.Nooolduuu canım neyin var
C cansu001 ya ben de geceleri aşırı susuyorum, kızımda da öyleydim ama şeker meker çıkmadı çok şükür. Aile hekimine sordum hamilelikte olabilir normal dedi. Açlık kan şekerim de 72 çıkmış. İnşallah şeker vs yine çıkmaz. Bebek için de artık su ihtiyacı var ondan su ihtiyacımız artı sanırım.Benim tsh 2,3 tü şimdi 1,9 falan. Benimde üç kez ölçtüler bu zamana kadar . Şeker yok bende ondan eminim ama su meselesini yarın sorucam
ben bir haftadır net hissediyorum canım. kaçıncı haftamdayım diye sorarsan net bişey diyemiyorum sat 15 ağustos buna göre 16+1im ama ultrasona göre 18 küsürlerdeyim. kafana takma bence 20. haftaya kadar erken diyor zaten doktor. 20den sonra hissetmezsen sorun olabilir belki. bi de her gebelik her insan farklı galiba benim bu ikinci ama geç hissettim, ilkinde 14. haftada başlamıştım. bunda daha erken hissedeceğim diye şartlandığımdan epey taktım kafaya ama sonra anladım bir sürü faktör var bunu değiştiren. sen biraz daha sabret bence :)Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ilk gebeliğim ve çok da zayıf değilim, ondan mıdır bilmem ama bağırsak hareketlerim dışında pek bir şey hissedemiyorum hala. Sadece yatar pozisyonda elimi karnıma koyunca minik dalga gibi bir his oluyor ama bağırsak hareketi gibi geliyor yine bana..
Ben de hissetmiyorum henüz cnm. Boyum 172 kilom 61,5 oldu bu hafta, ince sayılırım ama hissetmiyorum. 20-21. hafta dinlerim kendimi, bazen sabahları elimi karnıma koyuyorum ama bi hareket yok, dalga hissi bile yok, bağırsak hareketlerimi hissediyorum sadece.Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ilk gebeliğim ve çok da zayıf değilim, ondan mıdır bilmem ama bağırsak hareketlerim dışında pek bir şey hissedemiyorum hala. Sadece yatar pozisyonda elimi karnıma koyunca minik dalga gibi bir his oluyor ama bağırsak hareketi gibi geliyor yine bana..
Şimdi daha bi hassas dönemde olunca tabi..umarım kısa zamanda çözülür sende kendini strese sokma lütfen. Geçmeyen hiç bişe yokAilevi meseleler kuzum. Annemlerin pek huzuru yok şu sıralar olanları kafaya takiyorum. Hiç biri yeni meseleler değil halbuki ama işte insan üzülüyor.
Valla ben de hissetmiyorum canım doktora gidicem bu hafta ama bana 22. Haftalarda net hissedersin diğerlerini anlamayabilirsin demiştiGünaydın kızlar bende miniğimi hissetmek istiyorum hala bişey yok ya da hareket etse de hissetmiyorum anlamıyorum galiba
Maşallah tekmeliyor bi de ben de pıt pıt sanıyordumGünaydınlar ben bir haftadır falan baya hissediyorum. Yemek yerken n otururken falan tekmeliyor
İnşallahSonuçlar 3 te çıkıyor bizim.yarın zaman geçmek bilmez artık
Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Benim ilk gebeliğim ve çok da zayıf değilim, ondan mıdır bilmem ama bağırsak hareketlerim dışında pek bir şey hissedemiyorum hala. Sadece yatar pozisyonda elimi karnıma koyunca minik dalga gibi bir his oluyor ama bağırsak hareketi gibi geliyor yine bana..
İyiyim canım önemli bir şey yoktur umarımBurdayım canım. Bu aralar pek tadım yok. Sende ne var ne yok ?
GünaydınnGubaydinnBende heyecan yok dusuk cikicagina eminim 5. Olcturusum filan ama umarim senin dusuk cikar
Valla benimki hep altta yakılıyo nadir yukarıya çıktığıBende öyleyim canım çok su içiyorum, haliyle çok gidiyorumaslında bebiş ler biraz yukarı çıktı baskı azaldı ama yinede işte
Günaydınnben gittim geldim çok sakindi her yer hemen kan verdim idrar tahlili de yaptırdım gitmişken. Veee ebe aşı yapıcam sana dedi doktor haftaya için demişti dedim önemli değil 12. Haftadan sonra yapılıyor dedi yapıverdi
Yaa ne güzel kalp atışını dinletmişBende simdi dondum, kan verdik sadece tsh ile seker istedim. Hepatit b nin ikinci dozunu yapti banada bir daha ki dogumdan sonraymis. Tetanozu 20 21. Hafta yapalim dedi. Tansiyon olctu ve bebegin kalp atisini dinletti150 atiyormus biz 90 la 120 olmasini bekleriz ama hareketli bu minnos dedi ben hediye alicam bu saglik ocagindaki hemsireye dogumdan sonra o kadar sevdim ki keske beni o dogurtsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?