2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne asisi cnm o

Ay ne güzel sağlık ocağı ya bizimki bi kere beni aramadı bile doktorumu değiştirmek istiyorum toptan o sağlık ocağını hatta
Hemşire de çok ilgisizdi bir kan alcak süründürdü beni ben bildirdim gebeliğimi üzerine bi kere kan vermeye gittim doktor da geç kalmışsın boşuna yapıyoruz tahlilleri deyip canımı sıkmıştı ama öyle bişe yok

Ben de kan vermeye gittim bu sabah tiroid takibi için, haftaya salıya aşı için randevu verdi

aşı için beni bu hafta aramaları gerekir eğer aramazlarsa lafımı söylerim bu ne ilgisizlik falan filan derim değiştiririm sağlık ocağını ciddi sorumsuzlar ve de sevimsiz çok kalabalık bi yer desem zaten buranın nüfüsü 50-60 bin ha var ha yok

Bizde sirada insanlar oluyor hepsinin onune gecip ben hamileyim de diyorum sonra hemsire doktora sesleniyo bir gebeniz var diye ilk beni aliyorlar ilgililer sagolsunlar ama beni de aramadilar ben gittim bir kere orada gebe kaydi yaptirdim. Sonra persembe gunu aradim kan verme saatini kacirdim da pzt gelsem olur mu dedim o da olur dedi. Artik gebeleri carsambaya almislar ama daha az riskli diye sadece onlar geliyormus oyle gelirsin artik dedi. Baska saglik ocagi yakinlarda varsa degistir istersen bende e devletten sectim yerini bile biraz zor bulmustum

Durduk yere yükseldim şu sağlık ocağına ya canım kendim keşke gebelik bildirmeseydim ceza yeselerdi kendileri takip etmediği için

Yaa ne güzel kalp atışını dinletmiş benim eksik tahlilim var diyordum geçen tahlil verdim de anti hbs değerim pozitif çıkmış daha önce hepatit b aşısı yapılmış bana demekki

Eveet doktora gitmeme gerek kalmadi beni bu 2 hafta goturur benim yokmus ya iste galiba 95 dogumlulardan sonrasini hep asilamislar bizi asilamamislar

Valla ben de eve çok yakın diye seçmiştim e nabızdan ama pişman oldum zaten polisleri sevmiyorlar oraya neden gidiyosun demişti bi arkadaş öyle bişe olacağını düşünmek istememiştim belki de ondandır

Değiştir bence de canım, beni kendileri aradılar hamileymişsiniz gelin takiplerini yapalım diye. Şaşırmıştım ben, hastaneden öğrenmişler. Her randevumu da soruyor hemşire, ne dedi doktor, ikili sonucu nasıl çıktı vs. Özelde para vermenize gerek yok gelin burda bütün tahlillerinizi ücretsiz yapalım dedi. Unutmuyorlar da hiç Benim kardeşim doktor, o demişti ki sağlık bakanlığı onlara öyle bir görev verdi mutlaka gebeleri takip edeceksiniz, ordan performans mı ne alıyorlarmış sanırım. O yüzden zorla çağırıyorlar, yapmak zorundalar, eğer takip etmezlerse bakanlık kızıyor, mahallende gebe varmış senin haberin yok diye demişti.

Anliyor mu ki hemen polis esi oldugunu ne kadar sacma sapan bir sey ya onlar aramasa da sen git bence gorevini yapmak zorunda. 9 30 a kadar kan alma islemi, asi icin bir zaman yok bildigim kadariyla ama gebeler hangi gun geliyor diyebilirsin. Daha az riskli olur senin icin de gebelerin gittigi gun

Ben de hiç hazırlıklı gitmedim Hiç acımadı ama kan alınırken daha çok acıdı

Ben kan alinirken oturmuyorum bile sandalyeye kolidorda aldirdim bugun mesela sandalye riskli oturmiyim hic diye ama iste kalp atisini dinlicez diyince sedyeye uzandirdi. Eve gelip dus aldim montumu filanda spreyledim

Eveet doktora gitmeme gerek kalmadi beni bu 2 hafta goturur benim yokmus ya iste galiba 95 dogumlulardan sonrasini hep asilamislar bizi asilamamislar
Bende var hepatit aşısı sende olmaması garip. 3 doz vurulmuş hatta görüyorum e nabızdan

Kız işte babam da öyle söyledi annem de babam da sağlık personeli eğer takip etmezlerse ya da gebelik haberi olmazsa aramazlarsa kendilerine ceza kesiliyormuş ama bunların ben düştüm Peşine al işte şimdi değiştiriyorum aramasınlar beni aşı için

Ne iş yapıyosun filan herşeyi sordular canım adresimiz de zaten lojman. Değişcem şimdi e nabızdan

Ben kan alinirken oturmuyorum bile sandalyeye kolidorda aldirdim bugun mesela sandalye riskli oturmiyim hic diye ama iste kalp atisini dinlicez diyince sedyeye uzandirdi. Eve gelip dus aldim montumu filanda spreyledim
Yaa hahah sağlık ocakları da riskli tabi ama ben hiç ayakta kan aldırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…