2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sıkıntısı olsa belli ederdi galiba canım, keşfediyor olabilir.
Biz köpek dişlerde perişan olduk ama son azılar daha şenlikliymiş öyle diyorlar onlar da doğuma yakın zamana denk gelecek bakalım neler olacak

Enfeksiyon olsa nasıl anlarız ki evham mi yapıyorum acaba. Sağ ol canım bu arada. Bana sanki daha ziyade diş gibi geliyor. Enfeksiyon olsa gün içinde falan tutar sanki genelde geceleri uykusu geldiğinde elliyor bezin üstünden.

Canı yanıyor belli ama neresi ağrıyor anlamadım uykusunda inliyor bazen
Köpek dişleri çok zorladı diş etleri mosmor oldu yavrumun
Teşekkür ederim canım dolveni sorcam mutlaka.
Mecbur devlet hastanesine gidicez fazla bir beklentim yok

Köpek dişleri ilk zor dişler olduğu için bana daha zor gelmişti. Günler ve geceler sürdü hatta sıkıntıdan damagim yarıldı 4 kilo verdim. Ben o kadar uzulduysem kimmbilir yavrum ne çekti. Zaten bebekler diş çıkarırken derlermis ki " Anam çektiğim acıları bilse kara yazma bağlar ağlardı". (Teşbihte kusur olmaz )Yavrularımız hiç incinmesin

Hiç dikkat ettin mi çişi geldiği zaman da elliyor olabilir?? Enfeksiyon olsa çok ağrısı olur durmaz çiş yaparken acır. Keşif dönemi oğlum o zamanlarda benim pipim olmadığını anladığında şoka girmişti nasıl olmaz diye bedenimde pipi aradı 1-2 sefer

Kakası geldiğinde söylüyor ama çise dikkat etmedim acaba dediğin gibi yaparken mi belli ediyor. O zaman enfeksiyon değildir. İştahsız ama öyle ağlaması etmesi yok biraz fazla ilgi ve sevgi istiyor. Aslında yavrumun bana hiç eziyeti yok akşamları babasına çok ağlıyor. Benimde aklıma kocam soktu oğlanın bı sıkıntısı mi var diye işin aslı. Yaa o işleri nasil halledicez bakalım bı de onlar var dimi kitapların cinsel kimlik başlıklarını ufaktan okusam olur o zaman

Yani iştahsız da değil aslinda haftasonu 7 litre süt içmiş iki günde. Ama önceki gibi çorba tatlı yemek falan yemiyor. Elleri hep ağzında ve ısırma güdüsü çok fazla. Salya da çok fazla. Bitse de kurtulsak su dişlerden hayırlısıyla :)

Küçük yaş çocugu keşfet meye başlıyor 8 yaşında oğlum var valla oda Bi ara böyle idi.. Ama ateş hiç düşmüyor sa idrar yolu olabilir 2 güne iner diş olsa geçmezse götür Bi kültür ver.. Diş se zaten düşer ateş.. Erkek çocugu büyütmek kolay kız çocugu detay istiyor diyorlar bakalım kızım nadıl olacak bugün doktora gideyim de kesin Bi kızı görelim kısmetse

Benimki de deerma ama modellerde de farklılık olıyordur mutlaka. Benim kullandığım fotoğraftaki model.

aynısını aldıııım, ay hadi bakalım ya bilmiyorum - çok büyük umutlar bağlamıştım ama hayaller yine hava temizleme cihazına kaldı desene :)

Okuduğum kitapta haz almak için elleyebilecekleri de yazıyor canım bir nevi mastürbasyon. Bunu engellemeye çalışmayın yazıyordu hatta. Bilinçli bebek kitabın adı. Eğer haz için elliyorsa korkma normal bişey. Umarım hastalıktan/ağrıdan değildir.

Evet bende öyle biliyordum ateşli havale ve soğuk havale diye bir şey varmış. Soğuk havalenin farkedilmesi zor olduğu için riski de daha çokmuş. Daha neler neler öğreneceğiz acaba ??

Ay ilk defa duydum bunu Allah korusun ben seyi biliyorum cocugu birden soguk suyla yikamamak lazim o zaman soklama gibi olucagindan daha tehlikeli. Ilik suyla belki dus aldirmak lazim, sanki sirkeli su da yanlismis oyle demisti bir veli bana annem hep sirkeli su yapardi bize

Sende 3 oğlan vardı dimi ? Ateş yok canım şükür. Bugün de bir gozlemleyim de zannedersem evham yapıyorum.

Bezi açıkken ellediginde daha ziyade yüzünü burusturuyor bu ne böyle der gibi daha haz alma kısmına gecmedik canım ama sanırım ayağını ellerini incelediği gibi birşey bu da şimdilik. Aklımda olsun teşekkürler

Prasetamoller daha zararsız ama ateşi çabuk düşürmüyor özellikle inatçı ateşse. ibuprofenler daha etkili ama ard arda kullanmak karaciğere zarar veriyor o yüzden dönüşümlü kullanmak daha sağlıklı oluyor. Ateş parasetemollerle düşüyorse ibuprofen vermeye gerek yok

Kizlar ben simdi doktorumu degistiricektim ya esimin bir arkadasi var o bize cem ficicioglunu onermisti ama sezeryan yapmis, cok ilgili kesinlikle cok guler yuzlu vs demisti. Ayni gun babamda bir arkadasinin oglundan ayni doktorun ismini almis. Onlarda ocak ayinda dogum yapicaklarmis. Giden var mi aranizda detayli yapiyorsa ben ona gidebilirim direk biraz aklimi celdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…