2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizde de öyle eşim benden çok kabullendi eliz ismini. herkes de kabullendi sadece sıkıntı ikinci bir isim koymak istiyorum yanına sanki niyeyse yanına bir isim bulamadım
Bu aralar alin ismine takıldım kulağıma çok hoş geliyor bakalım haftaya ne önereceğim

Canım Allah yardımcın olsun evde çocuk hasta olunca ne huzur kalıyo ne düzen çok geçmiş olsun
Aynen öyle canım ne düzen kaldı ne huzur canım inanılmaz sıkkın
Şu saat oldu bak hala ağlıyor uyanıyor uyutmaya çalışıyoruz ateşi hep yüksek
Çok teşekkür ederim kuzum

Dolven hiç kullanmadık şimdiye kadar
Yarın doktor ne diyecek bakalım
Teşekkür ederim

Adam emlakçı diye kendini tanıtıyor bizim kiracımız çok iyi neyseki çok memnunuz. Adam diyo ki ev benim bizim olmasa inanır alırız
Nasıl insanlar var ya gerçekten her seferinde şaşırıyorum.
Bakalım olaylar nasıl ilerleyecek bizi de haberdar et

Kıyamam ya ben ona pek de minik inatçı ateş enfeksiyon belirtisi dişten olacağını pek sanmıyorum. sabah erkenden doktora götür kalabalık olmadan
Evet canım kesinlikle enfeksiyon bu kadar ateş
Zaten sabah bezini tutup ağladı birkaç kez, bezini tutarken de ayy ayy diyordu

Benim oglumda da iki gündür hem pipi tutma hem iki yaş azilarinin rahatsızlığı var huysuz ama ateş yok.yalnizca süt içiyor.
Ah ya kıyamam size de geçmiş olsun canım
Ateş çok kötü ya her an tetikteyim bir şey olacak diye
Ben süt de veremiyorum alerjisi var, en azından süt içebilseydi dedim ben de bugün.
Suyla muhallebi yaptım içine meyve bisküvi falan koydum birkaç kaşık ondan yedi

Ayyy kuzum benimmm çiş yaparken yanması var demekki hasta olmasın kuzular yaaa
Sabah aralıklı olarak birkaç kez bu şekilde yaptı ağladı sonra gün boyu tekrarlamadı ama ateş de hiç düşmeyince aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi
Allah hasta çocukların ailelerine sabır versin biz iki günlük ateşte perişan oluyoruz üzüntüden, onlar neler hissediyor kim bilir
Allah şifa versin hepsine inşallah

Kızlar sizde de gördüğünüz her habere her reklama ağlama olayı var mı ya
Alakalı alakasız her şeye gözlerim doluyor.
Zaten normalde de aşırı duygusal biriyim, her şeye hemen ağlarım acayip sulu gözlüyüm.
Anne olunca daha da duygusal oldum, gebelikte de tavan yaptı sanırım.
Kızıma ninni söylerken bile ağlıyorum
En son bu kadar ağlak hallerim lohusalığımda kalmıştı

Sağ ol canım bu pipi tutma olayına takılıyorum. Yeni keşfetti de ondan mı yoksa bir sıkıntısı mi var diye. Görünürde kızarıklık şişlik birşey yok gibi ama bilemedim. Azı disler çok fena. Yarın doktor dönüşü beni etiketler misin merak ederim görmem belki kaynamasin arada.

Dolven hiç kullanmadık şimdiye kadar
Yarın doktor ne diyecek bakalım
Teşekkür ederim
Ağrısı varsa özellikle diş ağrılarında dolven bizi çok rahatlatıyor canım. Biz köpek dişlerini ve ilk azilari cikarirken dolvensiz yapamadik. Ateşimiz olmuyor ama ağrımız oluyordu malesef. Sizde ateş de olduğu için muhtemelen dönüşümlü diyebilir.

Canım sana da geçmiş olsun. Pipiyi keşfetme de olabilir sizdeki durum. Bir dönem sürekli elleri orada olabiliyor. İdrar yolu enfeksiyonu çok zor oluyor inşallah değildir. Azı dişleri zorluyordur üstüne de 2 yaş sendromu

Ateş olduğu için bile yaparken ağrısı fln olmuş olabilir. yarın iyi haberlerle gel canım inşallah hafif bir enfeksiyondur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…