- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.501
Bu aralar alin ismine takıldım kulağıma çok hoş geliyorBizde de öyle eşim benden çok kabullendi eliz ismini. herkes de kabullendisadece sıkıntı ikinci bir isim koymak istiyorum yanına sanki niyeyse yanına bir isim bulamadım
Daha zaman varBu aralar alin ismine takıldım kulağıma çok hoş geliyorbakalım haftaya ne önereceğim
Evet senelerdir eliz ismini çok beğeniyorum. Muhtemelen sonrasında daha güzel bir şey bulup pişman olmayayım diye karar veremiyorumDaha zaman varama dönüp dolaşıp aynı yere gelirsiniz muhtemelen
Evet kesinlikle öyleEvet senelerdir eliz ismini çok beğeniyorum. Muhtemelen sonrasında daha güzel bir şey bulup pişman olmayayım diye karar veremiyorum
Eliz çok güzel isim bence, benim bebiş kız olsaydı seçenekler arasında olacaktıEvet senelerdir eliz ismini çok beğeniyorum. Muhtemelen sonrasında daha güzel bir şey bulup pişman olmayayım diye karar veremiyorum
Aynen öyle canım ne düzen kaldı ne huzur canım inanılmaz sıkkınCanım Allah yardımcın olsun evde çocuk hasta olunca ne huzur kalıyo ne düzen çok geçmiş olsun
Dolven hiç kullanmadık şimdiye kadarBende eğer inatçı ateş varsa calpol ve dolveni dönüşümlü veriyorum. 4 saatte bir. Dolven tarzı ibrumin içeren ateş düşürücüleri üst üste vermek iyi değil diye biliyorum karaciğeri yoruyor diye biliyorum
Nasıl insanlar var ya gerçekten her seferinde şaşırıyorum.Adam emlakçı diye kendini tanıtıyor bizim kiracımız çok iyi neyseki çok memnunuz. Adam diyo ki ev benimbizim olmasa inanır alırız
Evet canım kesinlikle enfeksiyon bu kadar ateşKıyamam ya ben ona pek de minikinatçı ateş enfeksiyon belirtisi dişten olacağını pek sanmıyorum. sabah erkenden doktora götür kalabalık olmadan
İnşallah canımEvet ya çocuklar hastalanmasa hiç, masum meleklerinşallah hemencecik toparlar
Ah ya kıyamam size de geçmiş olsun canımBenim oglumda da iki gündür hem pipi tutma hem iki yaş azilarinin rahatsızlığı var huysuz ama ateş yok.yalnizca süt içiyor.
İnşallah canım teşekkür ederimEvet ateş düşürücü bizde çok etkili oluyor, hatta calpol ve dolvenlere göre daha zararsız diye biliyorum, belki işinize yarar, bir an önce iyileşir prenses
Teşekkür ederim canımHiç kıyamam ya çok geçmiş olsun
Ayyy kuzum benimmm çiş yaparken yanması var demekkiEvet canım kesinlikle enfeksiyon bu kadar ateş
Zaten sabah bezini tutup ağladı birkaç kez, bezini tutarken de ayy ayy diyordu
Sabah aralıklı olarak birkaç kez bu şekilde yaptı ağladı sonra gün boyu tekrarlamadı ama ateş de hiç düşmeyince aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldiAyyy kuzum benimmm çiş yaparken yanması var demekkihasta olmasın kuzular yaaa
Sağ ol canım bu pipi tutma olayına takılıyorum. Yeni keşfetti de ondan mı yoksa bir sıkıntısı mi var diye. Görünürde kızarıklık şişlik birşey yok gibi ama bilemedim. Azı disler çok fena. Yarın doktor dönüşü beni etiketler misin merak ederim görmem belki kaynamasin arada.Ah ya kıyamam size de geçmiş olsun canım
Ateş çok kötü ya her an tetikteyim bir şey olacak diye
Ben süt de veremiyorum alerjisi var, en azından süt içebilseydi dedim ben de bugün.
Suyla muhallebi yaptım içine meyve bisküvi falan koydum birkaç kaşık ondan yedi
Ağrısı varsa özellikle diş ağrılarında dolven bizi çok rahatlatıyor canım. Biz köpek dişlerini ve ilk azilari cikarirken dolvensiz yapamadik. Ateşimiz olmuyor ama ağrımız oluyordu malesef. Sizde ateş de olduğu için muhtemelen dönüşümlü diyebilir.Dolven hiç kullanmadık şimdiye kadar
Yarın doktor ne diyecek bakalım
Teşekkür ederim
Canım sana da geçmiş olsun. Pipiyi keşfetme de olabilir sizdeki durum. Bir dönem sürekli elleri orada olabiliyor. İdrar yolu enfeksiyonu çok zor oluyor inşallah değildir. Azı dişleri zorluyordur üstüne de 2 yaş sendromuSağ ol canım bu pipi tutma olayına takılıyorum. Yeni keşfetti de ondan mı yoksa bir sıkıntısı mi var diye. Görünürde kızarıklık şişlik birşey yok gibi ama bilemedim. Azı disler çok fena. Yarın doktor dönüşü beni etiketler misin merak ederim görmem belki kaynamasin arada.
Ateş olduğu için bile yaparken ağrısı fln olmuş olabilir.Sabah aralıklı olarak birkaç kez bu şekilde yaptı ağladı sonra gün boyu tekrarlamadı ama ateş de hiç düşmeyince aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi
Allah hasta çocukların ailelerine sabır versinbiz iki günlük ateşte perişan oluyoruz üzüntüden, onlar neler hissediyor kim bilir
Allah şifa versin hepsine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?