2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya bende öyle ama ya şartlar müsaitse ve normal olursa benim kendimi hazırlamam lazım ağrısına . Yarımsaat sonra böyle bir ağrın olcak çok normal çekmen lazım gibi

Ya bende öyle ama ya şartlar müsaitse ve normal olursa benim kendimi hazırlamam lazım ağrısına . Yarımsaat sonra böyle bir ağrın olcak çok normal çekmen lazım gibi
İnsanın ağrı eşiği de önemli bir faktör bence burda. Ya bir şey diyim mi o an bunu düşünemeyeceğiz zaten istediğin kadar hazırla kendini

Evet sirkeli su da iyi değilmiş soyup eklem yerlerine kompress yapıp geçmezse ılık bir duş iyi fikir bencede. Ben o yüzden soğutucu bantlardan bulunduruyorum hep evde. Ateş işi çok yorucu oluyor cidden başında nöbettesin çocuk kendinde değil

Kızlar bide bişey sorcam detaylı ultrason kaçıncı haftada oluyo benim doktorum sadece ikili test yaptırdı üçlüye gerek yok dedi bide siyahlı grili özel bı klinik var bir kere gitmiştim orda gidip detaylı yaptırsam mi diyorum acaba

18-23 arası diye biliyorum. Genelde 20. Haftada gönderiyorlar sanırım. Siyahlı grili ne?

18.haftadan itibaren yapılıyormuş canım 24.haftaya kadar falan

Çatı muayenesini doktorlar içeriden elleri ile yapıyorlar doğuma yakın. Çatın müsait normal doğuma veya dar zor olacak gibi yorum yapıyorlar. Şimdiden düşünmeye gerek yok 36. haftada durum güncellenir benim ilk doğum sezaryen ama normal deneyeceğim her şey yolunda giderse. Tabi doğuma doğru vazgeçebilirim normalden.
Çocuğa da bağlı gelmek istemeyen çocuk gelmiyor anacım ister çatın geniş olsun ister olmasın kimi dönmüyor kiminin boynunda kordon 2-3 tur atmış izin vermiyor... bazısı içeride kakayı yapıveriyor Çocuk kendi belirliyor doğum şeklini

Benim ablam da ssvd yaptı. Çok şükür sıkıntısız doğurdu. İnşallah senin de öyle olur

Detaylı usg önemli atlama lütfen. Ben 20/0 da gireceğim.

Limonlu çorap yapıyorlar ayak bileklerine onun da etkili olduğunu okumuştum bir çok uygulayan anneden.

valla bazen düşünüyorum bizim annelerimiz bizi çok iyi yetiştirmiş gerçekten şu an annelerimize bakarak daha bilinçliyiz herşeyi biliyoruz okuyor araştırıyoruz o zamanlar bizimkilerin elinde imkan bile yoktu çoğunun okuma yazması bile yoktu mesela annem beni evde doğum yapmış hemde pozisyonum tam sezeryanlık dizim tek bacağım katlı halde ve ilk bacağımı çıkarıyorum diğeri içerde ona rağmen çok şükür kadın doğurabilmiş biz o kadar imkanla normal doğumdan korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…