- 28 Ağustos 2020
- 9.004
- 41.416
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.541
Forumda bir araştır canım, yorum yapan olmuştur belki. Ben benim doktorumun adını çok gördüm burdaKizlar ben simdi doktorumu degistiricektim ya esimin bir arkadasi var o bize cem ficicioglunu onermisti ama sezeryan yapmis, cok ilgili kesinlikle cok guler yuzlu vs demisti. Ayni gun babamda bir arkadasinin oglundan ayni doktorun ismini almis. Onlarda ocak ayinda dogum yapicaklarmis. Giden var mi aranizda detayli yapiyorsa ben ona gidebilirim direk biraz aklimi celdiler
Benimde en korktuğum şey ateş. İlk zamanlar 38,5 görünce acile gidiyorduk. Orada da bişey yapmıyorlardı ateş düşürücü verip üstünü çıkartıp bekletiyorlardıBen inanilmaz korkuyorum ya atesten, anaokulunda o kadar korkardim ki cocuklarin atesi cikinca velilere hemen haber verirdim. Gelip hemen almazlardi bir de dakikalari sayardimcalpol verir misiniz bir kasik biz gelene kadar derlerdi okulda ilac bulundurmak ve vermek de yasakti. Mecbur kalinca eczaneden alip veriyorduk sonra ilac formu doldurtuyordum icirdigime ve velinin onay verdigine dair bakalim ben nasil olucam bu konuda muhtemelen biraz panik olurum
Bende bu ateş ölçeri kullanıyorum. Çok çok memnunum elimden düşürmüyorum desem yeridirBende korkuyorum ateşten bizde anasınıfında ateşlenen olunca hemen arardık velileri köy okulunda çalıştığım yıllarda hemen gelemezdi de veliler, bazıları hiç gelmezdi hatta acayip telaş yapardım. Ordan kalma bir korku var bende de. O yüzden iyi bir ateş ölçer almak istiyorum. Sanırım Braun 6520 yi önerilmişti daha önce.
Benimde en korktuğum şey ateş. İlk zamanlar 38,5 görünce acile gidiyorduk. Orada da bişey yapmıyorlardı ateş düşürücü verip üstünü çıkartıp bekletiyorlardıNe ağlardım birşey olacak diye. Şimdi yine korkuyorum ama ateş düşürücü verip bekliyorum en azından
Forumda bir araştır canım, yorum yapan olmuştur belki. Ben benim doktorumun adını çok gördüm burda
Canım profesör mü doktor? Profesör fiyatı yüksek olunca da genelde riskli gebeliklerde ve tüp bebek vs. olunca gidiliyor. O yüzden yorum yoktur belkiBaktim da genelde tup bebek ile ilgili gitmis herkes onun disinda doguma kontrole giden yok
Tüp brbek doktorları da fazla yoğun oluyor. Onu da göz önüne al derim. Acıbademde cem kızılaslanı da duymuştum. Bi arkadaşım orada çalışıyor ve ona gitmişti.Baktim da genelde tup bebek ile ilgili gitmis herkes onun disinda doguma kontrole giden yok
Canım profesör mü doktor? Profesör fiyatı yüksek olunca da genelde riskli gebeliklerde ve tüp bebek vs. olunca gidiliyor. O yüzden yorum yoktur belki
Tüp brbek doktorları da fazla yoğun oluyor. Onu da göz önüne al derim. Acıbademde cem kızılaslanı da duymuştum. Bi arkadaşım orada çalışıyor ve ona gitmişti.
Aynen iyi düşün araştır hızlı karar vermeEvet evet profesor hem perinatoloji hem tup bebek biraz okudum dabenim doktorumda da profesor farki vardi aslinda fiyatlari ayni olabilir. Bilemedim aslinda cem oncuoglunu dusunuyordum tamamen esimle babam kafami karistirdi hem o daha uygundur muhtemelen. Su detayliyi da yapsin da bizim doktor sonra bakiyim napicam
Benim önceki doktorum da hem tüp bebek doktoru hem riskli gebelik hem öğretim üyesi hem özel kliniği olan bir doktordu.. ama çok yogun oluyorlar bir koltuk altında üç dört karpuz taşınmıyor yani taşınıyorsa da sorunlar olabiliyor. Ne zaman istesem ulaşabiliyordum ama hep çok yogunum çok yorgunum sirkencubin diye dertlenirdi. Çok açgözlüler o zaman çapına göre hasta al de mi? Şimdikisi de yine perinatolog ve öğretim üyesi yani acil bir sıkıntı olduğu zaman onun ismiyle direk üniversitenin kadın dogum servisine gidebilirim ama bu da sadece salı ve cumaları hasta bakıyor klinikte.Evet evet profesor hem perinatoloji hem tup bebek biraz okudum dabenim doktorumda da profesor farki vardi aslinda fiyatlari ayni olabilir. Bilemedim aslinda cem oncuoglunu dusunuyordum tamamen esimle babam kafami karistirdi hem o daha uygundur muhtemelen. Su detayliyi da yapsin da bizim doktor sonra bakiyim napicam
Benim önceki doktorum da hem tüp bebek doktoru hem riskli gebelik hem öğretim üyesi hem özel kliniği olan bir doktordu.. ama çok yogun oluyorlar bir koltuk altında üç dört karpuz taşınmıyor yani taşınıyorsa da sorunlar olabiliyor. Ne zaman istesem ulaşabiliyordum ama hep çok yogunum çok yorgunum sirkencubin diye dertlenirdi. Çok açgözlüler o zaman çapına göre hasta al de mi? Şimdikisi de yine perinatolog ve öğretim üyesi yani acil bir sıkıntı olduğu zaman onun ismiyle direk üniversitenin kadın dogum servisine gidebilirim ama bu da sadece salı ve cumaları hasta bakıyor klinikte.
Bu bence kişiden kişiye, hatta doğumdan doğuma değişir. Kimisi çok rahat doğum yapıyor, epiduralle ya da şimdi trend olan doğal doğumla hiç ağrı hissetmeden kolayca doğuruyor. Kimisi saatlerce doğumhanede kalıyor. Normali düşünmüyor bile. Ben genel anestezi yapın direkt bayıltın uyandığımda kucağımda olsun diyen de duydum ki gerçekten öyle doğurdu. Doğuma dair hiçbir şey hatırlamıyor. Sana şimdi çok kolay normal yap da diyemez kimse, çok feci kesin sezaryen olsun da diyemez. Kendi hikayemize göre yolumuzu bulacağımızı düşünüyorum. Bakalım bebeklerimiz neye müsade edecekKızlar normal doğum çok mu zor. Benim karnım ağrısa ağlarım o şekil yani. Yani adet ağrısı da çekmedim hiç bu zamana kadar ondan diyorlar ya adetin beş altı kat fazlası vs diye kafamda hayal edemiyorum o ağrıyı. Bana acının tarifi lazımkafamı ikna etmem lazım
Bana da acının tarifi lazım ama bi arkadaşım çok rahat doğum yaptı diğeri 20 saat filan sancı çekti yeterli açık olmadı diye sezaryen aldılar mecburen kişiden kişiye değişiyor bu durum sankiKızlar normal doğum çok mu zor. Benim karnım ağrısa ağlarım o şekil yani. Yani adet ağrısı da çekmedim hiç bu zamana kadar ondan diyorlar ya adetin beş altı kat fazlası vs diye kafamda hayal edemiyorum o ağrıyı. Bana acının tarifi lazımkafamı ikna etmem lazım
Evet çatısı geniş olan kadınlar daha rahat doğum yapıyor, doğru o.Bana da acının tarifi lazım ama bi arkadaşım çok rahat doğum yaptı diğeri 20 saat filan sancı çekti yeterli açık olmadı diye sezaryen aldılar mecburen kişiden kişiye değişiyor bu durum sankibaseni geniş olanlarım daha kolay doğum yapacağını duymuştum ama hurafe de olabilir araştırmadım eğer öyleyse yaşadım
Ben şok benim popo dümdüz bu çocuk nereden çıkacakEvet çatısı geniş olan kadınlar daha rahat doğum yapıyor, doğru o.Hatta erkeklerin geniş kalçalara ilgi duymasının sebebi de içgüdüsel olarak bu doğurgandır, çok doğurur düşüncesiymiş.
Aaaaaaaa gerçekten miiiEvet çatısı geniş olan kadınlar daha rahat doğum yapıyor, doğru o.Hatta erkeklerin geniş kalçalara ilgi duymasının sebebi de içgüdüsel olarak bu doğurgandır, çok doğurur düşüncesiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?