2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sana tavsiyem kimseye doğum zor mu diye sorma. Buna annen teyzen de dahil. Akışına bırak. Bilinç altına korku tohumları ekersin farkında olmazsın kolay olan da zor gelir. Boşver mis kokusunu düşün

18.haftadan itibaren yapılıyormuş canım 24.haftaya kadar falan

Detaylı usg önemli atlama lütfen. Ben 20/0 da gireceğim.
Anladım kızlar ben şuan 15+4 deyim 20 olunca o zmn kliniğe gidiyim detaylı USG bakılsın bu doktorum sadece dediğim gibi siyah beyaz ekran yani 3 boyutlu değil ordan bakıyo baş popo fln ölçümünü de bakıyo ama detayliya daha iyi bı yere gitmek istiyorum

Zaten onun için ya perinatologa ya da radyologa yönlendiriyorlar. Detaylı organ taramasını onlar yapıyor. Hem cihazları daha farklı, hem de uzmanlık istiyor biraz. Senin doktorunun perinatoloji uzmanlığı yoksa bakmaz zaten. Benimki ben bakamıyorum dedi.

Anladım canım dediğim klinikte var sanırım arkdsim yaptırmıştı bende ona giderm

Evet evet hic iyi degilmis hemde sebebini bilmiyordum da netten baktim sabah. Sogutucu bantlari bilmiyordum alalim bizde ilerde, insallah en az atesle atlatiriz ilerde hepimiz

Eklentiler

• SmartSelect_20201208-115318_Chrome.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 17

Cok haklisin bende bunlari dusunup kendimi motive ediyorum normal doguma benim babannem 4 cocugunu da evde dogurmus bunlarin iki tanesi ikiz ben eskisi gibi korkmuyorum zaten regli donemlerim cok sancili gecerdi kac kez agri kesici igne icin doktora gitmistik. Bunun bir kac kat daha fazlasi dayanirsin diyorum bir de bugun annemle konustuk dedim cati muayenesi nasil oluyor ben elle kontrol ediyorlar saniyordum. Artik sanirim su plastik seyi kullanarak bakiyorlarmis. Ee dedim bana onu yapti gecen doktor abartilcak da bir sey degil hani, ayri bir cesaret geldi bu konusmadan sonra

Aa bizde annemle bugun bunu konustuk bana artik elle yapmiyorlar demisti kandirdi mi beni plastik bir sey var onla bakiyorlar demisti

Bende tam 20. Haftaya randevu aldim 28 aralik da gidicem

Benim doktorum da perinatolog değil sanırım ama detaylı yapıyor

Aa bizde annemle bugun bunu konustuk bana artik elle yapmiyorlar demisti kandirdi mi beni plastik bir sey var onla bakiyorlar demisti
Şimdi ne desem bilemedim ben elle diye hatırlıyorum ama o plastik şeyin adı spektrum sanırım boyutları var mesela sürüntü alırken small takıyorlar elle daha iyi olabilir bakması bide benim doktorumun eli çok hafif cidden kaç kere smear aldı sürüntü aldı çatı muayenesi sancı çekerken de tabi sayısız kontrol hiç acıtmadan yaptı hepsini

Evet bazıları yapıyor sanırım, genelde yönlendiriyorlar ama bildiğim kadarıyla. Kendi yapması da güzel.
Evet ben de bu doktora gelene kadar perinatologa yönlendiriyorlar sanıyordum. Makineye de bağlıdır belki kendi yapması çok iyi oldu benim için. Ve bir muayene bir kontrol olarak çağırıyor o çok iyi oluyor

Ben de elle diye biliyorum, güncel bilgim bu yönde

Haha annem de once sustu zaten anlamaliydim bir de goruntulu konusuyorduk dondu sandim galiba bana small kullandi ki pek bir sey olmadi erkek doktor en iyisi ya kayinvalidem de diyor erkek doktorlar daha nazik kizim sen ona git diye son hafta oluyor cati muayenesi sanirim hallederiz onu da inaniyorum

Hahah görüntü dondu öğretmenim geldi aklıma

Bende aynı fikirdeyim bakalım bi yandan normal deneyim diyorum ilki sezeryan 2 gün sancıya rağmen hiç açılma olmadı son zamana doğru fikrim değişir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…