2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bize de önce erkek sonra kiz dendi kız diyen perinatologdu :) 19 unda randevumuz bakalım kesinleşir o zaman :) ogluşunuz hayırlı olsun. :)
Teşekkür ederim sizin de kızınız hayırlı olsun detaylıda bana yine kızın olacak derlerse hiç şaşırmam artık sersem ettiler bizi

Elle yapıyorlar çatı muayenesini ben yaptıramamıştım doktorda zorlamadı zaten sezaryen yaptırtmak da istiyordu bahanesi oldu

Bence kadın veya erkek olarak değil de kişilik meselesi biraz ya. Benim önceki doktorum erkekti buz gibiydi mesela ne bir heyecan ne bir pozitif elektrik hiçbir şey yoktu. Ama bu doktorum kadın ama pozitif ve resmen anne gibi. Hatta doğuma giren tanıdıklara sordum doğum esnasında o kadar güzel sakinleştiriyor dedi ki yüzünü başını okşuyormuş falan. Çok hoşuma gitti biraz da doktorun kendinde bitiyor

Benim vajinismus geçmişim vardı ve daha önce yaptığım düşükte vajinal mudahale sırasında vajinismus yeniden nüksetmişti. Yeniden aştım sanıyordum bu süreci ama şimdi vajinal muayene olamıyorum kesinlikle doktor da kesinlikle sezeryan diyor haklı olarak.. işin garibi hayatimda hic operasyon geçirmedim yani hiç anestezi bile almadım ve şimdi ameliyattan korkuyorum .. nasıl çıkacak bu çocuk hiç bilmiyorum

Bence kesinlikle doğum hikayesi okumayın okursanızda pozitif olanları okuyun. İster istemez etkileniyor insan. Yaptığım en büyük hata. Eşim internete bakma diyip kızıyor ama yine kendimi alamıyorum hatta bazen doktor bişey diyo yanlış mı dedi acaba diyorum ben internette baktım böyle değildi diyorum. Eşim kızıyor doktora da söyle ben baktım siz yanşış biliyorsunuz de diyor

Cem öncüloğlunu instagramda Görkem karmandan duymuştum. Doktorumdan çok memnunum demişti. İki çocuğunuza o doktorla normal doğum yaptı diye hatırlıyorum.Hatta doğum videosu da vardı YouTube da.

Halledersin canım hiç bişey yok o işte. Bencede erkek doktorlar daha kibar ya

Bende ilkinde 20. Haftada gitmiştim detaylıya yüzünü ısrarla göstermedi tosbik. Ama 22. Haftada çok güzel bir poz verdi bize. Sonra iyice surat yağlanıyor 30larda verdiği bir foto var doktorun aynısı çıktı karnımdan

Ayy ne guzel sefkat cok onemli ya cok sanslisin bence boyle bir doktor bulduguna

4 saatte bir dönüşümlü olarak verebilirsiniz ikinci günün sonumda inatçı ateş devam ederse mutlak doktora gidilmeli enfeksiyon olabilir

Detaylıya 17 aralıkta 20+3te gitmeye karar verdim inş yüzünğ de gösterir kaç kez gittim paşa hep sırtını dönmüş yatıyo

Bende çok bir adet ağrısı çekmedim şimdiye kadar. Hiç hayal edemiyorum doğumu hatta ben tüp bebek sürecinde yumurta toplamadan sonra anestezinin etkisinden ağlayarak uyanmıştım öyle çok canım yanmıştı. Transferde bile acı duymuştum. Okuduğum yorumlarda bu iki işlem içinde acısız demişlerdi.Canım çok mu tatlı acaba, normal doğuma odaklanmasam mı vs diye düşünüyorum. @pissa canım sen ağrı hissetmiş miydin bu işlemlerde?

Canım ben bi kere araba kapısına tırnağımı sıkıştırmıştım hayatımda böyle ağrı görmedim. Sürekliydi ve ilk 3 saat azalmadı ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım ama dayandım sonuçta. Annemin de başına gelmiş doğum sancısından daha kötüydü dedi onun ağrısı için. Dayanılır yani

Doktorum bana 15-20 arası git dedi 19+ larda oluyorum o zaman ben yine de 20+2 ye randevu aldım, erken mi olur acaba ya? Görelim istiyorum ben de az da değil, 500 lira devamlı devamlı gidemem

Canım duydun mu Bora hoca pozitif olmuş büyük ihtimal Buğra da pozitif çıkacak
Evet canım dün yazmıştım buraya hatta , şimdilik Buğra hocada bişey yok gibi, yakın zamanda gittin mi? Ben geçen salı gitmiştim kontrole, bende covid çıksaydı 1 haftada belirti gösterirdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…