- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.601
Teşekkür ederim sizin de kızınız hayırlı olsunBize de önce erkek sonra kiz dendi kız diyen perinatologdu :) 19 unda randevumuz bakalım kesinleşir o zaman :) ogluşunuz hayırlı olsun. :)
Nasıl olacak bakalım kuzu iyice büyümüş olacak bebiş lerAynen canım valla şok oluyoruz gün geçtikçeböyleyim yani resmen ayyy 23 daha bi heyecanlı olcak detaylı yani
Elle yapıyorlar çatı muayenesiniCok haklisin bende bunlari dusunup kendimi motive ediyorum normal dogumabenim babannem 4 cocugunu da evde dogurmus bunlarin iki tanesi ikiz ben eskisi gibi korkmuyorum zaten regli donemlerim cok sancili gecerdi kac kez agri kesici igne icin doktora gitmistik. Bunun bir kac kat daha fazlasi dayanirsin diyorum bir de bugun annemle konustuk dedim cati muayenesi nasil oluyor ben elle kontrol ediyorlar saniyordum. Artik sanirim su plastik seyi kullanarak bakiyorlarmis. Ee dedim bana onu yapti gecen doktor abartilcak da bir sey degil hani, ayri bir cesaret geldi bu konusmadan sonra
Bence kadın veya erkek olarak değil de kişilik meselesi biraz ya. Benim önceki doktorum erkekti buz gibiydi mesela ne bir heyecan ne bir pozitif elektrik hiçbir şey yoktu. Ama bu doktorum kadın ama pozitif ve resmen anne gibi. Hatta doğuma giren tanıdıklara sordum doğum esnasında o kadar güzel sakinleştiriyor dedi ki yüzünü başını okşuyormuş falan. Çok hoşuma gittiHaha annem de once sustu zaten anlamaliydim bir de goruntulu konusuyorduk dondu sandimgaliba bana small kullandi ki pek bir sey olmadi erkek doktor en iyisi ya kayinvalidem de diyor erkek doktorlar daha nazik kizim sen ona git diye son hafta oluyor cati muayenesi sanirim hallederiz onu da inaniyorum
Benim vajinismus geçmişim vardı ve daha önce yaptığım düşükte vajinal mudahale sırasında vajinismus yeniden nüksetmişti. Yeniden aştım sanıyordum bu süreci ama şimdi vajinal muayene olamıyorum kesinlikleBen kendimi illa normal doğuracağım ya da illa sezaryen olsun diye şartlamıyorum mesela. Gönül ister tabi normal olsun, kendi vücut sağlığım için yapabilirsem normal isterim. Adı üzerinde “normal” olan o çünkü. Sezaryen ne de olsa bir ameliyat, kaç kat kesiliyor dikiliyor. Ama şartlar müsade etmez de sezaryen gerekirse tüh niye normal doğuramıyorum diye de üzülmem. Bebeğime sağ salim kavuşayım da
Cem öncüloğlunu instagramda Görkem karmandan duymuştum. Doktorumdan çok memnunum demişti. İki çocuğunuza o doktorla normal doğum yaptı diye hatırlıyorum.Hatta doğum videosu da vardı YouTube da.Evet evet profesor hem perinatoloji hem tup bebek biraz okudum dabenim doktorumda da profesor farki vardi aslinda fiyatlari ayni olabilir. Bilemedim aslinda cem oncuoglunu dusunuyordum tamamen esimle babam kafami karistirdi hem o daha uygundur muhtemelen. Su detayliyi da yapsin da bizim doktor sonra bakiyim napicam
Halledersin canım hiç bişey yok o işte. Bencede erkek doktorlar daha kibar yaHaha annem de once sustu zaten anlamaliydim bir de goruntulu konusuyorduk dondu sandimgaliba bana small kullandi ki pek bir sey olmadi erkek doktor en iyisi ya kayinvalidem de diyor erkek doktorlar daha nazik kizim sen ona git diye son hafta oluyor cati muayenesi sanirim hallederiz onu da inaniyorum
Bence kadın veya erkek olarak değil de kişilik meselesi biraz ya. Benim önceki doktorum erkekti buz gibiydi mesela ne bir heyecan ne bir pozitif elektrik hiçbir şey yoktu. Ama bu doktorum kadın ama pozitif ve resmen anne gibi. Hatta doğuma giren tanıdıklara sordum doğum esnasında o kadar güzel sakinleştiriyor dedi ki yüzünü başını okşuyormuş falan. Çok hoşuma gittibiraz da doktorun kendinde bitiyor
Cem öncüloğlunu instagramda Görkem karmandan duymuştum. Doktorumdan çok memnunum demişti. İki çocuğunuza o doktorla normal doğum yaptı diye hatırlıyorum.Hatta doğum videosu da vardı YouTube da.
4 saatte bir dönüşümlü olarak verebilirsiniz ikinci günün sonumda inatçı ateş devam ederse mutlak doktora gidilmeli enfeksiyon olabilirCalpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.
Bende çok bir adet ağrısı çekmedim şimdiye kadar. Hiç hayal edemiyorum doğumuKızlar normal doğum çok mu zor. Benim karnım ağrısa ağlarım o şekil yani. Yani adet ağrısı da çekmedim hiç bu zamana kadar ondan diyorlar ya adetin beş altı kat fazlası vs diye kafamda hayal edemiyorum o ağrıyı. Bana acının tarifi lazımkafamı ikna etmem lazım
Kız sorma valla merak ediyorum en son 15. Haftada görmüştümNasıl olacak bakalım kuzu iyice büyümüş olacak bebiş ler
Canım ben bi kere araba kapısına tırnağımı sıkıştırmıştım hayatımda böyle ağrı görmedim. Sürekliydi ve ilk 3 saat azalmadı ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım ama dayandım sonuçta. Annemin de başına gelmiş doğum sancısından daha kötüydü dedi onun ağrısı için. Dayanılır yaniKızlar normal doğum çok mu zor. Benim karnım ağrısa ağlarım o şekil yani. Yani adet ağrısı da çekmedim hiç bu zamana kadar ondan diyorlar ya adetin beş altı kat fazlası vs diye kafamda hayal edemiyorum o ağrıyı. Bana acının tarifi lazımkafamı ikna etmem lazım
Evet bence de şefkat çok önemliAyy ne guzel sefkat cok onemli yacok sanslisin bence boyle bir doktor bulduguna
Doktorum bana 15-20 arası git dedi 19+ larda oluyorum o zaman ben yine de 20+2 ye randevu aldım, erken mi olur acaba ya? Görelim istiyorum ben deBende ilkinde 20. Haftada gitmiştim detaylıya yüzünü ısrarla göstermedi tosbik. Ama 22. Haftada çok güzel bir poz verdi bize. Sonra iyice surat yağlanıyor 30larda verdiği bir foto var doktorun aynısı çıktı karnımdan
Evet canım dün yazmıştım buraya hattaCanım duydun mu Bora hoca pozitif olmuş büyük ihtimal Buğra da pozitif çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?