- 10 Nisan 2020
- 1.504
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.621
Ya normalde o an acı var sezeryanda doğumdans onra var her türlü acı var yaniBende çok bir adet ağrısı çekmedim şimdiye kadar. Hiç hayal edemiyorum doğumuhatta ben tüp bebek sürecinde yumurta toplamadan sonra anestezinin etkisinden ağlayarak uyanmıştım öyle çok canım yanmıştı. Transferde bile acı duymuştum. Okuduğum yorumlarda bu iki işlem içinde acısız demişlerdi.Canım çok mu tatlı acaba, normal doğuma odaklanmasam mı vs diye düşünüyorum. @pissa canım sen ağrı hissetmiş miydin bu işlemlerde?
O zaman dayanılır birşey ya. Ara sıra geldiğini düşünürsek eğerCanım ben bi kere araba kapısına tırnağımı sıkıştırmıştım hayatımda böyle ağrı görmedim. Sürekliydi ve ilk 3 saat azalmadı ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım ama dayandım sonuçta. Annemin de başına gelmiş doğum sancısından daha kötüydü dedi onun ağrısı için. Dayanılır yani
Kendi doktorun da ileride foto verir ya. Pozisyonları düzgün olunca açar 4d yi. Beni 20. Haftada çağırdı senin gibi gitmiş olacağım yani bende. Baksana şu fotoyu 22de verdi rutin muayenedeDoktorum bana 15-20 arası git dedi 19+ larda oluyorum o zaman ben yine de 20+2 ye randevu aldım, erken mi olur acaba ya? Görelim istiyorum ben deaz da değil, 500 lira devamlı devamlı gidemem
Bence de, dayanılır, bi arkadaşımın sancılar 8-9 saat sürmüş ama ilk 5 saat geliyo gidiyo gidince rahatsın dedi. Sadece son 1-2 saat daha zormuş kasılmalar sıklaştığı için ama dayanılıyor gayet dedi :)O zaman dayanılır birşey ya. Ara sıra geldiğini düşünürsek eğer
:)) öyle ya valla yine şanslılar bizim çocuklar en azından bilinçli ve bilgili anneleri olacakCok haklisin bende bunlari dusunup kendimi motive ediyorum normal dogumabenim babannem 4 cocugunu da evde dogurmus bunlarin iki tanesi ikiz ben eskisi gibi korkmuyorum zaten regli donemlerim cok sancili gecerdi kac kez agri kesici igne icin doktora gitmistik. Bunun bir kac kat daha fazlasi dayanirsin diyorum bir de bugun annemle konustuk dedim cati muayenesi nasil oluyor ben elle kontrol ediyorlar saniyordum. Artik sanirim su plastik seyi kullanarak bakiyorlarmis. Ee dedim bana onu yapti gecen doktor abartilcak da bir sey degil hani, ayri bir cesaret geldi bu konusmadan sonra
Benimde 21 haftalıkken vardı oğlumun böyle fotosu doğunca aynıydı yüzü tamam bu benim dedim hemenKendi doktorun da ileride foto verir ya. Pozisyonları düzgün olunca açar 4d yi. Beni 20. Haftada çağırdı senin gibi gitmiş olacağım yani bende. Baksana şu fotoyu 22de verdi rutin muayenede
:)) öyle ya valla yine şanslılar bizim çocuklar en azından bilinçli ve bilgili anneleri olacak
Yaa çok tatlı. 4D yi açıyor benim doktor her seferinde, ama güzel görüntü elde edemiyoruz tabi. Burnunu gördüm bi geçen sefer. Babasına benziyorKendi doktorun da ileride foto verir ya. Pozisyonları düzgün olunca açar 4d yi. Beni 20. Haftada çağırdı senin gibi gitmiş olacağım yani bende. Baksana şu fotoyu 22de verdi rutin muayenede
aaa benim randevum da 28 aralıkBende tam 20. Haftaya randevu aldim 28 aralik da gidicem
BencedeBelki bir parca da daha evhamli annelere sahip olabilirler ama o kadar da olacak
Tetenoz gözükmeyrbilir ama herkesi ilkokulda sıraya girerdik vururlardı,Kızlar daha önce tetenoz olup olmadığınızı hatırlıyor musunuz yoksa bir testte falan mı çıkıyor? Hepatit aşım var benim, kan testinde de çıkıyor ama tetenozu hiç hatırlamıyorum. En son ortaokulda falan birşeyler vurmuşlardı ama
aaa benim randevum da 28 aralıkçok heyecanlıyım bir an önce geçse zaman diyorum hep 1 ay oluyor benim randevu aram bekliyorum o yüzden özlüyorum da
Kendi doktorun da ileride foto verir ya. Pozisyonları düzgün olunca açar 4d yi. Beni 20. Haftada çağırdı senin gibi gitmiş olacağım yani bende. Baksana şu fotoyu 22de verdi rutin muayenede
Kızcağız ipucu veriyor en azındanYaa çok tatlı. 4D yi açıyor benim doktor her seferinde, ama güzel görüntü elde edemiyoruz tabi. Burnunu gördüm bi geçen sefer. Babasına benziyor
Evet ya, elleri de bana benziyor bence. Uzun ince parmaklıKızcağız ipucu veriyor en azındanya benim en yakın arkadaşımın plesenta öndeydi yüzünü asla göremedik. Bunlar en azından yavaş yavaş açıyorlar
Suratını pek yakalayamıyorlar. Yakaladıklarında bir poz alıyorlar mutlakaYaaa cok guzel4d yi bende hic acmadi galiba hic yuzden yok yani hep ayni pozun buyumus hali gibi yakalayip cikariyor ama belki artik ultrasona sigmicak tum vucudu dedi ya bana da verir yuzunun goruntusunu insallah
aynen bende öyleyim benimkide çok ultrasonda tutma taraftarı değil o yüzden kısa kesiyor bide arası 1 ay olunca çok özlüyosun bide tabi iyi mi aceba diye düşünüyorsun zaman daha da uzuyor :))Benim bu sefer bir ayi da gecicek bu hafta kontrol hakkimi kullanmazsamsaglik ocaginda dun kalp atisini dinledim ya biraz icim rahat etti dayanabilirim gibi ben yuzunu asiri merak ediyorum ya hic yuzune de bakmadi hep bas popo dan ultrason fotografimiz var cok heyecanliyim
doktora ne kadar baktıysan artıkBende ilkinde 20. Haftada gitmiştim detaylıya yüzünü ısrarla göstermedi tosbik. Ama 22. Haftada çok güzel bir poz verdi bize. Sonra iyice surat yağlanıyor 30larda verdiği bir foto var doktorun aynısı çıktı karnımdan
22. Hafta başı derken, 21+0 dan sonrayı mı kastettiBenim doktorumda 22. Haftanın başında ayrıntılya randevu al en güzel o zaman görünüyo dediben de aralık sonunda gidicem sanırım. Şuan doktor bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?