- 28 Ağustos 2020
- 9.004
- 41.416
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.641
Kız fotoğrafın aynısı çıkmış doktorun değildoktora ne kadar baktıysan artık
Benim ağrı eşiğim çok yüksekmiş, bunu hem doktorum hem de dogum sürecinde hastanedeki asistanlar ve hemşireler söylemişlerdi sen insan değilsin diyorlardı ama ilk tedavide yumurta toplamadan sonra ayağa kalktığımda bildiğin karnımın içinde fukuşimadaiçi nükleer santrali vardıBende çok bir adet ağrısı çekmedim şimdiye kadar. Hiç hayal edemiyorum doğumuhatta ben tüp bebek sürecinde yumurta toplamadan sonra anestezinin etkisinden ağlayarak uyanmıştım öyle çok canım yanmıştı. Transferde bile acı duymuştum. Okuduğum yorumlarda bu iki işlem içinde acısız demişlerdi.Canım çok mu tatlı acaba, normal doğuma odaklanmasam mı vs diye düşünüyorum. @pissa canım sen ağrı hissetmiş miydin bu işlemlerde?
Ay MaşaAllah ❤ ne kadar net ve sevimli çıkmışKendi doktorun da ileride foto verir ya. Pozisyonları düzgün olunca açar 4d yi. Beni 20. Haftada çağırdı senin gibi gitmiş olacağım yani bende. Baksana şu fotoyu 22de verdi rutin muayenede
Canm merhabalarBen o kadar sancı çekip normal doğum yaptım doğumdan sonra2 saat sonra normale dönüyorsunuz ikinci çocuğunuz olursa kesi derdiniz olmuyor kızlar. İlk doğumu yapacaksanız sezeryan bebekte ve sizde sağlık açısından problem yoksa aklınızdan geçirmeyin derim. Sezeryan olan arkadaşlarım tanıdıklarım var kayınvalidem 3. Çocuğu sezeryanla olmuş kaç yıl geçmiş hala soğukta sızlıyor diyor ve yaş ileleyince onkesiden göbek ikiye katlanmaya başlıyor. Bence vücudunuza yazık etmeyin. 1 günlük ağrı çekmeyeyim diye vücudunuzun gençliğini güzelliğini götürmeyin
Kız fotoğrafın aynısı çıkmış doktorun değil
aynen bende öyleyim benimkide çok ultrasonda tutma taraftarı değil o yüzden kısa kesiyor bide arası 1 ay olunca çok özlüyosun bide tabi iyi mi aceba diye düşünüyorsun zaman daha da uzuyor :))
Kızlar normal doğum çok mu zor. Benim karnım ağrısa ağlarım o şekil yani. Yani adet ağrısı da çekmedim hiç bu zamana kadar ondan diyorlar ya adetin beş altı kat fazlası vs diye kafamda hayal edemiyorum o ağrıyı. Bana acının tarifi lazımkafamı ikna etmem lazım
aynen çok şükür arada yavrucum sanki kaşıyor beni onu yaptıkça bende dışarıdan kaşınıyorum çok farkı bi his yaNeyse ki artik hafif hafif pitlamayi hissediyoruz icimiz daha rahat oluyoreskiden 2 hafta bile bana gecmezdi
Bende yumurta toplamadan uyanınca biraz ağrı çektim ve ağrı kesici vermelerini istedim, verdiler. Geçti sonra. Ben çook evhamlı korkak biriyimBende çok bir adet ağrısı çekmedim şimdiye kadar. Hiç hayal edemiyorum doğumuhatta ben tüp bebek sürecinde yumurta toplamadan sonra anestezinin etkisinden ağlayarak uyanmıştım öyle çok canım yanmıştı. Transferde bile acı duymuştum. Okuduğum yorumlarda bu iki işlem içinde acısız demişlerdi.Canım çok mu tatlı acaba, normal doğuma odaklanmasam mı vs diye düşünüyorum. @pissa canım sen ağrı hissetmiş miydin bu işlemlerde?
Elbette normal doğum daha iyi çoğunluk aynı fikirde. Ben sezaryen ve normal doğuma eşit mesafedeyim. Şartlar ne gerektiriyorsa o olur diye düşünüyorum. Bazen normal doğum diye gidiyorlar açılma olmuyor vs sezaryene gidiyor. Veya planlı sezaryen olacak anne. Sezaryenden bikac hafta önce sanci ve doğum başlıyor. Bebek belirliyor biraz da doğum şeklini. Kilosu fazla oluyor 4 kilo vs yine sezaryen oluyor. Yanı son haftalar biraz belli olacak olan şeyler.
Ben de kendimi doğum hikayesi okurken vs buluyorum. Bazıları 2 saate doğuruyor. Bazısı 20 saat sanci çekiyor. Bazısı bebeğin nasıl doğduğunu anlamadım vs diyor bazısı zor. Açıkçası doğum sancısı nasıl olur ilk doğum olacağı için pek fikrim yok. Yaşayıp göreceğiz diye düşünüyorum.
aynen çok şükür arada yavrucum sanki kaşıyor beni onu yaptıkça bende dışarıdan kaşınıyorum çok farkı bi his ya
Evet canım bende öyleyim, herşeye gözlerim doluyorKızlar sizde de gördüğünüz her habere her reklama ağlama olayı var mı ya
Alakalı alakasız her şeye gözlerim doluyor.
Zaten normalde de aşırı duygusal biriyim, her şeye hemen ağlarım acayip sulu gözlüyüm.
Anne olunca daha da duygusal oldum, gebelikte de tavan yaptı sanırım.
Kızıma ninni söylerken bile ağlıyorum
En son bu kadar ağlak hallerim lohusalığımda kalmıştı
Bende 14 te gördüm en sonKız sorma valla merak ediyorum en son 15. Haftada görmüştüm
22 aralıkta gidicem ben de detaylı ultrasona
Bizde de dermanın soğuk buhar makinası var bence odayı soğutuyor yerleri de ıslatıyor açıkçası 4-5 gündür kullanıyoruz geceleri yatak odasında bir etkisini göremedik şuanlıkdeerma diye bir marka canim, bu da xiaomi’nin yan markalarindan biriymis :)
bebek odasinda kullanildigi bi video gorup onun gaziyla aldim, umarim kas yapayim derken goz cikarmam :)
ben hep böyle hissediyorum mesela bi sağdan geliyor sanki karınca geziyormuş gibi sonra soldan yada kasıklarımın ordan oluyor bazen hiç olmuyor ondan bu bebek normal kaşınma değil diye düşündümAa bunu hic yasamadimben gobus buyudugu icin kasiniyorum kremleri gunde iki kereye cikardim o yuzden
Kuzu o tabi şartlarla ve kişiden kişiye göre de değişiyor, bende suni çektim olmadı mecbur sezeryan oldum ve çok şükür sezeryan yerimde ne ağrı ne acı ne katlanma ne sızlanma hiç birşey olmadı. İzim belli bile değil diyebilirim. Tabi istediğimiz normal olması çabucak açılma olarak bebişin gelmesi, doğumdan sonra illaki sezeryan iyileşme süreci daha uzun. Ama öyle çok ağrılı sancılı zor Bi süreç değil. Ben sadece şu öneride bulunmak istiyorum. Suni ile vakti gelmeden doğum yapmak zor, açılma olmayabiliyor, bebek aşağı inmeyebiliyor, çektiğinle kalıyorsun. İnat etmemek lazım.Ben o kadar sancı çekip normal doğum yaptım doğumdan sonra2 saat sonra normale dönüyorsunuz ikinci çocuğunuz olursa kesi derdiniz olmuyor kızlar. İlk doğumu yapacaksanız sezeryan bebekte ve sizde sağlık açısından problem yoksa aklınızdan geçirmeyin derim. Sezeryan olan arkadaşlarım tanıdıklarım var kayınvalidem 3. Çocuğu sezeryanla olmuş kaç yıl geçmiş hala soğukta sızlıyor diyor ve yaş ileleyince onkesiden göbek ikiye katlanmaya başlıyor. Bence vücudunuza yazık etmeyin. 1 günlük ağrı çekmeyeyim diye vücudunuzun gençliğini güzelliğini götürmeyin
Aynen ya geçmiyor zamannnnBenim de öyle26sında kontrolüm zaman geçmiyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?