2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
canım boyun kaç ve kaç kilosun? acaba hareketsiz mi kalıyorsun? ben de hiç ağrı sızı yok, hareketsiz kalırsam kalçam ve belim ağrıyor sadece.

Yaa çok tatlı. 4D yi açıyor benim doktor her seferinde, ama güzel görüntü elde edemiyoruz tabi. Burnunu gördüm bi geçen sefer. Babasına benziyor
Birdahaki gittiğinizde eli yüzü gözü daha belirgin olur güzel görüntüler elde edersiniz

benimde sağ bacağım hiç geçmeden ağrıyor hamile kaldığım ay başladı 4 aydır sürüyor doktor magnezyum verdi ama hiç faydası olmadı

benimde sağ bacağım hiç geçmeden ağrıyor hamile kaldığım ay başladı 4 aydır sürüyor doktor magnezyum verdi ama hiç faydası olmadı
Kızlar bu bende de var siyatik sinirine baskı varmış. Yürüyemiyordum adeta magnezyum verdi doktor. Azaldı biraz ağrılarım geçmezse ortopediye yönlendireceğim demişti. Fizik tedavi yapıyorlar sanırım. Birde pilates öneriyorlar denemekte fayda var @deliha86

Kuzum bende senin gibi çok çektim. Sonu sezaryen oldu. Ama ameliyatla ilgili hiç sorunum yok. Şans işi mi acaba ? Herkes sezaryen kötü diye yorum yapıyordu çok kötü bir şekilde girdim ameliyat hüngür hüngür ağlıyordum. Hastaneden çıktığımda normal insan gibiydim yani dikişlerimde ağrı sızı olmadı. Her şeyimi yapıyordum. Ömür boyu sızlar dediler öyle bişeyim de yok. İzim bile küçücük kaldı dediğin gibi.

Yaaa dimi o oynadıkça daha çok bağ kuruyor insan güzel haberlerle gel kuzucuğummm

Ay gerçekten yaşam kalitesi yerlerde sırf buyüzden bende.ne sağa dönebiliom ne sola.ever magnezyum diyor doktorlar gebelikte sadece.yahu süreçte öyle bi karışıkki ,hastaneye gitmeye korkuyorum.

canım boyun kaç ve kaç kilosun? acaba hareketsiz mi kalıyorsun? ben de hiç ağrı sızı yok, hareketsiz kalırsam kalçam ve belim ağrıyor sadece.
Benim zaten kilodan bence.boyum 1.74 ama kilom 82 oldu.sanırım kilo aldıkça ağrılar artarak devam edecek.halbuki mide bulantım hala var ve öyle inanılmaz yemek yemiyorum..

Bir şey sorucam elini karnına götürdüğünde mi pıt pıt hissediyorsun yoksa durduk yere mi hissediyorsun

Iki kere durduk yere yatakta yatarken cok buyuk pit pit seklinde hissetmistim. Ama sonrasinda hissetmek istedigim zaman elimi gobek deligimin altina ic camasirimin ustune dogru koyuyorum oralarda pit pit bir seyler hissediyorum. Esim de ilk bagirsak hareketi filan diyordu bir iki hafta once hissedemiyordu tam ama artik tam anlamiyla hissediliyor surekli bir pit pitlama

Benim zaten kilodan bence.boyum 1.74 ama kilom 82 oldu.sanırım kilo aldıkça ağrılar artarak devam edecek.halbuki mide bulantım hala var ve öyle inanılmaz yemek yemiyorum..
boyuna göre kilon ağrı yapacak bi kilo değil bence, en iyisi doktorunla görüş, belki magnezyum eksikliği vs bişey vardır.
bide yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor, imkan varsa pilates ve yoga da çok çok iyi elbette ama yürüyüş bedave

Aslında devamlı hareket halinde sayılırım kızım hiç oturtmaz sağolsun ama bu sağlıklı bir hrkt şeklimi bilemedim.yürüyüş yapayım diyorum acısından yürüyemiyorum daha kötü olursam bakcak kimsem yok yatar kalırım bide ben en iyisi doktoru bi arayıp sorayım ilk gebelikte böyle zorlanmamıştım demekki her gebelik farklı..bide tv de bel bacak ağrısı olanlar kovit testi yaptırsın demezmii iyice pimpiriklendim.yahu her şeyi koronaya mı yorcaz biz anlamadımki...

ya benimki sanki bacağımı yukarı doğru çekiyorlarmış gibi hissediyorum bazen uykudan ağrımla uyanıyorum bazen hiç uyutmuyor bana magnezyum bana hiç fayda etmedi ya yaklaşık 5 ay olacak sadece sağ bacağım bide hep aynı yer aynı ağrı çekilmiyor ya

İnşallah canım, anladığım kadarıyla çok çekilmeyecek birşey değil. Sezeryan da olsa benim için problem yok önemli olan sağlıklı doğması

Ben de elimi koyduğumda pıt pıt bir şeyler hissediyor gibiyim ama sanki değil gibi de emin olamadım

malesef öyle canım güya ben geçen kontrolde ağzımda arada metalik tat gibi birşey oluyor dedim hemen korona testi yaptır dedi ya eşimde kızdı o kadar kalabalığa sokamam seni saçmalamasın doktorda dedi yaptırmadan çıktık hastaneden geri olmayan insan orda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…