2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy cok tesekkur ederim ben de kendimi hep sezeryan diye hazirladim. Oysaki 20 lik dis ameliyatina bile giderken korkudan bayilacaktim, degil ki sezeryan olmak ama iste insan o vajinismusu yasayinca ameliyata bile razi oluyosun, yeter ki ordan bisey cikmasin diye

Kuzum ya kıyamam çok geçmiş olsun bı yanda karnındaki bi yanda yanındaki Allah yardımcın olsun inşallah kuzum bir an önce iyileşir ya çok üzülüyorum bebisler hasta olunca derdini de anlatamıyo yavrum

Kuzum benim okurken icim gitti. Ne zor şu kan verme işi Allah'ım . Kurban olurum inşallah bununla sonuç alınır. Tekrarına gerek kalmaz.

oyyy kyamam ya çok geçmiş olsun canım minnoşa, çocukların hastalığı çok üzüyor ya.. inşallah hemen iyileşir yavrucak

Ah iste duygularima tercuman.. ben simdi sirf bu yuzden doktoru degistiriyorum. Zaten hic isinamadigim bir kadindi fakat artik nifty de verince geriye rutin kontroller kaldi diyodum ama dogum kismi beni cok dusundurdu. Hic itimat edemiyorum bu doktora. Bi de sorsam kesin azarlar tonla cevap verir,bisey de sorulmuyo kendisine. Normal dogum olsa neyse hadi. Ama sezeryanda eli nasildir hicbi fikrim yok. Hakkinda hicbir yorum da yok. Bi tane erkek doktor buldum, pek cok sezeryan tecrubesi olan bakalim ona gidicem.

Kız içim fena oldu valla okurken canım benim ya insallah tez zamanda geçer

Çok geçmiş olsun kıyamam bir an önce iyi olur umarım

Benim kayinvalidem anlamis olacak ki tavirlarimdan annen kalir sizde diye kendi soyledi cunku ben hep calisma odasinda ki bos yatakta benim annem kalir bebegi duyar vs diye ara ara laf arasinda soyluyordum bende evet herkes kendi annesini istiyor o surecte dedim o yuzden o konuda rahatim ben dile getirmeden en azindan cozulmus oldu. Benim annemde kalmaz gibi ama biraz cekingen, sabah gelir aksam gider evi uzak degil muhtemelen oyle yapariz

Valla aynen öyle canım.ayrıca zaten yoldan geçen sağlam 10adamı çevirsen 7tanesinin testi pozitif çıkar.çünkü en basit bakterileri bile test pozitif algılıyormuş.genetik mühendisi bir arkadaşım var kendisi aynen öyle söyledi.instagramda ayşenur parlak diye birini takip ediyorum belki bilirsin , korona testi pozitif çıktı sonraki 4-5 testi negatif çıkınca prc testinde hiç korona geçirmediği anlaşıldı.yani ben burnumda boğazımda yada öksürme gibi bir durumum olmadığı sürece korona için test vermem.gereksiz bir endişe durumu yaratılıyor bence.tabi bu yanlış örnek alınmasın , boğazda burunda göğüs bölgesindeki en ufak rahatsız edici durumda koşa koşa giderim hastaneye.

Taktiğini beğeniyorum. Karşı tarafa kendi istediğin şeyi sonunda sen söyletiyorsun

Ben de artık doktorumu kesin olarak değiştirdim. Ne kadar hoşlanmasam da alıştığım şeyden vazgeçmek benim için çok zor oluyor, başta baya huzursuz oldum değiştirmesem mi diye çok arada kaldım ama şu an iyi ki değiştirmişim diyorum. Çok eğlenceli geçiyor kontroller aklıma geleni soruyorum çekinmeden. Eski doktorumda o kadar geriliyordum ki sorular aklımdan uçup gidiyordu eşimle karşısında disipline gitmiş öğrenci gibi kıpırdamadan duruyorduk..

Ahh çok geçmiş olsun. Bazen kan vermeye gittiğimde önümde çocuk varsa bakamıyorum ya da ağlama seslerini duyduğumda çok kötü oluyorum keşke hiç hastalanmasalar.

Benim de en büyük kaygım o gün geldiğinde ailem gelebilecek mi yanıma yasaklar devam ederse zor gözüküyor çünkü. Bir de dediğin gibi doğum değil sonraki süreç korkutucu. El kadar bebeği emzirmesi, giydirmesi, yıkaması, uyutması. 3-5 aylık bebek bakımı yaptım daha önce ama yenidoğanı hiç ellemedim.

benim hep bakımından ziyade emmesi, uykusu, gazı bilmem nesi ürkütüyor, bir de kendi psikolojik durumum
dilerim hepimiz çok kolay atlatırız yenidoğan sürecini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…