- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.741
iyi ki doğmuşsun cansucumne güzel yeni yaşında hediyen seninle
benimki de doğum günü haftamda düşmüştü karnıma
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlarına olsun seneye de bebişinizle kutlarsınız inşallah
Aynı ben de öyle açık açık söylerim istediğim hediyeyi deEşim de sorar ne istiyorsun diye sen düşün deyince de ağzımdan yine alır bir şekilde lafı
Kizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
İyiki doğdun canım nice mutlu yıllara ailenle sevdiklerinleCook tesekkur ederimmen guzel hediye bunlar
Mutlu seneler burçdaşım. Bebeğinle eşinle nice sağlıklı mutlu yıllaraKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Mutlu yıllar CansuuKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
ben kullanıyorum canım.kızlar, bu süreçte mutlaka bir multivitamin ya da destek kullanıyor musunuz?
şu geçen gün anlattığım cilt döküntüsünün nedeni yüksek D vitamini çıktı, biliyorsunuz düşüğü gibi yükseği de tehlikeli..
o nedenle doktor bir sonraki randevuya kadar (yani 1 ay kadar sonra) bırakmamı istedi, eğer düşmez ise hala endokrine yönlendirecekmiş..
ben bir problem olmaz mı diye sordum doktora o da yok gerek yok dedi ama aklıma da takıldı, gebelikte yine de takviyeye gerek yok mudur?
Benim doktorum 2 kere yapacakmış. İlki 20. Haftada erken teşhis için, tedavi edilebilecek bir durum olursa 25 haftaya kadar olması gerekiyor gibi bir şey söyledi. Diğeri de 23. Haftada netleşmesi adına yapacakmış.Kızlar ya hakkınızı helal edin ben de bi yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorum ama ne yapayım fırsat buldukça anca yazabiliyorum bu şekilde
Sizler detaylı ultrason için randevularınızı kaçıncı haftaya aldınız.
Benim randevum 20+1 oluyor.
Şimdi de bunu kafama taktım, erken olur mu, doktor küçük derse tekrar çağırır mı yoksa aman bakayım da gitsin der mi
Sizler ne zaman gideceksiniz
Canım doktor bana d vitamini (coledan) ve decavit diye bir vitamin vermişti ama ben böbrek rahatsızlığımdan dolayı riskli olduğu için kullanmadım, doktor da beslenmene dikkat et dedi.kızlar, bu süreçte mutlaka bir multivitamin ya da destek kullanıyor musunuz?
şu geçen gün anlattığım cilt döküntüsünün nedeni yüksek D vitamini çıktı, biliyorsunuz düşüğü gibi yükseği de tehlikeli..
o nedenle doktor bir sonraki randevuya kadar (yani 1 ay kadar sonra) bırakmamı istedi, eğer düşmez ise hala endokrine yönlendirecekmiş..
ben bir problem olmaz mı diye sordum doktora o da yok gerek yok dedi ama aklıma da takıldı, gebelikte yine de takviyeye gerek yok mudur?
Bana önceki doktorum d vitamini vermemişti. Yeni doktorum verdi ve tahlil yaptırdım. 31 çıktı. Normal bir değer ama yine de kullanıyorum. Sağlık ocağına gittiğimde ebe de verdi d vitaminini ücretsiz olarak. sağlık bakanlığından gönderiliyormuş onlara. Yüksek ise kullanmana gerek yok bencekızlar, bu süreçte mutlaka bir multivitamin ya da destek kullanıyor musunuz?
Benim doktorum da 19 ve 21. Haftalarda yapacak iki kezBenim doktorum 2 kere yapacakmış. İlki 20. Haftada erken teşhis için, tedavi edilebilecek bir durum olursa 25 haftaya kadar olması gerekiyor gibi bir şey söyledi. Diğeri de 23. Haftada netleşmesi adına yapacakmış.
Benim doktorum 2 kere yapacakmış. İlki 20. Haftada erken teşhis için, tedavi edilebilecek bir durum olursa 25 haftaya kadar olması gerekiyor gibi bir şey söyledi. Diğeri de 23. Haftada netleşmesi adına yapacakmış.
Benim doktorum da 19 ve 21. Haftalarda yapacak iki kezatanamayanogretmen
Bizim kız 18 haftalık bir de ya nasıl hissedemiyorum diye kendimi sorguluyorum sürekliDamar o damar
Kesi sezeryan için kastetmiştim canım şu an ikinciye gebeyim. Ama ilk normal olunca ikinci çoğubkez daha kolay doğuyormuş belki kesiye gerek kalmaz çoğu doktor da herhangi bin yırtılma olursa anüsü etkilemesin diye önlem amaçlı kesi atıyor onun iyileşmesi de çok sürmüyorCanm merhabalarbenim ilk normal doğum 2.si de bakalım ne olacak. Dediğin dikkatimi çekti 2. De kesi olmuyor mu gerçekten? Neden olmuyor. Birde sizde de mi olmadı 2.de kesi
Bence senin 20.hafta normal. Ben erken mi diye tereddüte düşmüştüm aslında ama 18 den sonra bakılıyormuş. 2 kere bakacağı için sıkıntı olmaz diye düşündümSeninki daha da erken bakacakmış ilkine.
Teşekkür ederim canım
Acaba bu benim gittiğim de iki kez çağıracak mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?