2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy ayni ben ben bisey sormaya bile korkuyorum resmen cocuk yerine koyuyor insani azarliyor. Paramizla azarlaniyoruz ya. Su dogum isi olmasa inan ki gitmeye devam edecektim cunku ogrenilmis caresizlik gelismisti bende bir de esim duzenimizi bozma iste ne guzel gidip geliyoruz dedi. Digeri yeni bir hastane yeni duzen sureci ozetle ilaclari anlat vs bunlar da beni strese sokuyo. Ama ne yapayim haftalar ilerliyo ve gecikirsem daha da zor olur benim icin. Insallah ben de buraya yazarim doktorumu degistirdim cok iyi yapmisim diye. Esime gosterdim internetten bak yeni doktorumu buldum diye, yine basladi erkek doktor hayatta olmaz. Ben canimin derdine dusmusum adamin derdine bak.

Valla benim annem gelecek ilk başta şehir dışından. E o varken kv gelmesi saçma yani sana ondan sonra ihtiyacım var çünkü. Annem kalamaz çok uzun süre. Bende hani gelirsin demedim o da gelirim demedi. Muhtemelen gelmez o kendi kızı salmaz yine der ben daha muhtacım diye ona gider muhtemelen. Valla öyle istiyorum ki sorunsuz bir bebek olsun ki ben evime de kendime de bebeğe de bakabileyim. Eşimle biz iş bölümü yaparız zaten

Varsa bi lohusa depresyonu kocam çeksin başkası çekemez zaten karışır da işin içine , bana o yardım etse yetwr benim için

Sağol canım allah razı olsun
Ben de çok üzülüyorum bebişler hasta olunca
Kan alınırken çok kötü oldum valla stresten belim tutuldu

Şey dersin ebe doğurtuyo zaten kadın ebe doğurtcak doğumda falan biz de mutasıp bir aileyiz hani ama doktorun kadını erkeğini düşünnemek lazım, şehirde doğru dürüst doktor yoksa mecbur giderim bende erkek doktora . Ama benim doktorum şirin bir kadın o yüzden şuana kadar bir prob yaşamadım . Ama sadece pohpoh seviyor biraz bende nefret ederm. Yani sürekli çiçek çikolata geliyor hastalarından sanki vazife gibi bir gösteriş havası seziyorum ondan da hiç hoşlanmam. Ben içimden gelerek bişey yapmak isterim şimdi çiçeği alsam zorunluluktan yaptım gibi hissedicem onun gerginliğine bile girdim şimdiden haha

Kuzum benim okurken icim gitti. Ne zor şu kan verme işi Allah'ım . Kurban olurum inşallah bununla sonuç alınır. Tekrarına gerek kalmaz.
Ah canım bir de orda olsaydnı o ayy ayy dedikçe biz fena olduk ama yapacak bir şey yok işte yine onun iyiliği için.
İnşallah tekrara gerek kalmaz canım bundan bile çok korktu.
Çiş de yok hala ve o şekilde uyudu şimdi, uykusundan kesin yapar da inşallah poşete denk gelir.
Kız bebeklerden idrar almak çok zor ya

Kız içim fena oldu valla okurken canım benim ya insallah tez zamanda geçer
Orda bekleyenler bile üzüldü kızımın ağlamasına
Ama anne olarak insan mecbur alışıyor canım, yine her anında biz oluyoruz güçlü durmak zorundayız.
İnşallah çabucak geçer kuzum teşekkür ederim

Kizlar bugun ben bir yas daha aldim evde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti

Eklentiler

• 20201208_171255.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 71
benim yeni doktor da seviyormuş hediye işlerini, özellikle yeme işleri.. şimdi yılbaşı kurabişleri yapıp götürcem ama bu ona özel değil, ben her sene yapıp dağıtıyorum herkese.

Ahh çok geçmiş olsun. Bazen kan vermeye gittiğimde önümde çocuk varsa bakamıyorum ya da ağlama seslerini duyduğumda çok kötü oluyorum keşke hiç hastalanmasalar.
Ahh keşke canım çok masumlar savunmasızlar
Ben de hiç dayanamam ama işte mecbur anne olarak yine yanında biz oluyoruz.
Baygınlık geçirecek gibi olsam da sakin kalıp onu sakinleştirmeye çalışıyorum.
Tabi eve gelince belim tutuldu stresten
Yenidoğan dönemi gibi yapışık geziyoruz saatlerdir, şimdi de omzumda uyudu

benim hep bakımından ziyade emmesi, uykusu, gazı bilmem nesi ürkütüyor, bir de kendi psikolojik durumum
dilerim hepimiz çok kolay atlatırız yenidoğan sürecini
Ben onları illa yaşayacağım diye kabullenmiş durumdayım sanırım uykusuz kalacağım, suratım kayacak, dengem bozulacak vs

iyi ki doğmuşsun cansucum ne güzel yeni yaşında hediyen seninle

benimki de doğum günü haftamda düşmüştü karnıma

Eşin erkek doktora neden karşı?

Maşallah
Doğum günün kutlu olsun, sağlıkla huzurla evladınla nice senelere

Nice yaşların olsun canım bebeğinle

Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlarına olsun seneye de bebişinizle kutlarsınız inşallah
Aynı ben de öyle açık açık söylerim istediğim hediyeyi de Eşim de sorar ne istiyorsun diye sen düşün deyince de ağzımdan yine alır bir şekilde lafı

kızlar, bu süreçte mutlaka bir multivitamin ya da destek kullanıyor musunuz?

şu geçen gün anlattığım cilt döküntüsünün nedeni yüksek D vitamini çıktı, biliyorsunuz düşüğü gibi yükseği de tehlikeli..
o nedenle doktor bir sonraki randevuya kadar (yani 1 ay kadar sonra) bırakmamı istedi, eğer düşmez ise hala endokrine yönlendirecekmiş..

ben bir problem olmaz mı diye sordum doktora o da yok gerek yok dedi ama aklıma da takıldı, gebelikte yine de takviyeye gerek yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…