- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.721
Ayy ayni benBen de artık doktorumu kesin olarak değiştirdim. Ne kadar hoşlanmasam da alıştığım şeyden vazgeçmek benim için çok zor oluyor, başta baya huzursuz oldum değiştirmesem mi diye çok arada kaldım ama şu an iyi ki değiştirmişim diyorum. Çok eğlenceli geçiyor kontroller aklıma geleni soruyorum çekinmeden. Eski doktorumda o kadar geriliyordum ki sorular aklımdan uçup gidiyordu eşimle karşısında disipline gitmiş öğrenci gibi kıpırdamadan duruyorduk..
Varsa bi lohusa depresyonu kocam çeksin başkası çekemez zaten karışır da işin içine , bana o yardım etse yetwr benim içinValla benim annem gelecek ilk başta şehir dışından. E o varken kv gelmesi saçma yani sana ondan sonra ihtiyacım var çünkü. Annem kalamaz çok uzun süre. Bende hani gelirsin demedim o da gelirim demedi. Muhtemelen gelmez okendi kızı salmaz yine der ben daha muhtacım diye ona gider muhtemelen. Valla öyle istiyorum ki sorunsuz bir bebek olsun ki ben evime de kendime de bebeğe de bakabileyim. Eşimle biz iş bölümü yaparız zaten
Sağol canım allah razı olsunKuzum ya kıyamam çok geçmiş olsun bı yanda karnındaki bi yanda yanındaki Allah yardımcın olsun inşallah kuzum bir an önce iyileşir ya çok üzülüyorum bebisler hasta olunca derdini de anlatamıyo yavrum
Şey dersin ebe doğurtuyo zaten kadın ebe doğurtcak doğumda falanAyy ayni benben bisey sormaya bile korkuyorum resmen cocuk yerine koyuyor insani azarliyor. Paramizla azarlaniyoruz ya. Su dogum isi olmasa inan ki gitmeye devam edecektim cunku ogrenilmis caresizlik gelismisti bende bir de esim duzenimizi bozma iste ne guzel gidip geliyoruz dedi. Digeri yeni bir hastane yeni duzen sureci ozetle ilaclari anlat vs bunlar da beni strese sokuyo. Ama ne yapayim haftalar ilerliyo ve gecikirsem daha da zor olur benim icin. Insallah ben de buraya yazarim doktorumu degistirdim cok iyi yapmisim diye. Esime gosterdim internetten bak yeni doktorumu buldum diye, yine basladi erkek doktor hayatta olmaz. Ben canimin derdine dusmusum adamin derdine bak.
Ah canım bir de orda olsaydnı o ayy ayy dedikçe biz fena olduk ama yapacak bir şey yok işte yine onun iyiliği için.Kuzum benim okurken icim gitti. Ne zor şu kan verme işi Allah'ım . Kurban olurum inşallah bununla sonuç alınır. Tekrarına gerek kalmaz.
İnşallah canım çok teşekkür ederimoyyy kyamam ya çok geçmiş olsun canım minnoşa, çocukların hastalığı çok üzüyor ya.. inşallah hemen iyileşir yavrucak
Orda bekleyenler bile üzüldü kızımın ağlamasınaKız içim fena oldu valla okurken canım benim ya insallah tez zamanda geçer
İnşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kıyamambir an önce iyi olur umarım
benim yeni doktor da seviyormuş hediye işlerini, özellikle yeme işleri.. şimdi yılbaşı kurabişleri yapıp götürcemŞey dersin ebe doğurtuyo zaten kadın ebe doğurtcak doğumda falanbiz de mutasıp bir aileyiz hani ama doktorun kadını erkeğini düşünnemek lazım, şehirde doğru dürüst doktor yoksa mecbur giderim bende erkek doktora . Ama benim doktorum şirin bir kadın o yüzden şuana kadar bir prob yaşamadım . Ama sadece pohpoh seviyor biraz bende nefret ederm. Yani sürekli çiçek çikolata geliyor hastalarından sanki vazife gibi bir gösteriş havası seziyorum ondan da hiç hoşlanmam. Ben içimden gelerek bişey yapmak isterim şimdi çiçeği alsam zorunluluktan yaptım gibi hissedicem onun gerginliğine bile girdim şimdiden haha
Ahh keşke canım çok masumlar savunmasızlarAhh çok geçmiş olsun. Bazen kan vermeye gittiğimde önümde çocuk varsa bakamıyorum ya da ağlama seslerini duyduğumda çok kötü oluyorumkeşke hiç hastalanmasalar.
Ben onları illa yaşayacağım diye kabullenmiş durumdayım sanırımbenim hep bakımından ziyade emmesi, uykusu, gazı bilmem nesi ürkütüyor, bir de kendi psikolojik durumum
dilerim hepimiz çok kolay atlatırız yenidoğan sürecini
iyi ki doğmuşsun cansucumKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Eşin erkek doktora neden karşı?Ayy ayni benben bisey sormaya bile korkuyorum resmen cocuk yerine koyuyor insani azarliyor. Paramizla azarlaniyoruz ya. Su dogum isi olmasa inan ki gitmeye devam edecektim cunku ogrenilmis caresizlik gelismisti bende bir de esim duzenimizi bozma iste ne guzel gidip geliyoruz dedi. Digeri yeni bir hastane yeni duzen sureci ozetle ilaclari anlat vs bunlar da beni strese sokuyo. Ama ne yapayim haftalar ilerliyo ve gecikirsem daha da zor olur benim icin. Insallah ben de buraya yazarim doktorumu degistirdim cok iyi yapmisim diye. Esime gosterdim internetten bak yeni doktorumu buldum diye, yine basladi erkek doktor hayatta olmaz. Ben canimin derdine dusmusum adamin derdine bak.
MaşallahKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Nice yaşların olsun canım bebeğinleKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Damar o damarBende senin kalp atışı gibi bir şey hissediyorum ama damarım anlayamıyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlarına olsun seneye de bebişinizle kutlarsınız inşallahKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?