2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sevdiklerinle bebişinle nice mutlu, sağlıklı yaşlara canım

Bende suni yaptım doktor keseyi patlatmasa bebeğin suyu azalmasa normal sancı ile yapardım büyük ihtimal son 2 saati zor olmakla yaklaşık 9 saat sancı çektim ama direndim sağolsun yanımdaki hemşirelerde pozitifti ama herşeyden önce nasip meselesi dedğin gibi seninle aynı durumda kalan arkadaşlarım da var annenin dayanması da önemli

Çok güzel olmuşsun canım nice güzel yılların olsun eşinle bebişinle sevdiklerinle beraber

ben kullanıyorum canım.

Hem kan ilacı, hem de multivitamin ve d vitamini günde 5 damla.

teşekkür ederim kızlar, bir süre bırakıp yan etkiler geçiyor mu diye gözlemleyeceğim bakalım :)

Aaa ne güzel nice güzel yaşlara
yarın da benim oğlumun doğum günü 20si de benim yay burçlarını çok severim

Vajinal muayene sırasında yaşadıklarımı düşününce sezeryan cok rahatlatıcı geliyor ama benim de kaygılarım sizinkiyle aynı aslında.. Su anki doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile gidiyorum ve bir ay önce sezeryan ile dogum yaptı o arkadasim. Ameliyat sonrasi hemen ayaklandı ve sadece ilk gün ağrısının siddetli oldugunu söyledi. sonrasında ziyerete gittiğimde gerçekten cok iyi görünüyordu ve bu durum beni cok rahatlatti Bence sizin de imkanınız varsa doktorunuzun hastaları ile iletişime geçmek bu konuda size iyi gelebilir

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.ahh o cis meselesi beni mahfetmisti az gelemedim elimde idrar posetiyle cogu zaman da disari isterdi.ama sonra biri taktik verdi bebek bezini ters bagla dedi yaptim gercekten icinde bayagi su kaliyor belki faydasi olur die diyeyim dedim.

Benim de benzer korkularım vardı ama çözümünü şimdiden buldum gibiHerkese açık açık söyledim virüs doneminde kimseyi istemiyorum diye ve bunu doktorun söylediğini söyledim aslında şöyle ki yalan değil, yeni dogum yapan arkadaşıma doktoru kendini ve bebegini tehlikeye sokmak istiyorsan misafir kabul edersin eve tercih senin demiş...yani bize de benzerlerini zamanı gelince söyleyecekler nasılsa diye ben şimdiden herkesi hazırladım bu duruma.. cunku ne kayınvalidemi ne gorumcemi cekmek istemiyorum o süreçte ki kendi anneme bile zor katlanırım gibi geliyor ama bu konuda ama en büyük güvencem eşim çünkü bir ay evde olacak o süreçte

20+2 ye aldım ben de canım.

kv kendini misafirden görmez işte sıkıntı o, bide gelinin annesi geliyor biz de geliriz diye düşünebilir hem görümceler hem de kv...

ben de çok hissettiriyorum yanımda sadece annemin olması gerektiğini, daha önce hepimizin olduğu ortamda dile de getirmiştim ama anlayana, göreceğiz ne kadar anladıklarını.

Sezaryen nasıl kesisiz olacak 2.doğum anlamadım? Ben onu normal dogum için biliyorum 2.de kesi ya olmuyor yada çok az kesiliyor die

Cnm ben dun dr a sordum eger beslenmen duzenli ise multivitamin kullanamana gerek yok dedi.gunese cikip ekstra 1000 lik d vitamini kullaniyorsan d vitaminin yuksek gelir dikkat et cnm

Gelsin de kalmasın Ben de eşime söyledim annemden başkasını istemem, lohusalık değişik bir psikoloji herkes annesini ister, onun yanında rahat eder dedim, haklısın dedi. Hoş kayınvalidem de illa ben kalıcam diyecek biri değil, anlayışlıdır sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…