- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.801
Evet canım kız zordur eminim. Oğlana bı defa tahlil yapacağımızda on dakikada yaptiydi çişini kolayca. Pipi avantajı.Ah canım bir de orda olsaydnı o ayy ayy dedikçe biz fena olduk ama yapacak bir şey yok işte yine onun iyiliği için.
İnşallah tekrara gerek kalmaz canım bundan bile çok korktu.
Çiş de yok hala ve o şekilde uyudu şimdi, uykusundan kesin yapar da inşallah poşete denk gelir.
Kız bebeklerden idrar almak çok zor ya
Merhabalar öncelikle sağlıklıca kucağınıza almanızı dilerim.Kuzum ben aknetrent kullandm sivilce için normalde cildim yagliydi ama şimdi çok kuru bebe yağı lierac bio oil aldm ama lierac çok kötü kokuyo bugün ilk defa sürdüm. Catlamadan önlem almak gerek bnce
Ben çeşitli destekler kullanıyorum.
NHS ve RCOG bültenlerinde der ki gebelerde güvenli d vitamini dozu günlük 10 mikrogram olmalı. Ama güneşlenemeyen ve beslenmesi yterli olmayan kadınlarda artırılabilir.
Nice güzel yaşların olsun canımmmKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhabalar öncelikle sağlıklıca kucağınıza almanızı dilerim.Konu açmadan bir okuyayım sağı solu dedim iyi ki de öyle yapmışım. Konuya giriyorum hemencecik. Şimdi ben de yeni anne adayıyım 6.haftamızdayız.2019 yılında aknetrent tedavisi oldum ve iyi gidiyordum cilt bakımına dikkat etmeme rağmen son bir haftadır minik minik sivilceler oluşmaya başladı ki regli zamanı bile çıkmazdı hiç. kuru evet ama şuan kaşınıyor da arada sizin ilk haftalarınızda benzeri durum yaşadınız mı acaba duruma göre dermotologa gideyim diyeceğim fakat ilk üç ay bir şey kullandırmıyorlar
Çok çok teşekkür ederimm amin inşallahCanım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahben 6 ay kullandim o süre zarfında minik de olsa sivilce oluyodu laroche posay diye bı krem vardı kaşıntı bende de oldu o krem çok fayda etti sonra temiz oldu lekeler gitmedi ama sivilce de çıkmadi şuan turşu çok yiyorm onun için arada bı bir tane çıkıyo sonra kendiliğinden kuruyor ama şuan hamilesiniz doktorunuzdan habersiz bisy kullanmayın derim ben yüzüm çok kuru olunca bebek yağı sürüyorum bazen o kadr başka bisy kullanmıyorum
Valla ne desem yalan olur hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama yüzüm çok yanıyordu kaşınıyordu doktorum önerdi aldım baya rahatlamıştıÇok çok teşekkür ederimm amin inşallahLaroche'un hangi kremini kullandınız ismini hatırlıyor musunuz?
Afiyet olsun miss yarasın bebişe
Yarın kontrol için gideceğim, o zaman sorayım bunları bir çare bulayım kendime
Aldıgın D vitamini totalde 20 mikrogrammış. Önceden hiç değerine baktırmış mıydın? Yerinde olsam ben sanırım bu dönem bir karaciğer safra baktırırdım.Baktiklari deger direkt vitamin d degil de onun aktif formu olan vitamin d1,25 dehidroksi
bu deger hamilelerde ve emziren annelerde yukseliyormus ama bende 195 cikti, onu da sabah aksam aldigim pregnacare ve osteocare’in icinde D3 destegi olmasina bagladilar.
ben cok saskinim cunku home office calistigim icin asla guneslenmedim bu sene, gunes yuzu gormedim desem yeridir. Cok beyaz tenli degilim ve iki vitaminde de coook dusuk bence vit D degeri...
su an kestim ikisini de ama icim de rahat degil allah icin
Canım bende tam da bugün hiç bir sentetik vitamin kullanmayayim diye karar almistim. Bu diyeceklerim kimseye örnek olmasın tabi herkes doktorunu dinlesin ama geçen gebeligimde kullandığım demir hapinin içeriğini gördüm de bugün internette kimya labaratuvar i resmen. O kadar üzüldüm ki onu içmiş olmama. Bu defa neden bilmiyorum doktorum da demir ilacını iki defa söylememe rağmen mesafeli davrandı. Miden kaldırmaz dedi falan yazmadı. Bende bugün böyle birşey görünce çok üzüldüm. Cevizimi bademimi her türlü meyve sebzemi ve kuru üzüm pekmezimi eksik etmeden tam teşekküllü beslenicem. Allah'ın izniyle yeterli olacağını düşünüyorum. Bu tabi tamamen şahsi fikrim ve icgudulerim. Senin için ayrıca yorum yapmaktan çekiniyorum ama bence bir süre almasan da hiç bir zarari olmaz. Doğal tereyagiyla beslenmeye çalışabilirsin.Baktiklari deger direkt vitamin d degil de onun aktif formu olan vitamin d1,25 dehidroksi
bu deger hamilelerde ve emziren annelerde yukseliyormus ama bende 195 cikti, onu da sabah aksam aldigim pregnacare ve osteocare’in icinde D3 destegi olmasina bagladilar.
ben cok saskinim cunku home office calistigim icin asla guneslenmedim bu sene, gunes yuzu gormedim desem yeridir. Cok beyaz tenli degilim ve iki vitaminde de coook dusuk bence vit D degeri...
su an kestim ikisini de ama icim de rahat degil allah icin
Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun cnmKizlar bugun ben bir yas daha aldimevde kendi kendime hazirlandim esimi bekliyorum ilk defa ise gidicegi tuttu neyse ki ben kendimi garantiye alip dunden bugunun planini yaptirdim acik acik ne istedigini soyleyince iliskide hic sorun cikmiyor ya romantiklikte yok ama iste hayal kirikligindan iyidir gobusum baya cikti
Ben de 20+ larda alıcam randevuyu cnmKızlar ya hakkınızı helal edin ben de bi yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorum ama ne yapayım fırsat buldukça anca yazabiliyorum bu şekilde
Sizler detaylı ultrason için randevularınızı kaçıncı haftaya aldınız.
Benim randevum 20+1 oluyor.
Şimdi de bunu kafama taktım, erken olur mu, doktor küçük derse tekrar çağırır mı yoksa aman bakayım da gitsin der mi
Sizler ne zaman gideceksiniz
Biz de kayın valide ya da anne gelemiyor malesef. kayınvalide gelse faydasından çok gerer zaten, annem de gel desem de gelemez.Zaten yeni doğum yapmış kadının başında ne işleri var ki? Anneden başkası yakışık almaz. Hele bir de çocuklarla cümbür cemaat.Bu sefer bahane hazır, corona de geç kimse gelmeye yanaşmaz zaten.
Aman gelmesin kimse boşver. Siz halledersiniz karı koca. Tecrübelisin zatenBiz de kayın valide ya da anne gelemiyor malesef. kayınvalide gelse faydasından çok gerer zaten, annem de gel desem de gelemez.
Başka da kimseyi istemiyorum. Eşim arada konuşurken gelin falan diyor, çocuklar can atıyor gelmek için ama benden teklif gelmeyince görümce üç çocukla ne işimiz var diyo Allah 'tan
Aldıgın D vitamini totalde 20 mikrogrammış. Önceden hiç değerine baktırmış mıydın? Yerinde olsam ben sanırım bu dönem bir karaciğer safra baktırırdım.
Canım bende tam da bugün hiç bir sentetik vitamin kullanmayayim diye karar almistim. Bu diyeceklerim kimseye örnek olmasın tabi herkes doktorunu dinlesin ama geçen gebeligimde kullandığım demir hapinin içeriğini gördüm de bugün internette kimya labaratuvar i resmen. O kadar üzüldüm ki onu içmiş olmama. Bu defa neden bilmiyorum doktorum da demir ilacını iki defa söylememe rağmen mesafeli davrandı. Miden kaldırmaz dedi falan yazmadı. Bende bugün böyle birşey görünce çok üzüldüm. Cevizimi bademimi her türlü meyve sebzemi ve kuru üzüm pekmezimi eksik etmeden tam teşekküllü beslenicem. Allah'ın izniyle yeterli olacağını düşünüyorum. Bu tabi tamamen şahsi fikrim ve icgudulerim. Senin için ayrıca yorum yapmaktan çekiniyorum ama bence bir süre almasan da hiç bir zarari olmaz. Doğal tereyagiyla beslenmeye çalışabilirsin.
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldin canım
En çok da eşime kızıyorum, hatırladıkça. Rabbim bir hastalık bir şey vermesin yeterki, o zamana kadar bebekleri kucağına almaktan korkan ben (başkasının çocuğunu almaktan hala korkarım bir yerine bir şey olacak diye) ilk banyosunu da eşimle yaptırdık, yerine göre uykusuz kaldık, ateşiyle mücadele ettik ... kolik bebekti ama annelik öyle güçlü bir şey ki hepsiyle tek başına da olsanız başa çıkıyorsunuz.Ne kadar anlayışsızlarmış. Bence bu süreçte pandemi çok güzel geçerli bir sebep. İsteyen alınsın darılsın kırılsın tek olup bebekle siz sağlıklı olun birbirinizi tanıyın gerisi önemli değil
Yaa çok sevindim buna. İzin veriyorlarsa süper. En çok bundan korkuyorum çünkü.Benim doğuma da annem gelicek 1 ay fln bırakmam onu, kv ve görümce de gelicek ama eşimin kardeşinde kalıcaklar sanırım bizde değil. Eşim sağolsun böyle bi planlama yaptı, orda kalırsınız gider gelirsiniz dedi annesine. Zaten 1 haftadan fazla kalacağını da sanmam, şehirdışından gelicekler. Şehirdışı yasağı olsa bile bi arkadaşımın doğumu zamanında da vardı şehirdışı yasağı, kızım doğum yapacak diye izin almıştı gelebilmişti annesi. İnşallah lohusalığımız zehir olmayacak şekilde geçer hepimizinBebeklerle ilk zamanlarımızda güzel vakit geçirebilecek psikolojide oluruz. Başka bişey düşünmemek lazım aslında bebişlerimizle ilk zamanlarımız da bir daha gelmeyecek. Odada sıkıldım deyip mememiz yarıaçık dolaşsak evde eve gelenler utansa Allah isteyene böyle rahatlıklar versin amin
Aynen canım, Allah kimseye muhtaç etmesin yine de hiçbirimiziAman gelmesin kimse boşver. Siz halledersiniz karı koca. Tecrübelisin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?