- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.821
Bu haftalarda daha düzensiz ve az oluyor bir de çok minik minik daha benim önceki gebeliğimde bebek erkekti hareketleri daha sertti bu bebeğim kız bebek daha minnoş daha naif oluyor hareketleri. Bir de belki senin uyuduğun ya da ayakta hareketli oldugun saatler hareketli ama sen barsak hareketleriyle karıştırıyor ayırt edemiyor olabilirsin. Yarın tostosunu görünce rahatlarsın bize de haber et lütfenKizlar birşey sormak istiyorum size benim bu haftada gelmeme rağmen hala hareketlerini hissetmeye başlamadım ama diğer iki oglumdayken çoktan hissetmeye başlamıştım kız bebisler farklimi oluyo birde kasıklarımda ağrım oluyo sizce normal mi yarın doktoruma gidicem ama içimi rahatlatmaya ihtiyacım var.
Haklısın canım, hastaneye almazlar zaten değil mi inşallahValla cnm ben butun sulaleye muthis bir durus sergiledim.kimse sana gelicem diye gikini cikaramiyor malum sebepler.su zorlu surecte hele ki bebeklerimiz dogunca maalesef biraz zaman gecsin oyle kabul edebiliriz diyecegiz kirilan kirilsin cok da fifionemli olan yavrularimiz onlar icinde biz saglikli olmaliyiz
Çok haklısın canım çok..Kesinlikle kabul etmeyin loğusalık doneminde bagisiklik düştüğü için ölüme goturebilir hem sizi hem bebeğinizi allah korusun
Cnm 10 mg 400 iu denk geliyor ama dr lar 1000 lik kullandiriyor nasil oluyor peki oyleyse?.yetiskinler icin 1000 cocuklarda 400 iu kullandiriyorlar.sen ne kullaniuorsun peki?Ben çeşitli destekler kullanıyorum.
NHS ve RCOG bültenlerinde der ki gebelerde güvenli d vitamini dozu günlük 10 mikrogram olmalı. Ama güneşlenemeyen ve beslenmesi yterli olmayan kadınlarda artırılabilir.
Bende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalımKizlar birşey sormak istiyorum size benim bu haftada gelmeme rağmen hala hareketlerini hissetmeye başlamadım ama diğer iki oglumdayken çoktan hissetmeye başlamıştım kız bebisler farklimi oluyo birde kasıklarımda ağrım oluyo sizce normal mi yarın doktoruma gidicem ama içimi rahatlatmaya ihtiyacım var.
Kalça genişlediği için oluyor herhalde kuzum, benimde bazen üstüne basamakta zorluk çekiyorum. Geçen yatakta dönerken çok ağrıdı dönemedim eşim yardımcı oldu. Bacak bel ayak hamilelikte çok ağrır kuzu. Emzirme döneminde de şekilden şekile girmekten bel ağrır Bi süre böyle devam yaniBen , ben ,ben ... Bacak dipleri ve kasıklar çok fena ağrıyor. yatakta dönerken eşimden yardim istiyorum ittir beni diye. Ağır yaşamlara döndüm resmen . uzandığım oturduğum yerden kalkmak çok zorluyor. Bazen hafifliyor ama haftalardır devam ediyor
Bugün yarın hissedersiniz canım yakındırBende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalımsıkıntı yoktur bence normaldir. Her gebelik birbirinden başka oluyor
Olabilir canım haklısın yarın bakalım ne dicek Dr amcamız tostosumuzla ilgili tabiki haber veririm yazarım burayaBu haftalarda daha düzensiz ve az oluyor bir de çok minik minik daha benim önceki gebeliğimde bebek erkekti hareketleri daha sertti bu bebeğim kız bebek daha minnoş daha naif oluyor hareketleri. Bir de belki senin uyuduğun ya da ayakta hareketli oldugun saatler hareketli ama sen barsak hareketleriyle karıştırıyor ayırt edemiyor olabilirsin. Yarın tostosunu görünce rahatlarsın bize de haber et lütfen
Ewet canim farklı oluyo inşallah normaldir yarın gidicem haber veririm teşekkür ederimBende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalımsıkıntı yoktur bence normaldir. Her gebelik birbirinden başka oluyor
ben normal buluyorum iç karın o şu bu her şey etkiliyormuş doktorum da 22. Hafta civarı hissedersin demiştiBugün yarın hissedersiniz canım yakındır
İnşallah canım sabirsizlikla bekliyorum ne kadar üçüncü olsada her çocuk ayrı bir heyecan demekkiBugün yarın hissedersiniz canım yakındır
Benim dozumu da 1000 unite olarak ayarladik doktorla, benimki dilalti puf seklinde olanlardan. Ama ben evden calisiyoeum evim kuzey cephe gunes gormuyor ve disari mecbur kalmadikca hic cikmiyorum. Bir de benim kisa sureli bu ikinci gebeligim yani vucudumda ne varsa onceki bebegim almisti hep.Cnm 10 mg 400 iu denk geliyor ama dr lar 1000 lik kullandiriyor nasil oluyor peki oyleyse?.yetiskinler icin 1000 cocuklarda 400 iu kullandiriyorlar.sen ne kullaniuorsun peki?
benim de ilk gebeliğimde 20 haftadan sonra hissetmeye başaldım o da boyle uzanıyordum bekle bekle bir hareketlilik olsun diye sonrq baya bet hissetmeye başladım ama. normal yaniBende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalımsıkıntı yoktur bence normaldir. Her gebelik birbirinden başka oluyor
Yok canım bir oğlum var sadece yogun çalışıyoruz tek çocuk düşünüyorduk.. Anca Bi niyet ettik oğlum çok istedi şükür bugün doktor a gittim nifty de kız demişti hoca ama ultrasyon da gördüm kızmış.. Yeter 2 çocuk Rabbim olmayana versin çalışan için zorSende 3 oğlan vardı dimi ? Ateş yok canım şükür. Bugün de bir gozlemleyim de zannedersem evham yapıyorum.
Tabi canım kişiden kişiye çok etken var,ben normal buluyorum iç karın o şu bu her şey etkiliyormuş doktorum da 22. Hafta civarı hissedersin demiştiBakalım olur sağlıklı olsunlarda
Cnm bende wellcare 1000 lik kullaniyorum 400 iu diyince bir sasirdim o yuzden yazayim soaryjm dedim.olcturmek gerekiyor mu d vitamini sordum dun dr doguma kadar kullanacaksin dediBenim dozumu da 1000 unite olarak ayarladik doktorla, benimki dilalti puf seklinde olanlardan. Ama ben evden calisiyoeum evim kuzey cephe gunes gormuyor ve disari mecbur kalmadikca hic cikmiyorum. Bir de benim kisa sureli bu ikinci gebeligim yani vucudumda ne varsa onceki bebegim almisti hep.
Canım benim Mersin’deki eve yaptırmıştı aldığımız kişi. Gayet güzeldi. Kullanımı olarakta ben sıcak su pril ve sirke karıştırıp güzelce temizliyordum ve hiç ıslak bırakmadım. Eğer ıslak bırakırsan kireç oluyor onu da geçirmek biraz sıkıntı oluyo zaten bulaşık deterjanından başka kimyasal kullanmayın diyorlar genelde. Kuru tuttuğun sürece bi sorun olmaz ben memnundum şahsi fikrim. Ama benim alt komşu çok yakınıyordu rengi soldu vs diyeKuzenler konu disi ama kesin siz bilirsiniz size bir danisayim dedim.
Mutfak yaptiriyorum kendi evime gececegim, renkli granit evye kullanan var mi ? Kullanimi nasil yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum.
10 mikrogram 400 iu sa 20 mikrogram hamilelikte normal degil mi cnm?Aldıgın D vitamini totalde 20 mikrogrammış. Önceden hiç değerine baktırmış mıydın? Yerinde olsam ben sanırım bu dönem bir karaciğer safra baktırırdım.
Ben buna normal veya normal degil diyemem cunku bu konuda bi titrim yok. Bu kisiye gore degisir ben kendi durumumu yazabilirim sadece bir de bilimsel yayinlarda gecen degeri. Dahasi beni asar10 mikrogram 400 iu sa 20 mikrogram hamilelikte normal degil mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?