2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu haftalarda daha düzensiz ve az oluyor bir de çok minik minik daha benim önceki gebeliğimde bebek erkekti hareketleri daha sertti bu bebeğim kız bebek daha minnoş daha naif oluyor hareketleri. Bir de belki senin uyuduğun ya da ayakta hareketli oldugun saatler hareketli ama sen barsak hareketleriyle karıştırıyor ayırt edemiyor olabilirsin. Yarın tostosunu görünce rahatlarsın bize de haber et lütfen

Haklısın canım, hastaneye almazlar zaten değil mi inşallah bazı insanlara laf anlatmak zor oluyor. Kayınvalidemi severim torunlarına çok düşkündür ama hem sigara kullanıyor hem yaşı var onun vebaline de girmek istemem ama laf kalp kırmadan anlatabilmekte, aslında açık konuşurum genellikle ama özellikle onu hiç kırmak istemiyorum. İnşallah halledeceğim

Ben çeşitli destekler kullanıyorum.
NHS ve RCOG bültenlerinde der ki gebelerde güvenli d vitamini dozu günlük 10 mikrogram olmalı. Ama güneşlenemeyen ve beslenmesi yterli olmayan kadınlarda artırılabilir.
Cnm 10 mg 400 iu denk geliyor ama dr lar 1000 lik kullandiriyor nasil oluyor peki oyleyse?.yetiskinler icin 1000 cocuklarda 400 iu kullandiriyorlar.sen ne kullaniuorsun peki?

Bende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalım sıkıntı yoktur bence normaldir. Her gebelik birbirinden başka oluyor

Kalça genişlediği için oluyor herhalde kuzum, benimde bazen üstüne basamakta zorluk çekiyorum. Geçen yatakta dönerken çok ağrıdı dönemedim eşim yardımcı oldu. Bacak bel ayak hamilelikte çok ağrır kuzu. Emzirme döneminde de şekilden şekile girmekten bel ağrır Bi süre böyle devam yani sen bol bol dinlen şimdi belini bacağını çok yorma

Olabilir canım haklısın yarın bakalım ne dicek Dr amcamız tostosumuzla ilgili tabiki haber veririm yazarım buraya

Cnm 10 mg 400 iu denk geliyor ama dr lar 1000 lik kullandiriyor nasil oluyor peki oyleyse?.yetiskinler icin 1000 cocuklarda 400 iu kullandiriyorlar.sen ne kullaniuorsun peki?
Benim dozumu da 1000 unite olarak ayarladik doktorla, benimki dilalti puf seklinde olanlardan. Ama ben evden calisiyoeum evim kuzey cephe gunes gormuyor ve disari mecbur kalmadikca hic cikmiyorum. Bir de benim kisa sureli bu ikinci gebeligim yani vucudumda ne varsa onceki bebegim almisti hep.

Bende hissetmiyorum hala benim de erkek bebiş ama ilk gebeliğim ben de biraz endişeleniyorum ama cuma gidicem bakalım sıkıntı yoktur bence normaldir. Her gebelik birbirinden başka oluyor
benim de ilk gebeliğimde 20 haftadan sonra hissetmeye başaldım o da boyle uzanıyordum bekle bekle bir hareketlilik olsun diye sonrq baya bet hissetmeye başladım ama. normal yani

Sende 3 oğlan vardı dimi ? Ateş yok canım şükür. Bugün de bir gozlemleyim de zannedersem evham yapıyorum.
Yok canım bir oğlum var sadece yogun çalışıyoruz tek çocuk düşünüyorduk.. Anca Bi niyet ettik oğlum çok istedi şükür bugün doktor a gittim nifty de kız demişti hoca ama ultrasyon da gördüm kızmış.. Yeter 2 çocuk Rabbim olmayana versin çalışan için zor

Kuzenler konu disi ama kesin siz bilirsiniz size bir danisayim dedim.
Mutfak yaptiriyorum kendi evime gececegim, renkli granit evye kullanan var mi ? Kullanimi nasil yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum.

Cnm bende wellcare 1000 lik kullaniyorum 400 iu diyince bir sasirdim o yuzden yazayim soaryjm dedim.olcturmek gerekiyor mu d vitamini sordum dun dr doguma kadar kullanacaksin dedi

Kuzenler konu disi ama kesin siz bilirsiniz size bir danisayim dedim.
Mutfak yaptiriyorum kendi evime gececegim, renkli granit evye kullanan var mi ? Kullanimi nasil yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Canım benim Mersin’deki eve yaptırmıştı aldığımız kişi. Gayet güzeldi. Kullanımı olarakta ben sıcak su pril ve sirke karıştırıp güzelce temizliyordum ve hiç ıslak bırakmadım. Eğer ıslak bırakırsan kireç oluyor onu da geçirmek biraz sıkıntı oluyo zaten bulaşık deterjanından başka kimyasal kullanmayın diyorlar genelde. Kuru tuttuğun sürece bi sorun olmaz ben memnundum şahsi fikrim. Ama benim alt komşu çok yakınıyordu rengi soldu vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…