2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de franke nin damlalik olan bir modelini sectim koyu renkli ama kirec lekesinden dolayi tereddut ettim. Tezgah ustu monte olan modeli, tezgah alti monte edilen damlaliksiz olana degistirdim renk yine koyu. Esim bu kez acaba rengini de mi acik renk yapsak demeye basladi.

Franke gayet iyi bi marka benim de koyu renk iyi kullandıktan sonra açık ya da koyu farketmiyor bence koyu renk çok güzel görünüyor

Yaa napcaz bizz gerçekten moralim bozuk.
Bildiğin yere oturamıyorum mesela acıdan.
Peki doktorunla görüştünmü bu durumu.
Neyse en azından yalnız olmadığıma sevindim gerçi keşke sende olmasaydın öyle ama
Dayanamadım ağrı yağı sürdüm fayda etmedi gerçide..

Ben bulasik parlaticisiyla yikiyorum musluklari parliyorlar banyo icinde ayri bir kaba koydum bak bir dene harika oluyor hatta dusa kabinler icin de annem onu kullan dedi aklima gelirse bazen onla yapiyorum su ve kirec lekesi tutmuyor. Benim mutfak seyi metal gri o yuzden bilemedim o da kirec tutuyor yapmayinca bir sey

Diş macunu da güzel parlatıyor musluğu .onu da deneyeyim sirke ya benim evin vazgeçilmez temizlik ürünü her yerde kullanıyorum sirkeyi

kızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya

Keske kiz olursa ben seciyim erkek olsa sen secersin gibi bir konusma yapsaydiniz oncesinde erkek olsa zaten o koyacakmis ismini bari simdi benim dedigim olsun diyebilirsin bence yine de

Kız diye sevinmemişti senin kv, şimdi de ismi mi koyulacak Yani o düşündüğünü söylemiş ben de şu ismi seviyorum fln de. Çok diretmez umarım

“Koymayı düşündüğünü” mü? Pardon da sen bostan korkuluğu muymuşsun? Kendi tek başına mı koyuyormuş ismi beyefendi? Hem ne münasebet ya, ne ana ne baba ismi koydurmam çocuğuma. İlla koyulacaksa kendi annemin ismini koyarım.

Ya bu erkek isimleri neyse de kız isimleri anne ismi koyulmaz bence. Çünkü anne isimleri hep eski ve kulağa hoş gelmeyen isimler. Çocuk ilerde ismini sevmez. Benim de iki ismim var mesela bir ismim babaannemin ismi. Ve bu zamana kadar hiç kullanmadım kimse de kullanmadı hiç de gereği yokmuş anca yer kaplıyor

Nefret ediyorum şu ataerkil gelenekten. Hem soyadını veriyorsun, hem kütüğünü veriyorsun yetmiyor bir de analarının babalarının ismini vermek istiyorlar. İstilacı gibiler resmen.

Keske kiz olursa ben seciyim erkek olsa sen secersin gibi bir konusma yapsaydiniz oncesinde erkek olsa zaten o koyacakmis ismini bari simdi benim dedigim olsun diyebilirsin bence yine de
ya dedim adam hiç tınlamıyor sabah sabah beni sinirlendirdi kaynım oğlu oldu tartışmalı olarak kayınpederin ismini koymadılar sanki bir oğlu buymuş gibi erkeğe baba kıza anne ismi ya çıldırcam hadi erkek olursa tamam dedim ama annesi benim kız olduğuna bile sevinmeyen kadın ismini koymak hak bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…