- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.841
Ben de franke nin damlalik olan bir modelini sectim koyu renkli ama kirec lekesinden dolayi tereddut ettim. Tezgah ustu monte olan modeli, tezgah alti monte edilen damlaliksiz olana degistirdim renk yine koyu. Esim bu kez acaba rengini de mi acik renk yapsak demeye basladi.Canım benim Mersin’deki eve yaptırmıştı aldığımız kişi. Gayet güzeldi. Kullanımı olarakta ben sıcak su pril ve sirke karıştırıp güzelce temizliyordum ve hiç ıslak bırakmadım. Eğer ıslak bırakırsan kireç oluyor onu da geçirmek biraz sıkıntı oluyo zaten bulaşık deterjanından başka kimyasal kullanmayın diyorlar genelde. Kuru tuttuğun sürece bi sorun olmaz ben memnundum şahsi fikrim. Ama benim alt komşu çok yakınıyordu rengi soldu vs diye
Franke gayet iyi bi marka benim de koyu renk iyi kullandıktan sonra açık ya da koyu farketmiyor bence koyu renk çok güzel görünüyorBen de franke nin damlalik olan bir modelini sectim koyu renkli ama kirec lekesinden dolayi tereddut ettim. Tezgah ustu monte olan modeli, tezgah alti monte edilen damlaliksiz olana degistirdim renk yine koyu. Esim bu kez acaba rengini de mi acik renk yapsak demeye basladi.
Ben de ankastrelerime daha cok uyacagi icin koyu renk istedimFranke gayet iyi bi marka benim de koyu renk iyi kullandıktan sonra açık ya da koyu farketmiyor bence koyu renk çok güzel görünüyor
Yaa napcaz bizz gerçekten moralim bozuk.Ben , ben ,ben ... Bacak dipleri ve kasıklar çok fena ağrıyor. yatakta dönerken eşimden yardim istiyorum ittir beni diye. Ağır yaşamlara döndüm resmen . uzandığım oturduğum yerden kalkmak çok zorluyor. Bazen hafifliyor ama haftalardır devam ediyor
Canım benim Mersin’deki eve yaptırmıştı aldığımız kişi. Gayet güzeldi. Kullanımı olarakta ben sıcak su pril ve sirke karıştırıp güzelce temizliyordum ve hiç ıslak bırakmadım. Eğer ıslak bırakırsan kireç oluyor onu da geçirmek biraz sıkıntı oluyo zaten bulaşık deterjanından başka kimyasal kullanmayın diyorlar genelde. Kuru tuttuğun sürece bi sorun olmaz ben memnundum şahsi fikrim. Ama benim alt komşu çok yakınıyordu rengi soldu vs diye
Günaydın canim benim oğluşum olacak Allah kısmet ederse karnım sivri büyüyo gorumcemin kızı olcak o da yanlara doğrukiz erkek anneleri karniniz sivrimi buyuyor yoksa yanlara dogrumu merak eddim bu hurafe nekadar dogru burada
Benim de koyu renkti çok güzel oluyor bence koyu renk al zaten her türlü bakacaksın. Evet damlalıklıydı ama hep kuru bıraktım sorun yaşamadım o yüzdenBen de ankastrelerime daha cok uyacagi icin koyu renk istedim
Evyeyi. Senin evyede damlalik var mi peki?
Diş macunu da güzel parlatıyor musluğu .onu da deneyeyimBen bulasik parlaticisiyla yikiyorum musluklari parliyorlarbanyo icinde ayri bir kaba koydum bak bir dene harika oluyor hatta dusa kabinler icin de annem onu kullan dedi aklima gelirse bazen onla yapiyorum su ve kirec lekesi tutmuyor. Benim mutfak seyi metal gri o yuzden bilemedim o da kirec tutuyor yapmayinca bir sey
Diş macunu da güzel parlatıyor musluğu .onu da deneyeyimsirke ya benim evin vazgeçilmez temizlik ürünü her yerde kullanıyorum sirkeyi
kızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
Kız diye sevinmemişti senin kv, şimdi de ismi mi koyulacakkızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
“Koymayı düşündüğünü” mü? Pardon da sen bostan korkuluğu muymuşsun? Kendi tek başına mı koyuyormuş ismi beyefendi? Hem ne münasebet ya, ne ana ne baba ismi koydurmam çocuğuma. İlla koyulacaksa kendi annemin ismini koyarım.kızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
Ya bu erkek isimleri neyse de kız isimleri anne ismi koyulmaz bence. Çünkü anne isimleri hep eski ve kulağa hoş gelmeyen isimler. Çocuk ilerde ismini sevmez. Benim de iki ismim var mesela bir ismim babaannemin ismi. Ve bu zamana kadar hiç kullanmadım kimse de kullanmadı hiç de gereği yokmuş anca yer kaplıyorkızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
Kız diye sevinmemişti senin kv, şimdi de ismi mi koyulacakYani o düşündüğünü söylemiş ben de şu ismi seviyorum fln de. Çok diretmez umarım
Nefret ediyorum şu ataerkil gelenekten. Hem soyadını veriyorsun, hem kütüğünü veriyorsun yetmiyor bir de analarının babalarının ismini vermek istiyorlar. İstilacı gibiler resmen.Ya bu erkek isimleri neyse de kız isimleri anne ismi koyulmaz bence. Çünkü anne isimleri hep eski ve kulağa hoş gelmeyen isimler. Çocuk ilerde ismini sevmez. Benim de iki ismim var mesela bir ismim babaannemin ismi. Ve bu zamana kadar hiç kullanmadım kimse de kullanmadı hiç de gereği yokmuş anca yer kaplıyor
ya dedim adam hiç tınlamıyor sabah sabah beni sinirlendirdi kaynım oğlu oldu tartışmalı olarak kayınpederin ismini koymadılar sanki bir oğlu buymuş gibi erkeğe baba kıza anne ismi ya çıldırcam hadi erkek olursa tamam dedim ama annesi benim kız olduğuna bile sevinmeyen kadın ismini koymak hak bile değilKeske kiz olursa ben seciyim erkek olsa sen secersin gibi bir konusma yapsaydiniz oncesindeerkek olsa zaten o koyacakmis ismini bari simdi benim dedigim olsun diyebilirsin bence yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?