2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Benim de olmadi iste normal hayatima hep devam ettim hamile gibi degildim hic Bende o denge de yok, tamamen canim ne istiyorsa ya onu soyluyorum ya da yapmayi bildigim yemekleri yapip yiyoruz veririz kilolari napalim bir gun emzirmek 500 kaloriymis dun gelen kitapta yaziyordu ben 3 ogun yemiyorum ama 2 ogun yiyorum oglen dibek kahvesine taktim bu aralar yanina ceviz findik kuru kayisi filan oyle

Aaa detaylida vajinal muayene mi oluyor???? Cunku ben daha once nifty vermeden evvel kendi doktorumun yonlendirdigi perinatologdan randevu aldim detayli icin ve kendisi erkek
Yok yok her ihtimale karşı demişti doktorum vajinal muayene daha net gösteriyormuş ama karından oldu benim de

benim yanaklar da tombikleşti geçen gün iş toplantısı biterken, başkan dedi ki "sen çıkma, iki çift laf edelim" sonra da "yanakların tombik tombik olmuş güzel olmuş" dedi

Ayy ne guzel yanaklardan kilo almak guzel oluyor bence goz kenari kaz ayaklarimda ince cizgiler vardi benim, simdi sislikten herhalde onlar da kaybolmus

Valla ben ne istersem onu yiyorum dün masterchef izlerken tatlı yapıyolardı dışardan tatlı söyledik yedik. Tatlıya zatne düşkündüm oğlan olduğundan hepten düşkün oldum
Oglumda kaşık kaşık çikolata bir bucuk porsiyon baklava falan yiyordum bir oturuşta bunda zerre tatlı isteğim yok. Hep ev yemekleri. Zor olanlardan

şu düşünce yapısının kıymetini bil arkadaşım, gerçekten benim gibi yaşanmaz..
keşke ben de senin gibi olabilsem.

Ellerine saglik. Annem de once boyle bir seyle basladi amigurumiye sonra baya bi seyler yapti.
Dogmamis cocugumun tam bir sandik oyuncagi oldu. Tavsan maymun zurafa kurbaga filan yapti.

Oglumda kaşık kaşık çikolata bir bucuk porsiyon baklava falan yiyordum bir oturuşta bunda zerre tatlı isteğim yok. Hep ev yemekleri. Zor olanlardan
valla ben ne yürüyorum ne koşuyorum zaten online ders veriyorum arada bir ev işi yapıyorum mecbur onun dışında elime ne gelirse yiyorum. Ayva çikolata bu ikisine aşığım bu aralar çılgın givi yiyiyorum

Ben ilaç içmiyor olsam benim de normal düzenim 2 öğün. Sabahları tiroid ilacı mahvediyor beni gurul gurul ediyor midem yemezsem ağrıyor. Yoksa ben kahvaltı yapan bir insan değildim. Öğlen yemeğini kaldırabilirim belki, ama yılların alışkanlığı öğle saati gelince acıkıyorum veririm ya güveniyorum kendime. Daha önce de aldım kilo isteyince veriyorum.

Yok yok her ihtimale karşı demişti doktorum vajinal muayene daha net gösteriyormuş ama karından oldu benim de
Ayy istemem o kadar sure vajinal muayane☠☠inanilmaz rahatsizlik veriyordu bikac dakikasi bile insallah oyle bisey olmaz. kac dk surdu senin

şu düşünce yapısının kıymetini bil arkadaşım, gerçekten benim gibi yaşanmaz..
keşke ben de senin gibi olabilsem.
Obsesyon hepimizde farklı konularda var canım malesef. Ama ne bileyim yaşadıkça mi ogreniyoruz bosvermeyi. Belki sende ikinciyi yapacak olursan takmazsin çünkü gerçekten ilk bir ay içinde 10 kilo vereceksin hemen. Kalan 3 -5 kilo da uykusuz gecelerde yemek yemeyi unuttukca gidecek. İşin garibi o zaman kilo en son meselen olacak belki verdiğini farketmeyeceksin bile oley kaka yaptı oley güldü oley daha uzun uyudu gece uykumuzu aldık derken bir bakmissin kilolar gitmiş senin kız agulara başlamış

Ayy istemem o kadar sure vajinal muayane☠☠inanilmaz rahatsizlik veriyordu bikac dakikasi bile insallah oyle bisey olmaz. kac dk surdu senin
Rahim ağzı uzunluğuna bakmak için sanırım vajinal muayeneyi tercih ediyorlar yani bütün muayene alttan olmaz karından ultrason toplamda 30 dk sürdü benim alttan bakılmadı çünkü doktorum bi risk görmedi çok şükür

bugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kg olmuş muyum size 55,3 kg

herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Ben artık kilo alamıyorum ya. Annemde kaldığım sürede aldığım 2 kilo var sonrası yok. En son gittiğimde de bebek haftasıyla uyumlu çıkmıştı, önceki gittiklerimde hep bir hafta önde çıkıyordu. Acaba kilo alamadığım için gelişimi yavaşladı mı diye düşünüyorum

Senin aldığın kiloyla bebeğin gelişiminin alakası yok ki canım, o ihtiyacı olanları senin depolarından alıyor zaten. Vitaminsiz kalma yeter ki önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…