- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.981
Ayy darisi basima o zamanRahim ağzı uzunluğuna bakmak için sanırım vajinal muayeneyi tercih ediyorlar yani bütün muayene alttan olmazkarından ultrason toplamda 30 dk sürdü benim alttan bakılmadı çünkü doktorum bi risk görmedi çok şükür
İnşallah,tadını çıkartAyy darisi basima o zaman
Bebek zaten ilerleyen haftalarda gününü yakalıyor canım seninle ilgisi yok bu durumunBen artık kilo alamıyorum ya. Annemde kaldığım sürede aldığım 2 kilo var sonrası yok. En son gittiğimde de bebek haftasıyla uyumlu çıkmıştı, önceki gittiklerimde hep bir hafta önde çıkıyordu. Acaba kilo alamadığım için gelişimi yavaşladı mı diye düşünüyorum
Sabah kayboluyor akşama doğru çıkıyor benimGöbeğim çıktı diye seviniyordumm geri kaybolduuu
Tam olarak nezaman çıkıp kaybolmayacaklar acabaaaSabah kayboluyor akşama doğru çıkıyor benim
ben hızlı kilo verebilen bi yapıya sahip değilim maalesef, bundan 6-7 yıl önce 62 kgdan hamile kalmadan önceki kiloma gelmiştim ama uzun bi sürede, yani insanların 1 ayda verdiğini ben 3 ayda veriyorum.Obsesyon hepimizde farklı konularda var canım malesef. Ama ne bileyim yaşadıkça mi ogreniyoruz bosvermeyi. Belki sende ikinciyi yapacak olursan takmazsin çünkü gerçekten ilk bir ay içinde 10 kilo vereceksin hemen. Kalan 3 -5 kilo da uykusuz gecelerde yemek yemeyi unuttukca gidecek. İşin garibi o zaman kilo en son meselen olacak belki verdiğini farketmeyeceksin bileoley kaka yaptı oley güldü oley daha uzun uyudu gece uykumuzu aldık derken bir bakmissin kilolar gitmiş senin kız agulara başlamış
kilo takıntısı, yani şu aldığım 3,5 kg nun normal bi kilo olmadığını, hamile olduğum için şu an her şeyin farklı olduğunu beynim kabul etmiyor.Kafandaki hangi dusuncelerden kurtulamiyorsun?
Benim mesela muayenelerimde rahim agzi uzunlugu degerimi bilmemiz kritik oldugu icin mutlaka vaginal usg ile rahim agzi uzunluguma da bakiliyor.Rahim ağzı uzunluğuna bakmak için sanırım vajinal muayeneyi tercih ediyorlar yani bütün muayene alttan olmazkarından ultrason toplamda 30 dk sürdü benim alttan bakılmadı çünkü doktorum bi risk görmedi çok şükür
Ben ilaç içmiyor olsam benim de normal düzenim 2 öğün. Sabahları tiroid ilacı mahvediyor beni gurul gurul ediyor midem yemezsem ağrıyor. Yoksa ben kahvaltı yapan bir insan değildim. Öğlen yemeğini kaldırabilirim belki, ama yılların alışkanlığı öğle saati gelince acıkıyorumveririm ya güveniyorum kendime. Daha önce de aldım kilo isteyince veriyorum.
Ben gebeliğin başında doktor vajinal muayene istemişti keseyi görmek için kendimi kasmıştım dr muayene edemeyeceğini ederse kanamam olup korkacağımı söylemişti sonra bana sen normal doğuramazsın demişti daha çok korkmuştumBenim mesela muayenelerimde rahim agzi uzunlugu degerimi bilmemiz kritik oldugu icin mutlaka vaginal usg ile rahim agzi uzunluguma da bakiliyor.
Yiyorum da aslında bol bol meyve sebze, yoğurt, süt bunların dışında 2 öğün ana yemek. Gün içinde pek boşluk olmuyor bile. Hatta geceleri bazen tatlı falan söylüyoruz ama kiloya yansımıyor. Ben de endişelendim biraz acaba bebeğin gelişimi mi etkilendi diye.Senin aldığın kiloyla bebeğin gelişiminin alakası yok ki canım, o ihtiyacı olanları senin depolarından alıyor zaten. Vitaminsiz kalma yeter ki önemli olan o.
Ne güzel işte ya daha ne istiyorsun napcan kilo alıp? Kilo almanın kimseye faydası yokYiyorum da aslında bol bol meyve sebze, yoğurt, süt bunların dışında 2 öğün ana yemek. Gün içinde pek boşluk olmuyor bile. Hatta geceleri bazen tatlı falan söylüyoruz ama kiloya yansımıyor. Ben de endişelendim biraz acaba bebeğin gelişimi mi etkilendi diye.
Eskiden de deli gibi yemek yiyip kilo alamayan biriydim, ilk 2 ay annemde kaldığımda her şey önüme geldiği için 2 kilo aldım onunla avunuyorum şu an
Ya tut ki baktıVajinal ultrasonda açıp oraya bakmıyorlar ki ya. Benim ilk 3 muayenem hep vajinal olmak zorunda oldu, üzerime bir çarşaf seriyorlardı zaten. Doktor bacaklarımı açıp probu yerleştiriveriyordu, oraya bakmıyordu bile. Ben hiç rahatsız olmadım şahsen.
Bizim babamızın adı konulmayınca bizim zorumuza gitmiyor. Kafalar pırıl pırıl bu erkeklerinİsim konusu konuşulmuş ben daha hamile kalmadan önce esim babamın adını koyarız üç abisi var onlar koymamış zoruna gitmiş falan dedi. Benim de babasının ismi hoşuma gittiği için tamam dedim şimdi bebeğin ismini soranlara babamın adı olacak diyip gururlaniyor gereksiz yere padişah soyu devam edecek. Neyse ikinci ismi ben seçeceğim.
Anladim. Bende cok hizli kilo veremiyorum. Bu ucundu cocugum olacak insallah.38 yasindayim yas gectikce zor toparlaniyor insan . Bende 60 kilo ile basladim. Tontis basladim yani. Once 55 kilo idim. Bunda cok kilo almamam gerek. Cok abartmadan yemek yemiliyoz. Doktor demisti bebek parazit gibi herseyi anneden aliyor zaten ektra yemeye gerek yok diye. 20 kilo 30 kilo alip 4,5 kilo cocuk doguran var. Benim 3 kilo dogsa yeterben hızlı kilo verebilen bi yapıya sahip değilim maalesef, bundan 6-7 yıl önce 62 kgdan hamile kalmadan önceki kiloma gelmiştim ama uzun bi sürede, yani insanların 1 ayda verdiğini ben 3 ayda veriyorum.
en azından irade konusunda kendime güveniyorum, inat edersem uzun sürede de olsa veririm ama işte...
kilo takıntısı, yani şu aldığım 3,5 kg nun normal bi kilo olmadığını, hamile olduğum için şu an her şeyin farklı olduğunu beynim kabul etmiyor.
Eeh herhalde duymazYa tut ki baktıbenimki bakıp yerleştiriyor bu arada adam onu organ olarak öğrenmiş. Kanamalı görüyor enfeksiyonlu görüyor fln öööggghhk hastaya cinsel istek duyamaz gibi geliyor bana
Yok biliyorum senin düşüncene destek gibi yazdım zatenEeh herhalde duymazhiç aklıma bile gelmedi öyle bir şey. Ben bekarken de vajinal muayene oldum akıntım vardı. Doktor da erkekti. Baya inceledi yani. Hiç böyle şeyler gelmedi aklıma açıkçası. Ben rahatsız olmuyor. Çok da çirkin bi organ zaten
Benimde sivri büyüyorkiz erkek anneleri karniniz sivrimi buyuyor yoksa yanlara dogrumu merak eddim bu hurafe nekadar dogru burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?