2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebek zaten ilerleyen haftalarda gününü yakalıyor canım seninle ilgisi yok bu durumun

ben hızlı kilo verebilen bi yapıya sahip değilim maalesef, bundan 6-7 yıl önce 62 kgdan hamile kalmadan önceki kiloma gelmiştim ama uzun bi sürede, yani insanların 1 ayda verdiğini ben 3 ayda veriyorum.

en azından irade konusunda kendime güveniyorum, inat edersem uzun sürede de olsa veririm ama işte...
Kafandaki hangi dusuncelerden kurtulamiyorsun?
kilo takıntısı, yani şu aldığım 3,5 kg nun normal bi kilo olmadığını, hamile olduğum için şu an her şeyin farklı olduğunu beynim kabul etmiyor.

Benim mesela muayenelerimde rahim agzi uzunlugu degerimi bilmemiz kritik oldugu icin mutlaka vaginal usg ile rahim agzi uzunluguma da bakiliyor.

Aynen iste benimde oyle suan saat en erken 11 12 olmasi lazim bir seyler yemem icin ilac kullaninca haklisin. Ben hic kilo da vermeye gerek duymamistim liseden beri olan kiyafetlerim oluyordu bana hep ayni kiloda gidiyordum cok masrafsizdim. Pandemi ve hamilelikle gunden gune irilesiyorum bakalim veririz bencede ya yeni kiyafet almamak icin veririm ben bu kiloyu

Benim mesela muayenelerimde rahim agzi uzunlugu degerimi bilmemiz kritik oldugu icin mutlaka vaginal usg ile rahim agzi uzunluguma da bakiliyor.
Ben gebeliğin başında doktor vajinal muayene istemişti keseyi görmek için kendimi kasmıştım dr muayene edemeyeceğini ederse kanamam olup korkacağımı söylemişti sonra bana sen normal doğuramazsın demişti daha çok korkmuştum

Senin aldığın kiloyla bebeğin gelişiminin alakası yok ki canım, o ihtiyacı olanları senin depolarından alıyor zaten. Vitaminsiz kalma yeter ki önemli olan o.
Yiyorum da aslında bol bol meyve sebze, yoğurt, süt bunların dışında 2 öğün ana yemek. Gün içinde pek boşluk olmuyor bile. Hatta geceleri bazen tatlı falan söylüyoruz ama kiloya yansımıyor. Ben de endişelendim biraz acaba bebeğin gelişimi mi etkilendi diye.
Eskiden de deli gibi yemek yiyip kilo alamayan biriydim, ilk 2 ay annemde kaldığımda her şey önüme geldiği için 2 kilo aldım onunla avunuyorum şu an

İsim konusu konuşulmuş ben daha hamile kalmadan önce esim babamın adını koyarız üç abisi var onlar koymamış zoruna gitmiş falan dedi. Benim de babasının ismi hoşuma gittiği için tamam dedim şimdi bebeğin ismini soranlara babamın adı olacak diyip gururlaniyor gereksiz yere padişah soyu devam edecek. Neyse ikinci ismi ben seçeceğim.

Ne güzel işte ya daha ne istiyorsun napcan kilo alıp? Kilo almanın kimseye faydası yok

Ya tut ki baktı benimki bakıp yerleştiriyor bu arada adam onu organ olarak öğrenmiş. Kanamalı görüyor enfeksiyonlu görüyor fln öööggghhk hastaya cinsel istek duyamaz gibi geliyor bana

Bizim babamızın adı konulmayınca bizim zorumuza gitmiyor. Kafalar pırıl pırıl bu erkeklerin

Anladim. Bende cok hizli kilo veremiyorum. Bu ucundu cocugum olacak insallah.38 yasindayim yas gectikce zor toparlaniyor insan . Bende 60 kilo ile basladim. Tontis basladim yani. Once 55 kilo idim. Bunda cok kilo almamam gerek. Cok abartmadan yemek yemiliyoz. Doktor demisti bebek parazit gibi herseyi anneden aliyor zaten ektra yemeye gerek yok diye. 20 kilo 30 kilo alip 4,5 kilo cocuk doguran var. Benim 3 kilo dogsa yeterbebek kilo alsin diye cokda kendimi feda edemicem. Kizmayin lutfen bana

Ya tut ki baktı benimki bakıp yerleştiriyor bu arada adam onu organ olarak öğrenmiş. Kanamalı görüyor enfeksiyonlu görüyor fln öööggghhk hastaya cinsel istek duyamaz gibi geliyor bana
Eeh herhalde duymaz hiç aklıma bile gelmedi öyle bir şey. Ben bekarken de vajinal muayene oldum akıntım vardı. Doktor da erkekti. Baya inceledi yani. Hiç böyle şeyler gelmedi aklıma açıkçası. Ben rahatsız olmuyor. Çok da çirkin bi organ zaten

Yok biliyorum senin düşüncene destek gibi yazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…