- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.921
Tatli Rosecumbugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Normacım özür dilerim ama böyle adamların beynini uçurmak lazımValla kadin dogumla ilgili ne travmasi olabilir bi erkegin bilemedimtipik anadolu erkegi genlerini tasiyor iste
Valla benim eşim öyle dedi bana da bende erkek doktoru önerince. Bilmediği için dediki zaten ebe doğurtuyo doktor değil falan dedi bende o ara hee evet evet dedim öyle falan idare ettimCok tatlisin
Ya aslinda esimi tanisan aklibasinda kulturlu vizyon sahibi biri, nasil boyle dusunuyo dersin, ama iste bu konudaki bagnazligi beni benden aliyor. Kaldi ki dedim ona vajinal muayene bitti ve ben sezeryan istiyorum zaten. Yani merak etmene gerek yok diye. Bu sefer de duzenimizi bozma iste ne guzel gidiyoduk diyo. Sirf degistirmeyeyim diye. Ya doguracak olan benim benn kendimi guvende hissetmesi gereken benim. Ilk defa dun gece ruyamda sezeryan oldugumu gordum. Dogum yapiyorum ve cocuk boyle melez gibi ve erkekmis, bu cocuk benim degil diyorum. Ayy resmen kabustu. Hep stresten oldu bunlar. Kafama koydum randevumu alicam.
Bazi kadin doktorlar pohpohlanmayi cok severben de hic sevmem gereksiz abartiyi. Ama sevinli bi kadinsa ve ilgiliysa idare ediver artik
Canım benim ya . Yerinde olsam ölümüne diretirdim. Ta nisanliyken bizde de söyledi eşim. Normalde erkekler anneci olur benim eşim babaci. Babasını aşırı sever falan. Babası da eşimi çok seviyor. Ne zaman ihtiyacı olsa maddi.manevi yanında gerçekten. Dünyalar iyisidir bana çiçekler gönderir özel günlerde eşimin unutmaması için bir gün önceden eşimi arayıp kızı yemeğe goturceksin dimi diye teyit eder falan tam bir beyefendi kısaca. Aslında çok severim. Ama oğlum olacaginda kayinbabamin ismi konulacak söz verdim diye aldı beni bir hüzün. Diyorum ki kendi kendime tamam koyucam ama ek bir ismi de olsun. Hangisini isterse onu kullansın. Belki dedesini çok severse ismini gururla taşır. Hep böyle diyorum. Doğuma bir ay Malaya kadar hiç sesimi çıkarmadım. Sonra benim erken doğum olayları hastaneye yatmalar falan olunca çok üzüldüğümu gören eşime yanına ek isim koymak istiyorum bak ne acılar cekiyorum nolur kırılma gücenme dedim tamam dediya gerçekten ismi düzgün bişe olsa belki hadi bıkar ona tamam derim bir yerde yanında bir isim eklerim falan ama hanım nedir ya çocuk büyüsün bana söylemediği laf kalmaz
ne güzel hiç kilo almamışsın diyeceğim ama eminim kilo almayı tercih ederdin dimiTatli Rosecum
Ne guzel kilo,10 yildir inemedigim eski kilomben 18+1 deyim, 62,3 oldum. 62 ile hamile kalmistim
Ben 19+0 senin gibi, +1 kilo aldımm 58 olmuşum 57 ile başlamıştımm.bugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
Yaa bence çook iyisin. Ben 5 kg aldım sanırım toplamdabugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
maşallah tü tü tüBen 19+0 senin gibi, +1 kilo aldımm 58 olmuşum 57 ile başlamıştımm.
Aaa detaylida vajinal muayene mi oluyor???? Cunku ben daha once nifty vermeden evvel kendi doktorumun yonlendirdigi perinatologdan randevu aldim detayli icin ve kendisi erkekBen detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yani
Zorla koydurma seçeneğini akıllarına sokma. Olmayacak de kestirip at. O seni tınlamıyorsa sen de onu tınlama.aynen bunu eşime de diyorum ama adam hala anlamıyor başına yada sonuna başka isim koyarız diyor deli edecek bu adam beni bende eğer zorla koyarsanız 18 yaşına gelince o kıza ben değiştirtirim bundan da haberin olsun dedim hala tınlamıyor
Oldu canım , ilk 4 ay ne yedim ne içtim yediğimi de malesef çıkardım 55 e falan düşmüştüm sonra tabi iki bişey girince karnıma eski kiloma geri döndüm sağlıklı bir kilo verme stili olmadığından. O yüzden 1 kilo aldım herhaldemaşallah tü tü tü
bulantı kusma olmuş muydu?
İsim konusunda ne karar verdiniz canım?bizde de 4-5 tane var ama hangisi yakışacak kuzumuza, onu düşünüyoruzAynen ya , bizimkinin ismi belli zaten seçtik hemen hastane çıkışını yaptırayım ki alışsınlar hahaha
Neeee vajinal miiAaa detaylida vajinal muayene mi oluyor???? Cunku ben daha once nifty vermeden evvel kendi doktorumun yonlendirdigi perinatologdan randevu aldim detayli icin ve kendisi erkek
Ayy oyle deme uzuldum simdi ya esimi kotulemis gibi oldumNormacım özür dilerim ama böyle adamların beynini uçurmak lazım
sağlık bu ya, insanın dermanı nerdeyse oraya gider bilimsel ve tıp çizgisinde tabii ki..
millet hacılara hocalara g.tünü açıyor afedersinsen bu işin okulunu okumuş tıp doktoruna da gidiyorsun, sağlığın için...
Kerem ismini seçtikİsim konusunda ne karar verdiniz canım?bizde de 4-5 tane var ama hangisi yakışacak kuzumuza, onu düşünüyoruz
Haha bendensinBen detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yani
o zaman seni de 3 kg aldın diye düşünebilirizOldu canım , ilk 4 ay ne yedim ne içtim yediğimi de malesef çıkardım 55 e falan düşmüştüm sonra tabi iki bişey girince karnıma eski kiloma geri döndüm sağlıklı bir kilo verme stili olmadığından. O yüzden 1 kilo aldım herhalde
Vajinal ultrasonda açıp oraya bakmıyorlar ki ya. Benim ilk 3 muayenem hep vajinal olmak zorunda oldu, üzerime bir çarşaf seriyorlardı zaten. Doktor bacaklarımı açıp probu yerleştiriveriyordu, oraya bakmıyordu bile. Ben hiç rahatsız olmadım şahsen.Ayy oyle deme uzuldum simdi ya esimi kotulemis gibi oldumnormalde her konuda destekcidir beni uzmez ama bu konuda gerdi iste fazlasiyla. Baska branslarda hic sorun olmadi ama kadin dogum konusunda boyle oldu iste bir de doktoru hic tanimiyoruz diyor. Belki bir tanidigim gitmis olsaydi durum degisir miydi bilemiyorum.
Ya ne bileyim erkeklerin cerrahi becerisi daha kuvvetli oluyor. Bi de zaten bu doktorla iletisimimiz cok zayif. Isinamadim basindan beri.Valla benim eşim öyle dedi bana da bende erkek doktoru önerince. Bilmediği için dediki zaten ebe doğurtuyo doktor değil falan dedi bende o ara hee evet evet dedim öyle falan idare ettimdoğalarında var ya vizyon kültürle alakalı değil yani bu bir doğal tepki o yüzden ben çok görmüyorum bunu ama gerçekten sezeryanse özellikle yani ha kadın dikmiş karnımı ha erkek ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?