2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla kadin dogumla ilgili ne travmasi olabilir bi erkegin bilemedim tipik anadolu erkegi genlerini tasiyor iste
Normacım özür dilerim ama böyle adamların beynini uçurmak lazım
sağlık bu ya, insanın dermanı nerdeyse oraya gider bilimsel ve tıp çizgisinde tabii ki..
millet hacılara hocalara g.tünü açıyor afedersin sen bu işin okulunu okumuş tıp doktoruna da gidiyorsun, sağlığın için...

Valla benim eşim öyle dedi bana da bende erkek doktoru önerince. Bilmediği için dediki zaten ebe doğurtuyo doktor değil falan dedi bende o ara hee evet evet dedim öyle falan idare ettim doğalarında var ya vizyon kültürle alakalı değil yani bu bir doğal tepki o yüzden ben çok görmüyorum bunu ama gerçekten sezeryanse özellikle yani ha kadın dikmiş karnımı ha erkek ne farkeder

ya gerçekten ismi düzgün bişe olsa belki hadi bıkar ona tamam derim bir yerde yanında bir isim eklerim falan ama hanım nedir ya çocuk büyüsün bana söylemediği laf kalmaz
Canım benim ya . Yerinde olsam ölümüne diretirdim. Ta nisanliyken bizde de söyledi eşim. Normalde erkekler anneci olur benim eşim babaci. Babasını aşırı sever falan. Babası da eşimi çok seviyor. Ne zaman ihtiyacı olsa maddi.manevi yanında gerçekten. Dünyalar iyisidir bana çiçekler gönderir özel günlerde eşimin unutmaması için bir gün önceden eşimi arayıp kızı yemeğe goturceksin dimi diye teyit eder falan tam bir beyefendi kısaca. Aslında çok severim. Ama oğlum olacaginda kayinbabamin ismi konulacak söz verdim diye aldı beni bir hüzün. Diyorum ki kendi kendime tamam koyucam ama ek bir ismi de olsun. Hangisini isterse onu kullansın. Belki dedesini çok severse ismini gururla taşır. Hep böyle diyorum. Doğuma bir ay Malaya kadar hiç sesimi çıkarmadım. Sonra benim erken doğum olayları hastaneye yatmalar falan olunca çok üzüldüğümu gören eşime yanına ek isim koymak istiyorum bak ne acılar cekiyorum nolur kırılma gücenme dedim tamam dedi nüfus cüzdanı çıkarmaya gittiginde de (hukukcuyum) biliyorsun dava ederim. Ve seninle aramız asla düzelmez sakin bir hainlik yapma dedim. Dediğim gibi çıkardı geldi bu bir devrim oldu ama eşimin sulalesi için
Şimdi hamile olduğumu ogrendigimizde yeniden tadım kaçmasın diye eşim ailesine 4-5 defa söyledi her isim.konusu açıldığında isim hakkı başıyla kiciyla annesinde diye

Tatli Rosecum

Ne guzel kilo,10 yildir inemedigim eski kilom ben 18+1 deyim, 62,3 oldum. 62 ile hamile kalmistim
ne güzel hiç kilo almamışsın diyeceğim ama eminim kilo almayı tercih ederdin dimi
çok bulantın kusman oldu senin, ah canım..

ben iştahımla başa çıkamıyorum

bugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kg olmuş muyum size 55,3 kg

herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Yaa bence çook iyisin. Ben 5 kg aldım sanırım toplamda

Ben detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yani
Aaa detaylida vajinal muayene mi oluyor???? Cunku ben daha once nifty vermeden evvel kendi doktorumun yonlendirdigi perinatologdan randevu aldim detayli icin ve kendisi erkek

Zorla koydurma seçeneğini akıllarına sokma. Olmayacak de kestirip at. O seni tınlamıyorsa sen de onu tınlama.

maşallah tü tü tü
bulantı kusma olmuş muydu?
Oldu canım , ilk 4 ay ne yedim ne içtim yediğimi de malesef çıkardım 55 e falan düşmüştüm sonra tabi iki bişey girince karnıma eski kiloma geri döndüm sağlıklı bir kilo verme stili olmadığından. O yüzden 1 kilo aldım herhalde

Ayy oyle deme uzuldum simdi ya esimi kotulemis gibi oldum normalde her konuda destekcidir beni uzmez ama bu konuda gerdi iste fazlasiyla. Baska branslarda hic sorun olmadi ama kadin dogum konusunda boyle oldu iste bir de doktoru hic tanimiyoruz diyor. Belki bir tanidigim gitmis olsaydi durum degisir miydi bilemiyorum.

Ben detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yani
Haha bendensin bizde de öyle esim karışmaz ama ben rahat edemem. Alttan muayene olacak olursa yani. Yoksa normal ultrason için gittiğim doktor erkek

o zaman seni de 3 kg aldın diye düşünebiliriz

kendi içimi rahatlatmaya çalışıyorum da

Vajinal ultrasonda açıp oraya bakmıyorlar ki ya. Benim ilk 3 muayenem hep vajinal olmak zorunda oldu, üzerime bir çarşaf seriyorlardı zaten. Doktor bacaklarımı açıp probu yerleştiriveriyordu, oraya bakmıyordu bile. Ben hiç rahatsız olmadım şahsen.

Ya ne bileyim erkeklerin cerrahi becerisi daha kuvvetli oluyor. Bi de zaten bu doktorla iletisimimiz cok zayif. Isinamadim basindan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…