2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben kendi kocama da bu şekilde tepki verirdim canım
evet anadolu erkeği kafasında bu tarz düşünceler olabilir ama yanlış olduğunu anlayıp değiştirmek onların elinde..

helal olsun valla eşine benimkide anne baba tutkunu ya çıldırıyorum sen erkeksin be adam ne bu düşkünlüğün herşeyini yapar yine de annesi kardeşine daha düşkün bende buna sinir oluyorum yaranmaya mı çalışıyorsun sen annene ne yaparsan yap yaranamazsın diyorum ama hala tık yok

ben kendi kocama da bu şekilde tepki verirdim canım
evet anadolu erkeği kafasında bu tarz düşünceler olabilir ama yanlış olduğunu anlayıp değiştirmek onların elinde..
Ben de dedim zaten kendisine, 2020 nin gobeginde bu ne bagnazlik diye ha ama bu arada nifty den once yonlendirildigimiz perinatolog erkekti ve hic sorun olmadi, hakkini yemeyeyim o zaman moralman cok kotuyduk, demek ki kadin erkek dusuncek durumda degilmis. Demek ki olabiliyormus

Zorla koydurma seçeneğini akıllarına sokma. Olmayacak de kestirip at. O seni tınlamıyorsa sen de onu tınlama.
çok haklısın ben biraz daha ılımlı aman bişe olmasın bişe denmesin diye çok ince düşünüyorum ama o zman daha çok üstüme geliyorlar sanki bi kaç gün konuşmuycam eşimle umrumda değil o hastane dönüşü annesi ağlattı akşama kadar işyerinde ağladım akşam eve gittim evde ağladım hala annemin ismi diyor benim kızımın olmasına sevinmedi annen ne hakla ya bunları hiç mi bu adam düşünmüyor diye çıldırıyorum

Aynen. Ama ben vajinismus gecmisimden dolayi rahatsizlik duydum her defasinda vajinal muayeneden. Yoksa doktor bakmiyo bile. Ya ama bak simdi erkek doktora da gittik bi kere,perinatolog erkekti Demek ki gidebilirim

annesinin ismini koyarsa asla hakkını helal etmediğini söyle, çünkü muhtemelen eşin gidip kimliğini çıkartacak ve senden habersiz böyle bi işe kalkışabilir.

Ağlama güzelim ağlama niye ağlıyorsun? He he de geç. Hayır olmayacak de. O inatsa sen de inat ol. Sakinliğini koru. İstediğin isim varsa hatta öyle seslen kızına, karnını sev. Yani niye onun dediği olacak diye strese girip üzülüyorsun ki? O ağlıyor mu sen istemem dediğinde?

Kızlar burda kilolardan konuşanlar nerde? Hiç biriniz kilo almamışsınız ki, gidip kendimi atıcam şimdi

Bizim evde hala tarti yok annemlere de gitmedik bayadir korkuyorum pandemiden ben aldim ama yanaklarim pes pembe elma gibi oldu esim 5 yildir ilk defa beni boyle gordugunden sen baya guzellestin he filan diyor, demek ki cok zayif sevmiyormus en son 64 dum iste 2 hafta once simdi 65 olmus olabilir

Valla ben aldım kilo, yapacak bir şey yok. Yine veririz napalım. Hiç bulantım kusmam olmadı, gebeliğin başından beri normal yiyorum. Günde 3 öğün yiyorum, ara öğün yok. Sebze, protein, meyve, karbonhidrat hepsinden dengeli besleniyorum. Her gün yürüyüş yapıyorum. Ne yapayım yani, kilo almayım diye kasamayacağım. Diyet yapmam lazım almamak için sanırım. Çünkü karnım büyüyor yani elimde değil

benim yanaklar da tombikleşti geçen gün iş toplantısı biterken, başkan dedi ki "sen çıkma, iki çift laf edelim" sonra da "yanakların tombik tombik olmuş güzel olmuş" dedi
Bende 19+5 im ve sadece iki kilo almisim... gunluk bir saat yurumeyle tabi. Birde mide bulantilarindan pek yiyememis halim bu
ben de her gün 1 saat yürüyorum ve hiç bulantım kusmam olmadı, diyetisyen kontrolünde gidiyorum..
doktoruma ve diyetisyene göre her şey normal, hatta az bile kilo aldım ama ben kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…