- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.941
ben kendi kocama da bu şekilde tepki verirdim canımAyy oyle deme uzuldum simdi ya esimi kotulemis gibi oldumnormalde her konuda destekcidir beni uzmez ama bu konuda gerdi iste fazlasiyla. Baska branslarda hic sorun olmadi ama kadin dogum konusunda boyle oldu iste bir de doktoru hic tanimiyoruz diyor. Belki bir tanidigim gitmis olsaydi durum degisir miydi bilemiyorum.
Aynen canım öyle düşünebilirsino zaman seni de 3 kg aldın diye düşünebiliriz
kendi içimi rahatlatmaya çalışıyorum da
Bana bak da rahatla sen boşver bunlarıo zaman seni de 3 kg aldın diye düşünebiliriz
kendi içimi rahatlatmaya çalışıyorum da
Kuaför bile daha becerikli, ben ama gidemiyorum açıkken giderdim şimdi zaten gidememYa ne bileyim erkeklerin cerrahi becerisi daha kuvvetli oluyor. Bi de zaten bu doktorla iletisimimiz cok zayif. Isinamadim basindan beri.
Dur dur streslenme ben de 4.5 kilo aldımKızlar burda kilolardan konuşanlar nerde? Hiç biriniz kilo almamışsınız ki, gidip kendimi atıcam şimdi
helal olsun valla eşine benimkide anne baba tutkunu ya çıldırıyorum sen erkeksin be adam ne bu düşkünlüğün herşeyini yapar yine de annesi kardeşine daha düşkün bende buna sinir oluyorum yaranmaya mı çalışıyorsun sen annene ne yaparsan yap yaranamazsın diyorum ama hala tık yokCanım benim ya . Yerinde olsam ölümüne diretirdim. Ta nisanliyken bizde de söyledi eşim. Normalde erkekler anneci olur benim eşim babaci. Babasını aşırı sever falan. Babası da eşimi çok seviyor. Ne zaman ihtiyacı olsa maddi.manevi yanında gerçekten. Dünyalar iyisidir bana çiçekler gönderir özel günlerde eşimin unutmaması için bir gün önceden eşimi arayıp kızı yemeğe goturceksin dimi diye teyit eder falan tam bir beyefendi kısaca. Aslında çok severim. Ama oğlum olacaginda kayinbabamin ismi konulacak söz verdim diye aldı beni bir hüzün. Diyorum ki kendi kendime tamam koyucam ama ek bir ismi de olsun. Hangisini isterse onu kullansın. Belki dedesini çok severse ismini gururla taşır. Hep böyle diyorum. Doğuma bir ay Malaya kadar hiç sesimi çıkarmadım. Sonra benim erken doğum olayları hastaneye yatmalar falan olunca çok üzüldüğümu gören eşime yanına ek isim koymak istiyorum bak ne acılar cekiyorum nolur kırılma gücenme dedim tamam dedinüfus cüzdanı çıkarmaya gittiginde de (hukukcuyum) biliyorsun dava ederim. Ve seninle aramız asla düzelmez sakin bir hainlik yapma dedim. Dediğim gibi çıkardı geldi bu bir devrim oldu ama eşimin sulalesi için
Şimdi hamile olduğumu ogrendigimizde yeniden tadım kaçmasın diye eşim ailesine 4-5 defa söyledi her isim.konusu açıldığındaisim hakkı başıyla kiciyla annesinde diye
Kac kilo aldin cnmBana bak da rahatla sen boşver bunlarıGrubun danası benim anlaşıldı
Ben de dedim zaten kendisine, 2020 nin gobeginde bu ne bagnazlik diyeben kendi kocama da bu şekilde tepki verirdim canım
evet anadolu erkeği kafasında bu tarz düşünceler olabilir ama yanlış olduğunu anlayıp değiştirmek onların elinde..
çok haklısın ben biraz daha ılımlı aman bişe olmasın bişe denmesin diye çok ince düşünüyorum ama o zman daha çok üstüme geliyorlar sanki bi kaç gün konuşmuycam eşimle umrumda değil o hastane dönüşü annesi ağlattı akşama kadar işyerinde ağladım akşam eve gittim evde ağladım hala annemin ismi diyor benim kızımın olmasına sevinmedi annen ne hakla ya bunları hiç mi bu adam düşünmüyor diye çıldırıyorumZorla koydurma seçeneğini akıllarına sokma. Olmayacak de kestirip at. O seni tınlamıyorsa sen de onu tınlama.
Aynen. Ama ben vajinismus gecmisimden dolayi rahatsizlik duydum her defasinda vajinal muayeneden. Yoksa doktor bakmiyo bile. Ya ama bak simdi erkek doktora da gittik bi kere,perinatolog erkektiVajinal ultrasonda açıp oraya bakmıyorlar ki ya. Benim ilk 3 muayenem hep vajinal olmak zorunda oldu, üzerime bir çarşaf seriyorlardı zaten. Doktor bacaklarımı açıp probu yerleştiriveriyordu, oraya bakmıyordu bile. Ben hiç rahatsız olmadım şahsen.
Ya ne bileyim, burda ağlıyorduk hani kilo aldık diye, beni mi kandırdınız?Dur dur streslenme ben de 4.5 kilo aldım, onlar az almış, normali biziz
annesinin ismini koyarsa asla hakkını helal etmediğini söyle, çünkü muhtemelen eşin gidip kimliğini çıkartacak ve senden habersiz böyle bi işe kalkışabilir.çok haklısın ben biraz daha ılımlı aman bişe olmasın bişe denmesin diye çok ince düşünüyorum ama o zman daha çok üstüme geliyorlar sanki bi kaç gün konuşmuycam eşimle umrumda değil o hastane dönüşü annesi ağlattı akşama kadar işyerinde ağladım akşam eve gittim evde ağladım hala annemin ismi diyor benim kızımın olmasına sevinmedi annen ne hakla ya bunları hiç mi bu adam düşünmüyor diye çıldırıyorum
Ağlama güzelim ağlama niye ağlıyorsun? He he de geç. Hayır olmayacak de. O inatsa sen de inat ol. Sakinliğini koru. İstediğin isim varsa hatta öyle seslen kızına, karnını sev. Yani niye onun dediği olacak diye strese girip üzülüyorsun ki? O ağlıyor mu sen istemem dediğinde?çok haklısın ben biraz daha ılımlı aman bişe olmasın bişe denmesin diye çok ince düşünüyorum ama o zman daha çok üstüme geliyorlar sanki bi kaç gün konuşmuycam eşimle umrumda değil o hastane dönüşü annesi ağlattı akşama kadar işyerinde ağladım akşam eve gittim evde ağladım hala annemin ismi diyor benim kızımın olmasına sevinmedi annen ne hakla ya bunları hiç mi bu adam düşünmüyor diye çıldırıyorum
Kızlar burda kilolardan konuşanlar nerde? Hiç biriniz kilo almamışsınız ki, gidip kendimi atıcam şimdi
Bende 19+5 im ve sadece iki kilo almisim... gunluk bir saat yurumeyle tabi. Birde mide bulantilarindan pek yiyememis halim bubugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Valla ben aldım kilo, yapacak bir şey yok. Yine veririz napalım. Hiç bulantım kusmam olmadı, gebeliğin başından beri normal yiyorum. Günde 3 öğün yiyorum, ara öğün yok. Sebze, protein, meyve, karbonhidrat hepsinden dengeli besleniyorum. Her gün yürüyüş yapıyorum. Ne yapayım yani, kilo almayım diye kasamayacağım. Diyet yapmam lazım almamak için sanırım. Çünkü karnım büyüyor yani elimde değilBizim evde hala tarti yokannemlere de gitmedik bayadir korkuyorum pandemiden ben aldim ama yanaklarim pes pembe elma gibi oldu esim 5 yildir ilk defa beni boyle gordugunden sen baya guzellestin he filan diyor, demek ki cok zayif sevmiyormus en son 64 dum iste 2 hafta once simdi 65 olmus olabilir
benim yanaklar da tombikleştiBizim evde hala tarti yokannemlere de gitmedik bayadir korkuyorum pandemiden ben aldim ama yanaklarim pes pembe elma gibi oldu esim 5 yildir ilk defa beni boyle gordugunden sen baya guzellestin he filan diyor, demek ki cok zayif sevmiyormus en son 64 dum iste 2 hafta once simdi 65 olmus olabilir
ben de her gün 1 saat yürüyorum ve hiç bulantım kusmam olmadı, diyetisyen kontrolünde gidiyorum..Bende 19+5 im ve sadece iki kilo almisim... gunluk bir saat yurumeyle tabi. Birde mide bulantilarindan pek yiyememis halim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?