- 28 Ağustos 2020
- 8.999
- 41.364
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.121
Doktorun yönlendirmedi herhangi birine canım, ona sorsaydın. Ben randevu aldım birinden ama netten kendim araştırdım. Yorumları çok güzeldi. Doktorumun önerdiği içime sinmedi niyeyse.Fiyatlar 500-600 civarı.Kızlar yardım istiyorum sizden ben 19+4 oldum doktor detaylı randevu al dedi nereye kime gideyim bilmiyorum ya istanbulda Avrupa yakasında doktor tavsiyesi detaylı ultrason fiyatı hakkında bilgiye çok ihtiyacım var. 3 hafta içinde yaptırmam gerek umarım randevu ayarlayabilirim
Doktorun yönlendirmedi herhangi birine canım, ona sorsaydın. Ben randevu aldım birinden ama netten kendim araştırdım. Yorumları çok güzeldi. Doktorumun önerdiği içime sinmedi niyeyse.Fiyatlar 500-600 civarı.
Dr bana sabah hiç bir şey yemeden kullanmamı söylemişti, ben öyle kullanıyorumTroid ilaci kullanan kizlaaaaaaarrr ya ben diorum ki bu demir ilacini yatmadan degilde aksam yemeginden 2 saat once alsam ne olur kine.yatarken midem dolu oluyor sanki ama su Anda bos gibi daha sanki faydasi olacak .saclarim dokuluyo arkadas olagandan daha az dokuluyo ama dokuluyor yani
Ben İzmir’deyim canım ya, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynıdır. Fikir olsun diye yazdım.Yok yönlendirmedi malesef ya. Siz hangi hekime hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Troid ilaci da aliuormusun cnmBen sabah kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum.
Troid ilacin da varmi cnmDr bana sabah hiç bir şey yemeden kullanmamı söylemişti, ben öyle kullanıyorum
Ferritindir kesin bende gidip bakmadım daha kaç çıkmış diye. Gyno ferro fln verirler. Doktorumu aradım yalvardım başka bişey ver diye kullan bakarız dediFerritin mi oluyor kansizlikben bir kutu demir ilaci ictim verdigin kan testinde ferritin 10.8 cikmis ama eger ayni ilacsa bende hic etki etmedi. Benim ilac feramat ikinci kutuya geciyorum
Çok teşekkür ederim cnm evet üç oğlum vardıYaa ben bu mesajı şimdi gördüm Yanlış hatırlamıyorsam üç oğlun vardı değil miHayırlı olsun sağlıkla gelsin prens
Canım ben tiroid ilacını kahvaltıdan 1-1 buçuk saat önce içiyorum. Demir ilacını da akşam yemekten önce içiyorumTroid ilacin da varmi cnm
bence hurafe bu ben de geniş basenliyim ama gece 12de başlayan ağrılarla ertesi gün 16da sezaryene alındım bir cm bile açıklık yoktu. gerçi 7. aya geldiğimizde doktor zaten normal yapman çok zor demişti bebeğim çok iriydi çünkü. bununla birlikte benim yarım kadar olan arkadaşım çocuk kalçası gibi kalçası olduğu halde az daha arabada doğuracaktı hepsi 2 saatte hiç dikişsiz doğurdu:)Bana da acının tarifi lazım ama bi arkadaşım çok rahat doğum yaptı diğeri 20 saat filan sancı çekti yeterli açık olmadı diye sezaryen aldılar mecburen kişiden kişiye değişiyor bu durum sankibaseni geniş olanlarım daha kolay doğum yapacağını duymuştum ama hurafe de olabilir araştırmadım eğer öyleyse yaşadım
Böyle uğraştıran yemekleri ben 2 günlük yapıyorumİmam bayıldı çorba pilav salata yaptım ben de valla yarına da Allah Kerim dışardan yeme işi bizdede yok eşim sevmiyor benim için farketmez
Evet tiroid ilacı bu bahsettiğimTroid ilacin da varmi cnm
Hahahahahah valla yarına da uğraştırıcı bi yemek yapcam şimdi söylemeyeyimBöyle uğraştıran yemekleri ben 2 günlük yapıyorummesela bugünkü yemek yarın da yenilecek, cuma günü de artık dışarıdan, yeter ayol..
Eline sağlık canım,güzel olmuş en güzel oyuncakDün bunu ördüm ilk defa denedim fena olmadı sanki sonra akşam gittim yasaktan önce hemen 6 yumak ip aldım değişik renkli görgüsüz gibi şimdi ne orsem diye düşünüyorummotifli battaniyelere mi düşsem napsam
Ay nolur söyle, ne yapacaksın, hafta sonuna fikir olurHahahahahah valla yarına da uğraştırıcı bi yemek yapcam şimdi söylemeyeyimcuma da doktora gidicez zaten o günde eşime atarım topu o da yapıyo güzel bişiler
Canım biz belirledik yani benKız, isimleri yazabilir misiniz.. Kız ismi bulamadık.. Kızı olan isim belli mi Bi fikrimiz bile yok
Yok cnm ben kan ilacini sordumEvet tiroid ilacı bu bahsettiğim
Kız, isimleri yazabilir misiniz.. Kız ismi bulamadık.. Kızı olan isim belli mi Bi fikrimiz bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?