2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktorun yönlendirmedi herhangi birine canım, ona sorsaydın. Ben randevu aldım birinden ama netten kendim araştırdım. Yorumları çok güzeldi. Doktorumun önerdiği içime sinmedi niyeyse.Fiyatlar 500-600 civarı.

Doktorun yönlendirmedi herhangi birine canım, ona sorsaydın. Ben randevu aldım birinden ama netten kendim araştırdım. Yorumları çok güzeldi. Doktorumun önerdiği içime sinmedi niyeyse.Fiyatlar 500-600 civarı.

Yok yönlendirmedi malesef ya. Siz hangi hekime hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Dr bana sabah hiç bir şey yemeden kullanmamı söylemişti, ben öyle kullanıyorum

Bugün sağlık ocağına son iğnemi ( kanama olduğu için kullandığım) olmaya gittim, ebe beni yakalayınca tansiyonuma, kiloma baktı bir de doktorum tetanoz aşını bana bırakmıştı ama olmasanda olur demişti, ebe tek doz olsada yapalım deyince onuda vurundum geldim, daha olur olmaz acısı geçti, saniyelikti, şimdide hiç hissetmiyorum neye niyet neye kısmet, bir de bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dedi, aşağı kasıklarıma bakıyor bende tedirgin oldum kalp atışı sesi çok net gelmeyince sonradan karın hizamda kalp atışının attığını söyledi, çıkıyorlarmış artık bu haftalar yukarı pıt pıt ne güzeldi sesi

Ferritin mi oluyor kansizlik ben bir kutu demir ilaci ictim verdigin kan testinde ferritin 10.8 cikmis ama eger ayni ilacsa bende hic etki etmedi. Benim ilac feramat ikinci kutuya geciyorum
Ferritindir kesin bende gidip bakmadım daha kaç çıkmış diye. Gyno ferro fln verirler. Doktorumu aradım yalvardım başka bişey ver diye kullan bakarız dedi

Yaa ben bu mesajı şimdi gördüm Yanlış hatırlamıyorsam üç oğlun vardı değil mi Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prens
Çok teşekkür ederim cnm evet üç oğlum vardı üç böcek bir çiçek olacaklar inşaallah bin şükür Rabbime isteyen herkese naasiip etsin hayırlısından sağlıklı sıhhatli inşaallah

bence hurafe bu ben de geniş basenliyim ama gece 12de başlayan ağrılarla ertesi gün 16da sezaryene alındım bir cm bile açıklık yoktu. gerçi 7. aya geldiğimizde doktor zaten normal yapman çok zor demişti bebeğim çok iriydi çünkü. bununla birlikte benim yarım kadar olan arkadaşım çocuk kalçası gibi kalçası olduğu halde az daha arabada doğuracaktı hepsi 2 saatte hiç dikişsiz doğurdu:)
bir de kızlar özellikle bebeği iri ya da açıklığınız az olursa ille de normal doğuracağım diye tutturmayın bence kuzenimin 4 kilo oğlu normal doğurmak için diretti çocuğun omuz sinirleri zedelendi 6 ay bebek kolunu kıpırdatamadı. demek istediğim normal doğum elbette tercih edilmeli ama şartlar uygunsa.. risk almak çok akıllıca gelmiyor bana sonuçta o kol düzelmeyebilirdi de garantisi yok... hepimiz hakkında hayırlısı inşallah

İmam bayıldı çorba pilav salata yaptım ben de valla yarına da Allah Kerim dışardan yeme işi bizdede yok eşim sevmiyor benim için farketmez
Böyle uğraştıran yemekleri ben 2 günlük yapıyorum mesela bugünkü yemek yarın da yenilecek, cuma günü de artık dışarıdan, yeter ayol..

Böyle uğraştıran yemekleri ben 2 günlük yapıyorum mesela bugünkü yemek yarın da yenilecek, cuma günü de artık dışarıdan, yeter ayol..
Hahahahahah valla yarına da uğraştırıcı bi yemek yapcam şimdi söylemeyeyim cuma da doktora gidicez zaten o günde eşime atarım topu o da yapıyo güzel bişiler

Eline sağlık canım,güzel olmuş en güzel oyuncak benimde elimden geliyor kızımın bebekleri falan var hep onunla oynuyor örme at yıka makinaya oh tertemiz. Sen bilirsin battaniye ihtiyacı varsa yap yoksa oyuncak yap

Hahahahahah valla yarına da uğraştırıcı bi yemek yapcam şimdi söylemeyeyim cuma da doktora gidicez zaten o günde eşime atarım topu o da yapıyo güzel bişiler
Ay nolur söyle, ne yapacaksın, hafta sonuna fikir olur

benim eşim asla anlamıyor yemek işinden ama ben yemek yaparken arkamı topluyor, çıkardığım tüm bulaşıkları yıkar, sofrayı toplar, bulaşıkları makineye yerleştirir, boşaltır.. buna da şükür

Kız, isimleri yazabilir misiniz.. Kız ismi bulamadık.. Kızı olan isim belli mi Bi fikrimiz bile yok
Canım biz belirledik yani ben ayla deniz koymaya karar verdik, aklımda birsürü isim vardı aslında, öykü, eşfa (şifa veren), aysima, aybala, ece, gökçen, Leyla aklımda çok vardı. Değiştirmezsem ayla deniz olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…